Libanon!

Libanon! Rejsepeter
Er her nogen med rejseerfaringer fra Libanon dvs. alt lige fra prisleje til natteliv til forskelle mellem folks relgiøse holdninger i forhold til området de bor i. Jeg har læst at der (endnu) skulle være kristne i landet

Er der også nogen som kan fortælle om det er sikkert at være dansker i Libanon pt. og i så fald hvor i Libanon?

Kender ikke Libanon... lagermann
..men synes bare lige jeg vil råde dig til at tage en sækfuld Dannebrog med derned. Jeg tror de er løbet tør.

Hvad pokker får dig til at ønske at tage til Libanon i disse tider? Har du et uudholdeligt dødsønske? Alle danske er daffet derfra, og så vil du derned?

Tro ikke at jeg ikke ved at Libanon er et herligt land, et eller andet sted. Men med risikoen for at forlade det i en bodybag, kunne JEG ihvertfald styre mine rejselyster.

Mvh Lagermann

Vent med det lala
At tage til Libanon nu er tåbeligt, det er i det hele taget dumt at tage til noget muslimsk land lige nu, men især i Libanon går det hedt for sig, og at være dansker der lige for tiden, er vildt upopulært (for at sige det mildt).

Vemt med det, og se i øjnene at der kan gå år før det igen er sikkert at tage dertil.
Men der er jo så mange andre skønne steder i verden, tag dog og besøg dem istedet, og pas på dig selv.

snup en tur socrates
du bestiller bare en enkelt-billet hos middle east airlines - behøver ikke nogen vaccinationer.

så tager du en af de gule taxier fra lufthavnen ind til centrum - jeg ville foretrække det muslimske kvarter, det er langt det billigste - kun allah ved hvorfor - servicen kunne måske også halte lidt efter, men hvad du har vel din rygsæk, ikke?? - snup en lille tur ned ad kysten, der plejede at ligge alle de smukke kristne hoteller, kasinoer, beboelsesområder - men det er selvfølgelig 20 år siden, så det er glemt - det fik muslimerne også smadret!!!!!!!!!! - mellemøstens Paris.

burkaen hut1444
så kan ingen kende dig.

Måske skulle du vente samara83
med at tage til Libanon lige nu? - Ihvertt fald indtil situationen har stabiliseret sig dernede.

Stammer selv fra Libanon, og har været på ferie dernede mange gange. Det er bestemt et herligt sted at være (især om sommeren). Beirut er at foretrække (de kristne områder), men Byblos & Zahle er bestemt også et besøg værd.

Lad være med at tage til syd Libanon, hvis du nu alligevel ikke kan lade være med at rejse derned - disse områder tilhører primært shia-muslimerne, og de er ikke just glade for os danskere for tiden!

Spred fred,

Samara