Ledig plads i dobbeltsengen?

Ledig plads i dobbeltsengen? tredjemand
Jeg er en mand der søger oplevelsen at være sammen med et par (mand + kvinde). Jeg ønsker ikke seksuel omgang med manden, kun fælles om kvinden (er dog ikke berøringsangst).
Min kæreste og jeg taler tit om at prøve at være flere i seng samtidig. Jeg vil dog gerne prøve dette af med et andet par før jeg prøver det sammen med min kæreste. Er der et par som har en ekstra plads i sengen til dette forsøg. Seriøs henv. til: kjul@mail-online.dk

God fornøjelse! releenk
Tak for dit tilbud - men vi har allerede en husven. Jeg valgte at prøve det med konen med det samme. Det har været en fed oplevelse for os alle tre. Men min erfaring er, at der er visse spilleregler, der skal være 100% afklaret inden man går igang.
For mit vedkommende var det noget med, hvor langt "han" skulle gå. Enden på det hele blev (1) uden gummi, (2) gæsten fik lov at komme først i hende og (3) at han fik lov at give hende orgasme. Jeg bestemte mig for ikke at røre ved manden, men det skete naturligt på en eller anden måde, uden at vi dog har haft sex med hinanden. Rigtig god fornøjelse!

Tak for rådene tredjemand
Tak for de gode råd. Dine tre "regler" var også nogen af de ting, som jeg manglede afklaring på. Det lyder som om du har haft en rigtig god oplevelse. Jeg håber jeg til den tid vil opleve det samme med min kæreste. Jeg tror dog stadig gerne at jeg vil prøve det af med et andet par først, da jeg vil så selvsikker så mulig første gang jeg "deler" min kæreste.

Bekymring tredjemand
Hej igen
Du skrev i dine tre "regler", at gæsten fik lov at gøre det uden gummi og fik lov at få udløsning oppe i din kæreste. Jeg havde faktisk lidt samme ide når turen kom til min kæreste. Hvordan håndterede du det med sygdomme. Både min kæreste og jeg ligger stor vægt på at være sygdomsfri. Var det for dig/jer en tillidssag, eller..?
Skriv evt. svar på tidligere oplyst mail.

Sygdom - en tillidssag releenk
Hej du, jeg må tilstå det var en tillidssag - eller det blev det. Vi havde snakket derhjemme om at vi som udgangspunkt ville dyrke sikker sex. Men det gik stille og roligt for sig, og det fandt ligesom naturligt sted. Jeg følte mig slet ikke "til overs", men som en aktiv part i det hele. Det er en meget speciel oplevelse at se en anden mand tømme sin sæd i konen, så det er nok ikke alle, der slipper godt afsted med oplevelsen. Parforholdet skal være 100% fasttømret, inden man eksperimenterer! Vi synes han virkede "fornuftig" og ikke som en, der boller til højre og venstre. Han påstår han har en kæreste og to gange før har haft faste par som "husven". Jeg ved ikke om det er sandt, men vi har haft ham som fast ven - men holder en pause nu. Når du og din kæreste er klar, er det en spændende æra, I går i krig med. God fornøjelse!