Lene Espersens 35 milla kr. hjælper ikke

Lene Espersens 35 milla kr. hjælper ikke professionel
Pengestrømmen er stadig frosset. Ingen har tillid til, at Danmark kan klare den økonomiske krise og derfor vil udlandet ikke låne danske banker penge.

Alle andre lande har indset, at den liberalistiske tillid til, at pengemænd kan have frie hænder og handle etisk har slået fejl.

Derfor har landene enten lavet indgribende regler for pengestrømmen eller har nationaliseret bankerne.

Lene Espersen og lars Løkke Rasmussen har blot givet statsgarantier for over 35 mill. a. kr og lavet regler for bankoptioner ( gevinst på bankhandler ),

Lene Espersen udtaler, at alt andet ligner socialisme . Hun og VKO lader derfor politik bestemme om danskerne skal betale høje renter og i værste fald ,om økonomien skal blive totalt nedsmeltet, USA og EU lande kan ikke hjælpe Danmark længere, da de selv er i økonomisk krise og spørgsmålet er så om andre lande vil, da den danske udenrigspolitik har været så krigerisk gennem flere år , med VKOs mangel på diplomati.

Det korte og det lange er , at hjælpepakken ikke har hjulpet på tilliden til Danmark og VKO vil ikke gøre det nødvendige: opføre sig ordentligt overfor andre end USA og EUlande og evt. nationalisere bankerne eller ihvertfald lave indgribende love overfor bankerne , kort sagt give dem pisk.

Nøøøøjjjjjjjj Amatøren
Hvor er du skarp.
Vil du så også påstå, at grunden til at "Vennerne ikke vil hjælpe os" som en islandsk politiker sagde i tv i aftes (om islands truende bankerot) skyldes islands udenrigspolitik ?
"Vi må derfor finde nye venner", Rusland, sagde han også.

Det er sgu nemt, hva ?
Alt lige fra dårligt vejr til dårlig økonomi skyldes VKO. Oven i købet en verdensomspændende krise.

???,,,,.....;;;;; ---,,, fordel selv tegnene, det plejer du jo at være så skrap til, Hr Lodseplads

Mangel på overblik professionel
gør , at du ikke forstår en pind.

VKO har gennem mange år lagt sig op ad Georg Bushes uforsonlige politik og været ligeså uforsonlig som Georg Bush og derved sat sigselv i lommen på USA. Pengestrømmen er gået fra USA til Danmark, men nu krakker USAs banker. Usa har lånt pengene i Kina, som Usa har lånt Danmark.

Hvor skal pengene komme fra nu. De arabiske lande, er VKO uvenner med. Rusland var VKO hurtige til, at fordømme ang Georgien, så de er heller ikke vore venner. EU vil ikke stå sammen med os i en fuldpakke ang. det financieller.

Hvem er så tilbage ?

VKO og Lene Espersen vil ikke lave indgribende regler for bankerne og evt. nationalisere dem.

Denne krise, der kan blive en total nedsmeltning af økonomien i Danmark, hvis VKO ikke vil gøre det nødvendige pga sædvanlig stivnakkethed gør så, at du må leve med højere renter , arbejdløshed og fattigdom.

Er du parat til, at betale prisen ?

Hvad er det Revisor
lige opositionen foreslår for at afhjælpe krisen?
Krisen er world wide, så du må lidt mere frem i skoene, så vi kan få den løst.
Højere renter (heldigvis også på indlån) arbejdsløshed og fattigdom, er jo ikke noget nyt, sådan var det også under S regeringen.
Men kom med noget konstruktivt, i stedet for altid at være negativ, så fremstår du som prof, og ikke amatør.

du ville have foretrukket Ebberødbank
Helle Tornings 35 milliarder der havde hjulpet meget mere. Du mener at et ventrefløjsstyre i de sidste 7 år havde stillet os bedre. Du mener at hvis vi havde holdt os gode venner med mellemøsten, så kunne du have solgt vores land som du nu engang har solgt din sjæl?

Genistreg ! iampersson
intet mindre ! lad nu være med at tage på vej ! Det er en helt klar fordel at bankerne gensidigt forsikrer hinanden, problemet er nok snarere at ordningen burde være indført i "gode tider" .
-
Vores sympatiske og faste udenrigspolitik sikrer at vi også i fremtiden har "venner" uden at skulle i lommen på islamiske skurkestater, den største islamiske stat, Indonesien er iøvrigt også i problemer. Krisen ER vodsom, men i Danmark er der stadig lang vej til direkte "nedtur". Tænk på den optur vi har haft, det er jo blot naturligt at det ikke kan fortsætte. Den danske bank`s aktier er eksempelvis faldet til et niveau som i år 2002 . Nååh ja ! men i 2002 led vi heller ingen nød. Der er mange luftkasteller der skal vælte endnu, før vi er tilbage på en 100 % sund bane, det er umoralsk at eksempelvis boligpriser i København og omegn samt delvis Århus er steget med op til 30 % om året, det siger jo sig selv at det ikke er holdbart, det gode er at det også koster boligspekulanter livet, desværre også naive mennesker der har købt alt, alt for dyrt. Det varer mange år før boligmarkedet retter sig, desværre går det også ud over sagesløse mennesker i områder som reelt ikke burde være blevet ramt.
AT rente stiger til 4-5 % er vel ikke nogen katastrofe, hvem kan ikke huske renter på reallån på over 20 % (under socialdemokratisk regering).
-
Gennemgående er det danske boligmarked sundt nok (Bortset fra altså i Københavnsområdet).
-
EU og USA kan og skal ikke hjælpe Danmark, det er simpelthen ikke nødvendigt endnu, da den danske økonomi stadig er stærk, takket være en ansvarlig regering, der har sørget for, at holde det offentlige (over)forbrug i ave.
-
SÅ bare rolig Professionel ! hvis du får det skidt, kan jeg gemmet et par kartofler, fra min køkkenhave ![;)]

Hvad for noget ? iampersson
hvad er det for nogle penge USA har lånt Danmark ?
-
Selvfølgelig skal vi IKKE nationalisere bankerne , er du fuldstændig splittergal ?
Det er jo ren kommunisme ! sorry du , den plan er død og begravet ! I Nordkorea må de æde hinanden, når de er sultne

vores kæmpe udenlandsgæld Ebberødbank
tror du ikke at det er den som professionel omtaler?

Hvis det er det der skal til professionel
for, at redde økonomien. Så du ikke skal betale højere renter, blive arbejdsløs og madvarer kan holde en ordentlig pris. Er du så ikke parat til, at nationalisere.

USA skylder Maokina 1000 mia. kr . Den danske bank har mistet mill, af kr. på bankkrak i USA.England har delvist nationaliseret banker.

Du vil heller æde andre danskere end nationalisere. Kan du ikke høre , hvor sygt det er ?

Det er jo nærmest religion for dig pas på det ikke bliver fundamentalisme.

Man sagde dengang , da planøkonomien brød sammen, at hvis den havde holdt lidt længere, så havde det været liberalistiske økonomi, der var brudt sammen.

USA tror heller ikke på liberalisme mere ikke engang McCain, der har kritiseret sin egen partikammerat Georg Bush for dennes liberalisme.

Du aner ikke hvad jeg foretrækker professionel
Så tal for digselv !

Din naivitet skriger til himlen professionel
"Vennerne " har ingen penge. EU og USA har ikke og får ikke penge foreløbig.

Ikke kun jeg får det skidt . Det gør du også , så lav en jordkule i haven til dine kartofler. Så kan jeg bytte æbler for kartofler med dig.

Så, så iampersson
kære "ven" nu ikke nervøs , jeg får det ikke skidt, jeg var ude at glæde mig selv og min kone og børn i går, vi købte såmænd en dejlig sportsvogn, en Porsche med små bagsæder så ungerne også kan få en tur, det er en god investering i disse tider, den var billig og vil bestemt stige i pris med tiden. Ikke nok med det, køreturen hjem fra nordjylland på motorvej med + 150 km.t.(engang imellem) var en sand fornøjelse, bare mærke følelsen af kræfter og suset fra dækkene. Se det er en af de ting der gør livet værd at leve !!! så glemmer man, for en stund, de mørke skyer i horisonten . [f][s][:D]
-
"Vennerne" behøver heller ikke at låne eller give os penge, ikke foreløbig.
-
Mht. naivitet ! ja så er jeg forbavset over at du falder i "det sorte depressive hul" - om 3 år så taler vi ikke mere om denne krise, vi vil dårligt kunne huske den, men lad os håbe, at vi så er blevet lidt klogere, så det ikke behøver at gå så galt.
-
Indtil da, slap af, nyd livet ! - og sørg for at holde øje med privatøkonomien så det ikke bliver for svært at rette op igen.

Religion ? iampersson
den eneste "religiøse" jeg kan få øje på her er dig ! og så et par fra JV og en enkelt "Hubblefanatiker" !!!
-
Til dit første spørgsmål; et klart og rungende NEJ !!!!!
-
Vi kommer IKKE til at æde andre danskere end de svin, køer, lam og fjerkræ vi producerer ![:)]
-
" Man sagde dengang , da planøkonomien brød sammen, at hvis den havde holdt lidt længere, så havde det været liberalistiske økonomi, der var brudt sammen. "
ØØØhhh ! hvem er "MAN" ? det er vist det pure opspind, jeg har ALDRIG hørt det , tværtimod - hvem i alverden kan være interesseret i planøkonomi ?
Når det er sagt ! så er det evident og set i lyset af de gentagne urolige aktiemarkeder, tvingende nødvendigt, med en form for regulering, men derfra og til at nationalisere banker, der er dog et skridt.
Det er IKKE nødvendigt med regulering af boligmarkedet, dog burde man indføre en form for skat på spekulation, dvs. der hvor vi udelukkende taler om køb/salg og ikke reel merværdi.
-
Jeg tror heller ikke på liberalismen ! men i Danmark har vi heller ikke den rene liberalisme, vi er meget mere socialt bevidste og vil og skal ALDRIG afgive vores værdier og sociale sikkerhedsnet ! ALDRIG ! og det kommer vi heller ikke til.
-

Løgsuppe Amatøren
Til løgsuppe skal du bruge flg.

Ingredienser: 5/8 dl. smør
1/16 dl. sukker
2 1/2 dl. tør hvidvin
peber
5 dl. revet schweizerost
paprika
6 middelstore løg hakkede
1/8 dl. hvedemel
9 1/2 dl. kødbouillon
6 skiver tørt franskbrød
1 3/16 dl. revet parmesanos