Lav lyd på Bærbar !!!

Lav lyd på Bærbar !!! listen2me
Jeg undrer mig over at lyden på min bærbar ikke kan blive højere. Det skal siges at jeg bruger hovedtelefoner. Hvis man sidder et sted hvor der er noget baggrundsstøj f.eks i et af de gamle DSB-tog så kan man dårligt høre hvad de siger i hovedtelefonerne. Er der nogen som har erfaring med at bruge hovedtelefoner til sin bærbare og hvordan en højere lyd kan opnås ?? Det skal siges at lydkortet er et standardkort som sad i da jeg købte den for 1 måned siden. Det er en Acer til 4500 kr... Martin

Måske en ide ?? listen2me
Vil Lyden blive højere hvis jeg køber et USB-lydkort end når jeg bruger det som sidder i ?? Hvis det er, så er det jo en nem og billig løsning..

Et sæt hovedtelefoner med en mindre impedans.. Ham der
altså modstand kan være løsningen på dit problem. er den på eks. 64 ohm bør du overveje at skifte dem ud med nogle der ligger på omkring 32 ohm. Det kan naturligvis også have noget at gøre med lydindstillingerne eller lydchippen.. men normalt burde det ikke være et problem.

Tvivlsomt.. abcd&e
om det hjælper med en en lavere impedans på hovedtelefonerne.

"Normalt" har man sat en modstand i serie med udgangen af den forstærker som driver hovedtelefonerne, og det er i bund og grund den som styrer hvor meget lyd du kan få ud.

Den beskytter udgangstrinnet mod kortslutning, og er der også for at beskytte din hørelse.

Er indstillingerne på lydkortet sat op til at give "fuld skrue"?. Hvis du klikker på højttaler ikonet på bundlinien, eller hedder det proceslinien?, kan du jo sætte en form for "master" maksimal level.

Har du prøvet? cherrykiss
Det er måske nogle små dumme ting, men har du husket at skrue op inde i lydindstillinger? På mange bærbare er der 2 stik, der kan passe, men det er kun det ene der faktisk er normal lyd i.
Det kunne være det.

Hvad med et par anona
headphones med forstærker ?
Hvis ikke du vil ofre batterier, kan man få nogle, der trækker strøm fra USB-porten.

Har skruet op !! listen2me
Jeg har skruet op for det hele, og lyden er da også god så længe man sidder i rolige omgivelser. Så er lyden høj nok, men vil som sagt gerne have den højere, så jeg kan se og høre film når jeg kører tog.

Et forslag Anonym
Ved at bruge bruge preamp i WinAmp har jeg kunnet få lydniveauet højere op selvom lydinstillingerne i Windows var i top.