LAVERE LØN TIL PÆDAGOGER

LAVERE LØN TIL PÆDAGOGER Forældrer
Jeg går ind for at pædagoger der ikke gider lave en skid, skal have mindre i løn. Mit barn går i en udflytter børnehave, hvor kommunen betaler i dyre domme for at en bus kører dem ud til en hytte i skoven, men hele vinteren bruger de slet ikke skoven, for det gider pædagogerne ikke. De sidder bare inde i den hytte hele dagenn og kører så med bus hjem igen. Pædagogerne vil ikke indrømme at de ikke kommer ud, men børnenes overtøj er slet ikke beskidt og de kan selv fortælle at de ikke har været ude.

De her pædagoger strejker og demonstrere for mere i løn, men de er pisseligeglade med børnene. Jeg går ind for at give dem mindre i løn for den opførsel.

Det er vist, hvad man kalder en generalisering Et spørgsmål
Det kan godt være, at der på nogen af de offentlige arbejdspladser er folk, som ikke laver dagens gode gerning. Til gengæld er der også mange, som brænder for deres job og udfører det fantastisk. Det er blandt andet sidstnævnte gruppe, det OGSÅ vil gå ud over, hvis alle pædagoger skulle have mindre i løn. Derfor virker det en kende voldsomt at foreslå, at ALLE skal have mindre løn.

Hvis du er utilfreds, må du jo hive dine børn ud af børnehaven eller klage til ledelsen eller kommunen. Mindre løn til alle pædagoger virker i mine øjne som et ufatteligt ubegavet forslag, da det vil ramme mange gode pædagoger.

Hejsa "forældrer" DeltaOmega
Hvis du har dine meningers mod, foreslår jeg du går til lederen og betror personen din betragtning, evt fortælle lederen hvorledes du foreslår mindre i løn, fortæller hvorledes børnenes overtøj ikke er beskidt(soleklart bevis)

Forargeligt at børnene ikke kommer ud i den kolde klamme skov hver dag hele vinteren over, og så ruller sig rundt i den ene mudderpøl der måtte kunne opdrives i en vinterkold skov.

Måske skulle du Pædagog
bare selv tage dig af dit barn i stedet for at overlade det til andre "inkompetente" pædagoger?? Du ved jo så meget om pædagogik?? Eller måske skulle du tage en tur med i skoven for rent faktisk at finde ud af hvad der sker??

Forældre som dig, der bare brokker sig uden at prøve dialogen og uden at prøve at sætte sig ind i noget som helst, vil jeg som PÆDAGOG skide stort og flot på. I er små folk som er blevet mobbet i børnehaver, skoler og sikkert også i jeres nuværende jobs og som nu skal hævne sig på nogen man tror, at man kan tryne....

Fjols !!!

husker forældrene skifte og udendørstøj ? Anonym
det står sløjt i min datters børnehave. Pægagogerne må gentagende gange bede forælre huske at klæde deres børn efter vejret, så de kan komme ud og lege.

... sååååååå deeeet...

sådan er det så meget du[;)]

pas på du ikke generalisere sugartroll
Vi er jo heldigvis ikke ens, men jeg forstår godt din frustration over hvordan dit barns pædagog handler i sagen...
Et forslag til hvad du kunne gøre er at istedet for at skrive her på "solen" så tag sagen op med de omtalte pædagoger... det kunne være det giver både dig og pædagogerne en anden synsvinkel på sagen... og lad hinanden tale ud.

en god tone er at foretrække sugartroll
Det kan du som pædagog vist sige på en pænere måde... prøv med en tone som vi alle kan deltage i.... tæl til ti inden du skriver til et indlæg så det ikke får en negativ tone. det er det med at være modtagervenlig.

Træt af skovbørnehavepædagoger Skovturist
Går tit ture i skoven i løbet af dagen. Der hvor jeg går ture er der hver dag skovbørnehaver, hvilket jeg synes er rigtig fint. Det der irriterer mig er, at skovbørnehaverne sviner på de der grillpladser som er for alle og enhver til fri afbenyttelse. Hvorfor lære pædagogerne ikke ungerne at rydde op efter sig? Der er skraldespande på pladserne. Der ligger toiletpapir, ostehaps plastic, sodavandsdåser og meget andet skrammel efter de har været en tur i skoven. De er åbenbart for dovne til at spadsere 20 meter eller lignende til den nærmeste skraldespand. Jeg troede pædagoger normalt var lidt mere ansvarsbevidste, men det er de åbenbart ikke. Det sker tilsyneladende hver dag. Jeg forstår ikke at man ikke lige bruger 10 minutter på at lade børnene løbe rundt på pladsen og samle diverse ting sammen. F.eks putte det i en plasticpose og så sende et barn over til en af skraldespandene med alt affaldet. Nogen gange ligger der også tøj såsom jakker, vanter, huer, ja selv enkelte sko indimellem. Hvis jeg var forælder ville jeg da blive irriteret hvis mit barn kom hjem mere eller mindre afklædt.

TAG JER SAMMEN PÆDAGOGER

Mvh Skovturist

Den rette tone Pædagog
er den jeg har brugt. Jeg er ikke på arbejde nu og behøver ikke tage særlige hensyn til latterlige brokhoveder uden saglighed.

Indlægget er besvaret i samme stil som trådstarten har udtrykt sig i, men såfremt trådstarteren finder sin intelligens og saglige argumentation frem, så gør jeg det samme.

og en hel anden ting med de pædagoger anonym
for sjovt som de aldrig kan bede poderne om ikke at skråle, skrige og råbe konstant.
sjovt som de fuldstændigt overser stillezoner i s-toget, så de kan stå og få en hyggesludder mens vi andre skal op og stå, ud af kupe og fine et nyt sæde for at få den, førpmtalte, stilhed. og så frækt fortælle en at "Nu er det jo for sent" når man oplyser denne om stillezonen er til for at være......... stille i!

God værkstedshumor Pædagog
Og HVIS den havde været sand, havde det jo ikke været godt, men det er den jo med al tydelighed heller ikke....

Igen, god værkstedshumor :-)

fornæmet griner
pædagog?[:O]

griner[:D]

Desværre sand Skovturist
Den er desværre sand.[:(]

Men jo, jeg ville ønske det ikke var tilfældet og at det bare var værkstedshumor. Mange pædagoger (ikke alle, heldigvis!) er meget dovne ser det ud til. Håber de snart bruger nogle af alle deres pædagogiske evner, også på solen.

TAG JER DOG SAMMEN PÆDAGOGER

Mvh Skovturist

Igen en historie Pædagog
som er så tydelig løgn, at det driver....
Jeg har ALDRIG oplevet nogen finde en anden kupe pga. støj, råb eller larm, og jeg kører med S-toget 2-3 gange om ugen (egentlig 4-6 gange, for vi skal jo også tilbage) med en børnehave....

Men bekræft bare dig selv i historien, for det er hvad det er :-)

Næ, egentlig ikke Pædagog
Bare træt af latterlige forældre :-)[;)]

For der er kun 1 børnehave i hele hovedstaden? anonym
Og du må så være de 2 kvinder og den ene mand der var med? På tur, som den eneste børnehave i hele hovedstadsområdet? På hele s-togsnettet?

Men den der føler sig ramt...

Ya right.. Pædagog
Så siger vi bare det [:D]

Det er jeg ikke Pædagog
da jeg jo ikke har oplevet det [:)]

Men eftersom jeg tager med S-toget en del gange med børnehaven, tager jeg også med S-toget privat. Der har jeg heller ikke oplevet det, hverken med børnehaver, SFO'er eller lignende. Det eneste tidspunkt jeg rent faktisk oplever folk kupe på, er når der kommer en gruppe truende/voldsomme unge ind i kupeen.

Til gengæld oplever jeg tit nogle brokke sig over det mindste pip, men først når piphans ER stået af....

Men pyt, jeg kan sagtens leve med, at du har brug for at fortælle sådan en historie :-)

brug for? anonym
aaaaaarh, nu er det her jo en debatside der er lavet netop til at ytre sig.

Flot at du kun har mødt truende/voldsomme unge, jeg kan så fortælle dig at jeg, der også tager toget flere gange hver dag både har mødt snotunger OG deres luddovne pædagoger, søde unger der smilte og pludrede, tiggere, sigøjnere, hjemløse, ludere, veninder, kontrollen, det meste af kbh og det løse.

Jeps, der er både gode og dårlige pædagoger, som du udtaler dig kan jeg så kun konkludere at jeg er godt nok glad for min søn ikke er i nærheden af dig.

Jeg forestillede Pædagog
mig bare, at det skulle være sande historier der var til debat.

Undskyld jeg havde misforstået det :-)

Så pas dog din unge anonym
selv istedet for brokke dig. Tag dog et ansvar for dit barn..... Hvor svært kan det være?

Højere betaling Pædagog
til dårlige forældre.

SÅ KAN I FANDME LÆRE DET!!!!!!!!!!! hahahahahahahaha

Hmmm... rodemund
Det giver jo også grobund for en god dialog med dem... Husk på, at det der ikke kommer ud af din mund, kan aflæses på din krop.
Gudskelovdukom "Træt af inkompetente pædagoger" [:/]

Vil gerne vide, rodemund
hvad der kendetegner dårlige forældre? Efter din mening altså?

Træt af bedrevidende pædagoger, der tror at de ved hvad der er bedst for andres børn. One size doesn't fit all...

Har forsøgt forældre
Lederen forsvarer evig og altid de stakkels pædagoger, idet hun mener at de ikke har tid til alt det de gerne ville gøre for børnene. Men lederen er heller ikke andet end en dum pædagog selv.