Landsmand i Knibe i Yemen

Landsmand i Knibe i Yemen aristoteles
En etnisk dansker som er konverteret til islam er arresteret og fængslet af det islamiske styre i Sanà, Nordyemen -mistænkt for planlægning af terrorvirksomhed. Det er alvorligt. I mange år har det været min humoristiske, alvorlige overbevisning at lige akkurat Nord-Yemen, er centrum for, og bebos af verden værste udskud! Tegn cirkler omkring landet, no længere radius fjerner sig, des bedre forhold: "civilisation, pli, forstand, intellekt, frihed, demokrati, medfølelse, samfundssind/forståelse, uddannelse, fred, infrastruktur, ligestilling, osv., m.m.

I fængslet befinder konvertitten sig nu under forhold og i en varme, som er ubeskrivelige for civiliserede, forkælede velfærdsdanskere. Det er mit oprigtige håb at han kan komme hjem og har fået en kærestreg, så han kan nyde den stundende højtid med familien og dansk flæskesteg m. rødkål.

Som sædvanligt må Udenrigsministeriet stille ekspertise og specialfly til rådighed. De må huske at der skal være plads nok til alle. Der er jo dansk tradition for, hellere at hjembringe for mange end for få, som vi så under sommerens evakueringsaktion i Hitzbollah-land! -ikke?

realisten.

lad Anonym2
Lad lortet blive nede i Yemen. Der er lortet blandt ligesindede.

Tænk om du rodvad
tog med FCK til Spanien, politiet arresterede dig fordi du tilfældigvis var på det forkærte sted, det forkærte tidspunkt. Det spanske politi kalder dig terrorrist. Nu skal udenrigsministeriet , efter din mening bare blande sig udenom. Du skal nok selv sørge for at du får en retfærdig advokat til en fornuftig pris. Og du skal nok selv ordne både det spanske politi og retsvæsen.
Lad heller en dansker for meget end for lidt blive uretfærdig behandlet.

Konvertitten er næppe dernede anonym
for at samle frimærker.

Han har angiveligt været i tæt kontakt med flere af de fængslede i terrorsagerne

nej ikke enig aristoteles
jeg så nu gerne at man fik han ud.

jeg kan ikke unde min værste fjende at blive buret inde i det land.

her er dog tale om en forvirret dansker, som helt givet har fået meget at tænke over, når han ved selvsyn, -selvfølelse, -selvlidelse, opdager hvad hans nye religion står for.

mvh

du vrøvler aristoteles
1. der findes IKKE lov og orden i Nord-Yemen.

2. han får aldrig tildelt en telefon, eller en advokat.

3. DK har ingen ambassade eller konsulat i det gudsforladte hul, hvilket gør det sværere.

4. de taber ansigt hvis de først smider en europæer i hullet, "uden grund" og så må lade ham gå!

5. jeg håber Allah er på hans side.

realisten.

ja det er rigtigt aristoteles
og dette gør sagen endnu mere betændt.

politiet i DK har jo offentliggjort at han har været i kontakt med dem der sidder arrasteret i Glostrup, som igen er bon-kammerater med danskeren og svenskeren som sidder arresteret i Sarajevo!

uheldigt sammentræf.

mvh

Han ligger som han har redt, anonym 3
så hvis han har konverteret til Islam, og han har smuglet våben og er terrorist, så må han jo tage sin straf, som det giver i det land han har begået i denne strafbare handling. De danske fængsler er fyldt op i forvejen, og koster de danske skatteyder mange penge, så han må tage sin straf i et fængsel i Yemen. Så finder han nok ud af, hvor godt der er og være dansker, og de vestlige værdier er meget bedre, så han omkonvertere til kristendommen, når han har udstået sin straf. Jeg krydser mine fingre for, at han ikke får dødsstraf, og at han bliver et bedre menneske, som får syndsforladelse og tilgivelse af de kristne, når han har udstået sin straf. Men måske bliver han frelst af nogle skytsengle.

får han bare 5 år aristoteles
tror jeg ikke han kommer levende hjem??

realisten.

Helt rigtig rodvad
Han har angiveligt været i kontakt med.
Ligesom du i Spanien kiggede lidt i et butiksvindue, der løber en forbi dig, han skal vist nå en bus, han får øje på en politimand, derfor smider han noget over mod den papirkurv du tilfældigvis står ved siden af. Det så betjenten, og du kan selvfølgelig ikke forklare hvad der er sket, er du som mig, kan du hellere ikke sproget. Nu er du ligevel på skideren, du er nu helt sikkert terrorrist. Ambassaden skal efter din opfattelse stadigt blande sig udenom.

Selvfølgeligt rodvad
Når du siger vist han er skyldig, kan jeg følge dig. Men han skal have en reel chance.

tilføjelse aristoteles
du må også endelig have en lommefuld een dollar sedler i lommen, både til taxaen, og alle de aggressive, pågående individer som straks ser et nemt objekt. - aftal tydeligt prisen med chaufføren, vis han pengesedlen og vær enig om IKKE mer - håb på at han kører dig direkte til hotellet, det er altid mørkt når flyene ankommer, ingen gade belysning - hold øje med at din kuffert kommer med i bagagerummet og hold rigtigt fast i din taske. anråb Allah, for en sikkerheds skyld - vel ankommet til dit hotel kan alt ske?? - herfra må du tage efter gehør, på bedste amatør vis - ingen råd kan gives! tilfældende er urandsalige.

realisten.

Det jeg mener rodvad
er at diplomatiet skal forsøge at hjælpe ham med det de kan, når det gelder skyldig eller ikke skyldig.
Indtil han har fået en fair chance for en retfærdig dom skyldig, kan jeg kun gå med til sigtet. Og findes der en diplomatisk mulighed, bør det prøves for alle danskere der er kommet i knibe i et fremmed land.

LOL Hahahihaha
Ubetaleligt :-)))

Forstå det dog...... Hahahihaha
.....han holdt op med at være dansk ansvar da han konverterede, ikke blot til islam men til en fuldstændig forbenet, fundamentalistisk udgave af denne.

Lad os da slippe af med så meget af den slags som vi kan.

Kom nu og råb "Raciiiiist!" allesammen.

Din holdning råber til rodvad
himmelen om ubetænksomhed, ja du er nok lige så "klog" som konvertisten. Han fik en ide han forfulgte. Du har en lige så skæv ide du forfølger.
Men vi danskere vil have retfærdighed og hæderlighed, selv du med dine ensporede holdninger har krav på en retfærdig behandling dersom du kommer galt af sted.

krav på retfærdig behandling aristoteles
fatter du overhovedet INTET?

hvem skulle kunne give manden den retfærdige behandling? -skal Danmark erklære Nordyemen krig?
fordi een eller anden idiot mener at han skal føre sig frem som våbenhandler i et fjernt muslimsk land!

i det land gælder den danske grundlov IKKE, eller nogen anden international lov eller konvention! -der følges KUN een lov og det er koranen. Og den fortolkes efter forgodtbefindende af de lokale mullaer eller muslimske herskende generaler.

Manden har kvajet sig noget så eftertrykkeligt og sidder nu i saksen, så medmindre du vil lege James Bond, ser det ikke godt ud!!

Per Stig Møller vil gøre hvad han kan, men... jeg refererer til mit oprindelige indlæg, plus diverse ovenstående svar.

realisten.

Samme gælder aristoteles ja da
intet i hovedet på den tumpe

Har du fortalt rodvad
udenrigsministeriet at de skal holde sig væk fra Nordyemen? Det kunne tænkes at de ikke er så kloge som du, tænk om de billede sig ind at de har forhandlingsmuligheder, når de bare kan spørge dig om forholdene i landet, for du har så gode forbindelser at du ved hvordan der er.

Ja jeg ved aristoteles
nøjagtigt hvordan der, sandsynligvis fordi jeg har været der mere end een gang - og jeg er ikke i tvivl om at eksperterne i Udenrigsministeriet ved nøjagtigt hvad de kan og ikke kan - tror du dette game er for amatører?

du sidder ved din lille maskine og gætter i vildelse - jeg gentager, -hvis der kan gøres noget for det danske fjols, så vil det blive gjort, det er ministeriets pligt - sådan er dét.

men der er også noget der hedder andre landes suverænitet, og den kan man ikke bryde, medmindre man erklærer krig. synes du vi skal dét????

realisten.

At tale forbi rodvad
Efter dit indlæg har jeg fundet ud af at vi er enige langt hen af vejen. Det jeg har opponeret mod, er at der er så mange der har sagt "terroristen". medens jeg jeg hele tiden har sagt at ministeriet og diplomatiet har pligt til at hjælpe så godt de kan, dermed er det ikke sikkert at de kan. Der e så mange der har sagt at det skal der ikke ofres ressourcer på.

"nøjagtigt hvordan der, sandsynligvis fordi jeg har været der mere end een gang - og jeg er ikke i tvivl om at eksperterne i Udenrigsministeriet ved nøjagtigt hvad de kan og ikke kan - tror du dette game er for amatører?"
Jeg kan ikke sige at jeg har været der, det tætteste var Aden for mange år og lokale krige siden. Jeg er enig i at eksperterne i udenrigsministeriet gør hvad de kan. Og jeg ved at det ikke er for amatører, det er derfor diplomaterne kun skal gøre hvad de kan.

"du sidder ved din lille maskine og gætter i vildelse - jeg gentager, -hvis der kan gøres noget for det danske fjols, så vil det blive gjort, det er ministeriets pligt - sådan er dét."
Igen er vi enige, jeg tror vi har talt forbi hverandre, at du ikke har læst at jeg har sagt at de (diplomaterne) skal gøre hvad de kan, og ikke høre på dem der har dømt manden på anklagerne.

"men der er også noget der hedder andre landes suverænitet, og den kan man ikke bryde, medmindre man erklærer krig. synes du vi skal dét????"
Jeg går ud fra at diplomaterne forhandler med landets suverænitet, for øjet.

Jeg har fundet rodvad
ud af at han mener det samme som mig, at udenrigsministeriet selvfølgeligt arbejder med sagen, men han ser sort på mulighederne, og det tror jeg faktisk han har ret i.
Vi må også indse at konvertisten har kvajet sig, han har nok ikke troet at det kunne være farligt. Troede vel at når han havde konverteret, ville de tage imod ham med åbne arme.

rigtigt aristoteles
nu nærmer vi os

mvh

Som ny på debatten lampeaanden
og efter at have læst forskellige indlæg fra bemeldte personer som du harcellerer over, er jeg fyldt med beundring over din klogskab.

Dine velargumenterende, dybdegående svar, din usvigelige sikkerhed og dømmekraft gør dig et yderst velegnet emne, der fortjener (og nu låner jeg et fint ord) tilnavnet KNALDPERLE !

Som ny rodvad
håber jeg du kan være med til at skabe nogle mere gode debatter, uden at harcelere og lægge andre meninger på andre personer, end de faktisk har.
Det er i orden at modsige en anden, men det kan gøres i respekt for vedkommende.
Desværre har jeg selv overtrådt de sobre debatregler, nok fordi jeg er kommet til at hæfte mig med en udtalelse, uden at få helheden med. Men jeg har god erfaring med at indrømme det når jeg har begået en uret.
Som ny var jeg lidt interesseret i hvem du er, men din profil er lukket, du har sikkert dine grunde, det er også i orden, jeg plejer også at glemme hvad der står.

klip klip saksen
Ja du er hård :/ ? saksen