larmende naboer

larmende naboer sada
Jeg vil blot høre, hvor meget hensyn I mener man bør udvise, såfremt man bor i en beboelseskompleks, der indeholder adskillelige lejligheder.

Mit spørgsmål grunder i, at mine overboer de sidste 3 uger har spillet højt musik på alle tænkelige tidspunkter af døgnet, uden hensyntagen til om det er weekend eller hverdag.
Det generer mig særligt, idet jeg forsøger at læse til eksamen, men til tider må opgiver, da jeg ikke kan koncentrere mig på grund af deres højlydte musik.

Jeg mener absolut ikke, at jeg normal er sart, men dette er trods alt i overkanten for mig.

Jeg har endnu ikke været oppe og bede dem skrue ned, da jeg nødig vil fremstå som den sure underbo, men jeg føler mig aldelse generet af det.
Hvor meget mener I man skal finde sig i inden man (naturligvis på en pæn måde) beder dem skrue ned?

Alm. Husorden........... rosalilje
...i alle beboelseskomplekser er der en husorden, den skulle grene fortælle på hvilke tidspunkter man må støje - musik, elektriske maskiner og andre støjende udfoldelser plejer at måtte udføres mellem kl. 9 morgen og 21 aften - hvis der støjes efter dette tidspunkt, kan du godt henvende dig til støjmagerne på en pæn måde - mange gange tænker de bare ikke på at de er til gene....

Tal med viceværten, hvis ikke de efterkommer din klage, spørg samtidig efter reglementet om husordenen....

Håber du får fred i eget hjem :)

Vh Rosalilje

Jeg bor selv anonym
i et bolig konpleks og der respektere man hinanden. Både på hverdage og i weekenderne. Der er børn, gamle og unge blandet godt sammen og vi har alle vores forskelige behov. Hvis man holder fest en weekend siger man det lige til sin/e naboer. Er der en fødselsdag på en hverdag er det det sammen. Og her er en selvlavet regel at man skruer ned for musik og larm efter kl 22 i weekender og 20 på hverdage. Er der nogle der er generet af larm på den ene eller den anden måde er det helt ok at kommer og banke på og bede en skrue ned. Dette gælder også weekenderne hvis der er nogle der læser til eksamen, er syge har nat arb mv. Vi skal alle være her men at respektere hinanden er et must når man bor tæt. Lige som det er en selvfølge at det er okey at man beder om lidt ro.

I dit tilfælde synes jeg du skulle gå til larmeren en dag hvor der er stille og fortælle at du har brug for at der er ro da du læser til eksamen. Det er jeg sikker på at vedkopmmende vil forstå. Ellers er det en klage du må ud med...
Lykke med eksamen og dit larmeri..

Kender det Anonym
Jeg har den mest røvirriterende nar af en underbo. Han omgiver sig med et infernalsk spetakel uanset hvad han foretager sig.
Han spiller høj musik midt om natten, det samme hæslige nummer om og om igen. Når han kører fra parkeringspladsen SKAL han lave hjulspin og jokke sømmet helt i bund.
Når han har gæster skal de sidde og råbe så højt at man kan høre hvad de snakker om.
Han skramler rundt i sin lejlighed.
TV kan han kun se hvis lyden er skruet helt op.
Han sidder også og spiller et eller andet PC-spil (et skydespil, hvad ellers) med lyden blæst helt op.

Han er med andre ord en rigtig brian-type.

Jeg brokkede mig over hans larm og det hjalp i et par uger, så var alt blevet som det plejede. Nu har jeg tænkt mig at sende en skriftlig klage til boligforeningen. Jeg ved at der også er andre der har klaget over ham, så forhåbentlig bliver han sat på gaden.

næste gang de spiller Laaniilaa
fx.meget højt, eller sent/tidligt, hverdag, så tag dem midt i situationen!
ring på, og sig på en pæn, men direkte måde hvordan det generer dig!og om I evt kan få en aftale om hvornår de spiller?og om det er for meget forlangt at de tager en smule hensyn
ved ikke om du bor alene?
kender selv problemet, men hvertfald skal de være opmærksomme på at der faktisk bor andre, og at det ikke nødvendigvis er nogle der ligefrem er vilde med at blive vækket midt om natten af en forskruet arm...


og hvis det ikke hjælper, så vælger du efter bedst egnede at tage kontakt til dem om at du vil gennemse dine klagemuligheder som lejer, eller gå direkte til værks!*S*


det er reglementet

Er det persilledusk
hættemåger skriger de jo meget derude på deres bolig,nemlig pladsen ude på molen,det er soleklart!!Klag over mågeskrigene,vi kan ikke ha det der.

gør det staybaby
skriv en seddel og smid den i hos overboen, bare skriv pænt at da du læser kunne du godt bruge bare lidt ro i hverdagene til at få det ordnet i. Og hvis det er ordenlige mennesker respekterer de det og stopper, eller ja gå ned på kontoret, men først efter du ingen reaktion har fået. D.V.S at de ikk stopper i hverdagene. Det er mit råd. Vil selv gøre det sammen, når jeg skal til eksamen.

altså Valiente
de kan ikke tillade sig og spille så sent der er garanteret et reglement for dit lejligheds kompleks spørg hos varme mestrene om du må for et eksemplar og så smid det ind af deres post kasse.. hvis ikke det hjælper så går du op og ber dem skrue ned eller slukke helt hvis og såfremt det altså er på kant med husreglementet ellers kan du tage en stille og rolig snak med dem om at du læser til eksamen og er utroligt generet af deres musik om de ikke nok vil vise noget hensyn .. det kan jo være de ikke er klar over at de larmer

roolig nu Valiente
jaaa folk kan være rigtig irerterende at bo sammen med, men du må også passe på du ikke bare dømmer jeg er selv ung og nogle gange tænker vi bare ikke over det vi har selv en nabo der larmer ret meget og vi tager bare en rolig snak og ber ham skrue ned det jo ikke noget værd at male fanden på væggen....

Nu er problemet jo bare Anonym
at han HAR fået en masse påtaler om hans larmende adfærd. Der går et par uger og så gør han som det plejer. På et tidspunkt må det være nok. Hvis han ikke kan finde ud af at tage hensyn til os andre i opgangen må boligforeningen jo drages ind i sagen.

Angående det at være ung. Jeg ved ikke om man kan kalde ham ung længere i det at han er omkring de 30 ligesom jeg selv. Ihvertfald gammel nok til at han af sig selv burde kunne tage at han skal vise hensyn. Men alderen er underordnet. Fordi folk er unge er det jo ikke ensbetydende med at de skal larme urimeligt meget eller holde store larmende fester hver fredag og lørdag.

PS Nu er idioten nedunder åbenbart lige stået op for han er lige begyndt at spille høj musik. Jeg har åbnet et word-dokument. Gæt hvad jeg har tænkt mig at skrive i det.................(en skriftlig klage til boligforeningen).