lang batteritid - hvilken bærbar??

lang batteritid - hvilken bærbar?? ungpige21.
Hej alle her på debatten.
Vil meget gerne have en masse svar både positive og negative fra folk med bærbare computere.

Jeg skal finde den computer der til de bedste penge har den længste batteritid og holder hvad den lover.

Hvilke erfaringer har i?

Personligt har jeg en HP pavillion til 7500kr, 3 år gammel, den skulle kunne klare 3 timer men kan med 3 programmer åbne kun klare ½-1time..

Kom venligst med jeres erfaringer såleds at jeg får den optimale nye bærbare til min uddannelse hvor der desværre ikke er strømstik i audiotoriet.

mvh UngPige21.

Svar Kontoristen
køb en skrivemaskine, den er god og billig, og løber aldrig tør for strøm. Alternativ: en blok papir med tilhørende blyant

Auditoriet Stavekontrollen
hrmf.

Nemt nok Sylvia
Stoke City besejrede Leeds United 4-0 på udebane og sendte dem under stregen. Fantastisk.

Forza Stoke!

tja. line_pedersen
Har en acer 1360, som er 1½ år gammel, den kan holde strøm mellem 20 min og 1 time. så den er ikk specielt god.. fra starten kunne den også kun holde 2 timer, men alligevel.

Batteri JydePigen
HEJ !

Jeg har selv en ACER TravelMate 2200. Den holder ca. 1.5 time.

Men du kan købe et rejsebatteri, så den kan holde batteri i ca. 5 - 6 timer !

En IBM computer holder generelt batteri i rigtig lang tid..

Held og lykke med jagten :-)

ny pc grgg
Batteri-tiderne er blevet væsentligt forbedret i de nye bærbare computere..Grunden til at din bærbare pc ikke kan holde på strøm mere er at batteri er ved at være færdigt,-litium-batterier har kun en estimeret levetid på ca 1,5-2 år,derefter skal det udskiftes.
Hvis du skal købe en ny bærbar vil jeg virkelig anbefale dig at købe en med duo-processor, som er den nyeste teknologi,hvilket gør at pc'en yder bedre, samtidig med at den holder bedre på strømmen. Og køb en bærbar med masser af ram (mindst 1 Gigabite), så er du godt kørende..

Medion 12'' skærm Medion Burger
Der har været en 12'' medion Notebook til salg, men TV-kort, ok grafikkort og hele molevitten til 5999 kr her for 1½ måneds tid siden. Man er somregel heldig at kunne hente nogle rester fra nogle Aldi restlagre (nogle af butikkerne).

Jeg ER MEGET tilfreds med den og så koster den UNDER HALVDELEN af, hvad en tilsvarende Fujitsu Siemens, HP eller Acer bærbar ville koste.

Angående batteritiden, så er den REELT 2½ timer, hvilket passer helt perfekt med togrejsen fra min studieby og hjem til mine forældre og venner og barndomsby :o)

PS: den kostede kun 5999 kr, incl 60GB harddisk, 1.7 Intel PentiumM Centrino processor, 512MB RAM, X220 Grafikkort, Hauppauge PCMCIA cideboard TV- og Radiotuner kort og et HAV af software og programmer installeret....rørende billigt! og så RIGTIG FEDT at det er en 12'' widescreen skærm, den fylder jo ikke for meget i en DSB-kupé :o)

Køb en Dual Core Dual Core
Som tidligere nævnt i denne tråd skal man købe en dual core. Ikke nok med at de kan holde strøm i op mod 4! timer, de har også en væsentligt højere ydelse end de gamle. Er blandt andet væsentlig bedre til at multi-taske. En dual core fra HP koster ned til 7000, og så er det med Imprint Finish, hvilket er super fedt design...