Ledige skal gå med aviser

Ledige skal gå med aviser Avisbud
Hej.
Claus Hjorth Frederiksen mener at ledige skal gå med aviser i stedet for polakker. Jeg synes også at de fede politikere som ham selv og forsvarsministeren og Birthe Rønn Hornbech kunne trænge til at cykle lidt. Men de er jo på varig hjælp og skal ikke lave mere resten af deres liv for vores penge.

haha icarus
håber jeg ikk

hvis lønnen var ok ville jeg da gerne gå med aviser..men man får jo ikke en skid for det.

øhhh jhkhkjh
1. Nu har de jo et job i forvejen. Og det er ledige vi snakker om. Så kan de jo lette røv og finde noget bedre selv hvis de ik gider.
2. hvis ikke en skid for det er 22-25.000 pr md. såååeeee ved jeg sku ik lige hva. Tror der er adskellige faggrupper der gerne ville ligge på det niaveu.

Right on ! sylvia1
Han er en omvandrende blodprop in spe.

hetz Oldemor
imod Claus Hjorth Frederiksen, du er komme bort fra emnet.

Det er ledige der skal i arbejdet, og ikke Claus Hjorth Frederiksen. :-)

Faktisk er avisbud et godt betalt arbejde, mere end kontanthjælp.

De 22.000 kontanthjælpmodtagere vil få et godt arbejdet som avisbude, som er ret frit det kan udføres meget hurtigt, eller langsommere, bare aviserne kommer ud.

Med gratisavisen er nok en kort intens morgenarbejde, jeg kender ikke arbejdsreglerne.

Humlen er de vil ikke i arbejde og AF åbenbart ikke er deres ansvar voksen.

God løn Avisbud
Det kan godt være at det er en god løn ca 1 kr pr stk hvis kunderne ligger tæt, men i landområder hvor det tager en time at køre 50 stk ud så er det mest for motionens skyld. Der kan man ingen bude få.

Jeg synes nu stadigvæk at politikerne er fede og laver ingenting de fleste af dem. Så kan andre synes noget andet det er ok.

22.000 komododragon
Var hvad de kunne tjene op til.

Historien melder ikke hvor mange timer om ugen de så skulle dele aviser ud.

Noget siger mig at det er et ganske pænt stykke over 37 timer om ugen.

Mere end 22000 kr Avisbud
Det var endda mere end 22000 kr pr måned, men det er nok i de store byer som New York og dem er der jo mange af. Man skal ikke underbyde sig selv, vel.

22.000 gæst
Det er da udmærket. Er det ikke rarere at have et fast arbejde i 37 timer frem for at gå på kontanthjælp og have kommunen hængende over nakken? Der er intet nedværdigende i det. Var jeg selv PÅ KONTANThjælp tror jeg faktisk, at jeg søgte et job som bud.

Løn Avisbud
Jeg får 1000 kr ca hver måned for 5 morgener på en time hver uge. Så der er noget op til 22000. Men jeg gør det kun for at motionere. Det er omkring 45,45 i timen.

Tilbage til start Avisbud
Jeg synes ikke at ledige skal tvinges til at være avisbud for de kan ikke tjene penge på det, men fratrækkes timerne i understøttelse og det er der da ingen der kan synes er ok, om så man er nok så missundelige på de ledige med deres fritid. Men jeg tror at jeg holder op lige så snart at jeg hører at jeg har fået en polak som kollega. Så må de bare slæbe nogle flere slaver hertil. Det føler de sig ikke for gode til næsten 200 år efter Vestinden var på sit højeste.

I radioen... Tzer
siger industrien at flygtninge, eller folk der venter på at få behandlet deres opholds ansøgning skal i arbejde.

Her er da en glimrende mulighed, da det ikke kræver alverden af boglige egenskaber at gå med en husstandsomdelt avis.

Det er vel knapt nok nødvendigt at kunne læse, da de bare skal ind i alle brevsprækker uanset om der er "Nej tak tilreklamer" skilte på dørene.

Så har man løst to problemer emd et enkelt smæk.
nemlig at de stakkels flygtninge ikke sidder og keder sig mens deres sag behandles, og man får aviserne bragt ud uden at hente flere folk til Danmark.

Forresten.... Hvad siger polakkerne til dette her?
Kommer de friviligt eller er de tvunget af en polsk "arbejdsformidling"? IOg risikerer vi ikke bare at blive skreget ud som racistiske endnu engang, når polakkerne føler sig dårligt behandlet, og i hjemlandet udtaler sig om de dovne danskere som ikke selv gider deres arbejde?

Det var jo det der skete med den første sending tyrkere, som vi havde her i Danmark.

Tre fluer Avisbud
Rigtig men det kan blive til tre fluer med et smæk for når nu de skal rundt til alle husstande så kan de lige så godt lægge mærke til hvor de skal hen og stjæle biler og andet. Så kan de hæve lønnen opad.

hvem får icarus
22-25.000kr om måneden??
dem der går med aviser??

Det vil jo ... Tzer
også ske ved de polske arbejdere ;-)

På den anden side...Så ved man jo hvem det er der har gjort det, og kan tage forholdsreglerne og sende dem hjem direkte, uden at ofre den store tid på at behandle deres asyl ansøgning.
4 fluer med et smæk!

Jamen,er der noget mormor06
forkert i at gå med aviser??Joakim von And startede jo som bekendt med at gå med aviser,og det giver da bedre end bistands-hjælp,

der skal da nok moster grethe
være nogle der hellere vil gå med en polak end med aviser!?

Bortset fra det er Polen nu med i EU (- nej, jeg har aldrig stemt for, men det har de fleste jo!)- så det kan vel være et fedt om polakkerne kommer her og arbejder og tjener 'danske' penge eller om vi skal betale til EU-puljen og pengene så kommer den vej til Polen!
- og er det så slemt at fattigdommen skal bekæmpes, også når det gælder de 'utiltalende' udlændinge?

De danske ledige gider jo ikke gå med aviser eller tage andet time-arbejde , for tænk, verden er så uretfærdig, at man bliver trukket i understøttelse, hvis man arbejder! - Sig mig engang, hvordan er understøttelse/kontanthjælp blevet noget alle, (selv de arbejdende) har krav på?

Mit største problem i denne sag er hvordan jeg kan blive fri for at modtage gratisaviser!

avies bud annoym
hvis man kan ha en sådan en god årsløn som avis bud så er der mang på kontantat hjælp der er klar
men jeg tror hellere ikke på det er sandt men lønenen . det svarer til mere end en kassedamen løn eller en leder stilling i kommunen så
der er sikkerk mange komunal ansatte der skrifter jobbet ud og bliver bud?