Lave egne sange?

Lave egne sange? ♥ ♥ ...
Jeg vil gerne prøve, at lave mine egne sange - bare sådan for sjov. Jeg kan godt synge, men jeg ved ikke, hvor jeg skaffer musikken. Jeg vil bare lave det alene, og så optage det på computeren. Jeg kan ikke rigtig spille noget instrument, så jeg ville bare høre, om I kender et godt - gratis - musikprogram til computeren? Det må ikke være alt for kompliceret, og desuden kan jeg heller ikke noder.

Jeg har prøvet Dance Ejay, og det var jeg meget tilfreds med - kender I noget lignende?
Jeg har læst lidt om programmet Anvil Studio - har I prøvet det? Kunne det evt. være en mulighed?

Og så når jeg skal til at indspille sangene... Jeg har bare et almindeligt webcam, som jeg kan optage med, men så er kvaliteten ikke så god - hvad gør jeg? Findes der nogle specielle programmer, som man kan indspille sange i? Jeg vil helst ikke bruge for mange penge på det her projekt!

På forhånd tak.

cubase Tampara
mener jeg programmet hedder,

Min veninde komponerer selv musik og lægger det ud fra det program og er meget tilfreds med det. Hun har 20 års erfaring med musik, så jeg tror på at programmet er godt :-)

Tak! Andre forslag? ♥ ♥ ...
Tak, det vil jeg prøve. Andre forslag?

Prøv GuitarPro Phusker
Det virker faktisk ganske godt når man har fundet ud af hvordan det virker, men det er nu ret let:

http://www.guitar-pro.com/en/index.php

At du ikke kan noder gør ikke det store, da du kan prøve dig frem og lære af det, og der findes masser af sider hvor du kan hente musikstykker af alverdens former i det format programmet bruger.

Demoversionens eneste begrænsning er at du kun kan gemme et vist antal takter, men du kan lave og høre enhver længde musikstykke, og så får du ikke en speciel lyddriver med, men den kan sagtens undværes.

Tak! Det skal da også prøves... ♥ ♥ ...
Vil gerne have mange forslag [;)]

Men GuitarPro ser også godt ud.