Lejekontrakt - fortrydelsesret?

Lejekontrakt - fortrydelsesret? Millene
Har man, som jeg har forstået man har på en købekontrakt, en fortrydelsesret når man har underskrevet en lejekontrakt på en lejlighed?
Eller er eneste måde man kan "komme af med den igen" med de 3 mdr.'s opsigelse og husleje?

lejekontrakt solline
Så vidt jeg ved, så er der "ingen vej tilbage", når du først har skrevet under på kontrakten. Med mindre andet er angivet, så er opsigelsen 3 mdr. Håber du finder ud af det..

lejekontrakt anole
Der er ingen vej tilbage. Når kontrakten er underskrevet hæfter du for de 3 måneder med mindre udlejer kan udleje lejligheden før. Du kan se nærmere herom på lejerbrevkassen. dklf.dk

løsning ? lejer?
løsningen er at du måske selv finder en ny lejer, det kan være du så kan nå at spare de 3 mdr.
Hvor er lejeligheden ;-)

Ingen fortrydelse The Man
Fandt et spørgsmål og svar som handler om dette i arkivet på lejerbrevkassen. dklf.dk som "anole" forslog.
Spørgsmål - http://www.dklf.dk/brevkasse/_brevkasse/00000d0e.htm

Svar - http://www.dklf.dk/brevkasse/_brevkasse/00000d1e.htm

fortrydelsret anole
PS: Du har iøvrigt heller ingen fortrydelsesret når du har underskrevet en købekontrakt. Altså med mindre firmaet skriver det i sine købsbetingelser. Elgiganten har eks. 30 dages fortrydelsesret. Men det er ikke noget du generelt har krav på. Ved internet handel har du 14 dages retu/fortrydelsesret.

fortrydelsesret på alm lejlighed ODA
Sidder selv med et spørgsmål vedr. fortrydelse(ikke mig selv men en veninde)hun og kæresten har underskrevet en kontrakt på en lejlighed for en uge siden,han har lagt penge på bordet i første omgang,hun skal ligge penge senere,men nu har hun fortrudt,da hun har fundet ud af at hun ikke kan stole på sin kæreste,som i tide og utide farer ibyen hele tiden og vist ikke har sin sti helt ren:-/han har opsagt sin lejlighed,hun har ikke opsagt sin endnu,og vil det heller ikke,men nu er spørgsmålet om hun kan nå at fortryde aftalen,eller kommer hun til at hæfte for 1/2 husleje for 3 måneder,eller SKAL hun ligge det samme beløb som han har?

Hilsen ODA til en fortvivlet veninde,og undskyld at jeg lige brugte dit indlæg til at spørge,men det er jo næsten samme princip !

lijlighed lokal
Jeg har fortrut at opsige min lejlighed kan jeg få den tilbage jeg har ingen steder at bo

fortyelsesret ved en alternativ kontrakt allrounder2006
Hej

Mit spørsmål er om jeg har fortryelsesret for min lejekontrakt. Jeg har underskrevet en alterntaiv på et alminelig styk papir. Jeg har ikke indbetalt leje eller depositum indu. Og som sagt det er ikke den relle kontrakt kun en midlertildig.