Ledige lejligheder , og en masse arbejde.

Ledige lejligheder , og en masse arbejde. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article216766.ece

En meget stor fabrikeret arbejdsløhed , og lange vente lister for dem der søger en lejlighed.Det var et stort problem for mange mennesker.

Nu er der en masse arbejde , og en lejlighed kan man få her og nu. Det er da fantastisk at det er blevet sådan.

Jeg kender en afdeling i en boligforening , der har 70 fine ledige lejligheder - det er uforståeligt.For en del år siden var det sådan , at manglede man penge , så fik man bare nogle overtimer . Det blev så ændret , så det gav pligt fri timer - ingen ekstra penge.

Blev man sur over et eller andet på en arbejdsplads , var det nemt at finde et andet arbejde.

Nu mangler vi arbejdskraft , og nu skal vi igen have arbejdskraft fra andre lande - jeg mener , at der stadigvæk er mange mennesker der burde have et arbejde og være aktiv , og IKKE have kontanthjælp uden aktivering i flere år.

Men sådan er der jo så meget man ikke forstår.

Hvad forstår du egentligt??? anonym.
Nej,med den negative indstillinger du lægger for dagen i debatten altid,vil du aldrig forstå en skid af det hele.Aldrig noget positiv't kommer der fra dig.

Spørgsmålet er susanne.larsen
hvor mange af Kontanthjælpsmodtagerne reelt er i stand til at passe et arbejde - og de job der efterlyser nogen til at ansætte.

Nogle på Kontanthjælp går og lider med de ufatteligt lange venter tider der rent faktisk er på at få tillkendt felksjob, invalidits-pension osv.

Nogle er så socialt belastet at de aldrig kommer til at fungere optimalt i en arbejds-situation.

At der er mange ledige boliger er da frustrerende at være vidne til... men boligerne er oftest så dyre at en enlig - selv i job - ikke ville kunne betale huslejen. Så er der boligsikring, ja - men som enlig får du kun til et vist antal kvardratmeter - så hvis boligen er for stor, så er der nul hjælp at hente.