Langebal skal ud

Langebal skal ud Anonymsk
Hvis Vores Pia skal være minister, så duer Langballe ikke mere.

Han er for grov, på den forkerte tidspunkter, jeg er helt enig med hvad han siger, han skal bare ikke sige dette.

Hvad synes i ?

Helst Anonym
I ved vel hvorfor.

Langballe er kanon MY PET GOAT
Han tør stå ved sin mening, alle andre er feje de taler med 2 tunger

selvfølgelig olding
skal han da bruge sin ytringsfrihed, hvad har vi den ellers til???
Tving dog de flygtninger hjem, som ikke har fået asyl, og ingen hjælp til dem,viandre har da også boet i små lejligheder, uden at tage skalde.
Det r forældrerne til asyl børn, som har ansvaget over deres børn.

Hvorfor ikke hele DF lorted Jr.p
UD:::::

Måske... anders_engberg
Strategisk er det nok fornuftigt at få en spindoktor eller to til at holde ham i snor - for han er jo med til at skabe det, efter Pia's mening, "forkerte" billede af partiet som et midterparti.

Men nu er vi jo efterhånden vant til at hvergang at DF kommer ned på det "stuerene" niveau - så kommer der en af præsterne eller dem der bare godt kan lide at chokere, med en eller anden tosset melding, der måske skader mere end det gavner...

Hvem der er vinder eller taber - jaaa... ?!? :)

;o)
A

hmm Langballe Oldemor
vi har den højt skattet ytringsfrihed, og Langballe må som de andre der er bosat i Danmark sige hvad han mener.

Hvorfor er det forbeholdt andre at ytrer sig med ordene "død over jødestaten" død over Anders Fogh Rasmussen os.v. pisse på flaget, og så med en deltagende Radikal Venstre Politiker, skulle det være bedre?

Ingen tage tilsyneladende anstød af at Det Radikale venstre har f.eks. Sherin Khankan som deltog i Hizb ut-Tahrir demonstrationen, her er der ingen som råbe op.

Jeg vil heller gå ved siden af Langballe så kan han have den mening som har har, men farlig, nu må jeg grine, men gå ved siden af Hizb ut-Tahrir og Sherin Khankan, nej tak.

Det så vi da en fotograf blev reddet af politiet han fik nogle slag og skulle have flere af Hizb ut-Tahrir vagtene det eneste han gjorde han så dansk ud og tog billeder.

ytringsfriheden er for andre Oldemor
men ikke for DF.

Du bor i et forkert land.

ja, det er sådan nogen olding
som Hizb ut-Tahrir, der ødelægger for andre muslimer, og dem som hører til denne organisationen burde kunne udvises de vil nemlig ikke intergreres i det danske samfund, men havde deres egen isalmisk stat, og det måtte der ikke demonstreres imod.
Så Hvad betyder ytringsfriheden igrunden???

at du kan skrive Oldemor
det du gjorde :-)