Leder efter min biologiske mor

Leder efter min biologiske mor Trutten
Leder efter min biologiske mor. Jeg er født på Fødselsanstalten i Århus 22. maj 1965. Ved min mor hedder Åse og bor i Jylland. Ved også at jeg har en halvsøster der vist hedder Dorthe. Kan nogen hjælpe mig..? :o)

Hvor gammel var din mor Holger
i 1965?

En sikker hjælp Bimmer ILP
Du kan kontakte sporløs: http://www.dr.dk/dr1/sporloes

leder efter din mor Anonym
Du kan måske rette henvendelse til det sted hvor du er døbt/navngivet, det står på dåbsattesten, og bede om oplysninger og så gå videre ud fra det.
Det er lykkedes mig at finde min mors og fars adresser ved hjælp af dåbsattesten og ved præstens hjælp der på stedet. Til sidst endte jeg med at bede om adresserne på folkeregisteret, da jeg havde navnene og det fik jeg. Det var lidt besværligt men det lykkedes. Jeg kan så oplyse at min far er død og min mor ikke vil have kontakt, men det kan være du er heldigere. Held og lykke

vil jeg.. trutten
vil jeg forsøge.. tak for rådet. Ked af at høre, at du ikke fik et positivt resultat ud af din søgen.

Til Holger.. trutten
Ved jeg ikke præcist.. men omkring 20 år.

Velbekomme! Bimmer ILP
Men jeg søger ikke efter nogen.

hov.. Trutten
Sorry.. nej var til indlægget længere oppe.. :o)

Kender ikke nogen Åse, Holger
der var ca. 20 år i 1965.

det er da trist jaha
at høre, at din mor ingen kontakt vil have med dig, det gør mig ondt, men håber du så har haft nogle gode adoptivforældre.
Jeg er selv adoptivmor, sønnen er nu 40 år, men desværre psykisk syg.
Hans biologiske forældrer har han været sammen med, men som han selv sagde, så var de ikke noget at samle på.
Jeg syntes det var så ærgeligt, for de kunne da havde fået mange gode år sammen, og jeg ved, at der var ikke gået noget fra os af, han bliver ved at være vores søn.
Håber du tutten finde dem, og ikke blive skuffet. held og lykke

Tak for ordene Trutten
Rart at høre fra en adoptivmors perspektiv. Mine adoptivforældre deler desværre ikke helt din opfattelse. De føler at der vil gå noget fra dem, hvis jeg får kontakt til min biologiske mor. Ligesom de opfatter det som om, de ikke har været "gode" nok. Intet kunne være mere forkert, men jeg har bare et behov for at kende mit biologiske ophav. Krydser stadig fingre for at min biologiske mor, eller nogen der kender hende læser dette indlæg :o)