Langkawi/malaysia

Langkawi/malaysia Anonym
søger nogen der har været på langkawi i malaysia... ang vaccinationer, har snakket med læge og rejse selvskab med de siger at det er op til en selv om hvad man ville ha. det er min første tur der ned så ville ikke ende med en ellr anden sygdom.
ville også gerne høre fra nogen der har både gode og dårlige ting om øen.

Ingen problemer rimtursen
Jeg har været på Langkawi og i Malaysia flere gange. De sidste par gange har jeg ikke fået nogle vaccinationer og jeg har aldrig haft problemer dernede. Bare husk på at du ikke må drikke vandet fra hanerne. Andre gode ting at have med: solfaktor creme, babypudder (til fødderne) og immodium.

Langkawi er rigtig dejlig. Jeg kan varmt anbefale en tur i mangroverne. Det kan også godt betale sig at leje en bil og selv køre rundt.

Det eneste negativt er varmen og luftfugtigheden. Tager du selv på tur, så sørg for at drikke masser af væske og at du ikke overopheder. Ture med guides er vant til tourister og de holder gerne forskellige pauser så man kan køle lidt af.

God tur!

spørg socrates
Seruminstituttet og følg deres råd - og ingen andres - heller ikke din egen læges - han er IKKE ekspert i tropesygdomme!!

jeg tror i hvert fald socrates
at du bør spørge seruminstituttet om hepatitis - samt malaria - malaria er selvfølgelig ikke vigtig hvis du kun skal være ved havet??