Lidl / vildledning..Nett

Lidl / vildledning..Nett dmaw-ureg.
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2006/07/18/234434.htm?rss=true

Lidt fik bøde for at vildlede forbrugerne ved at vise billeder af frugt uden på bolcher. Der er måske lidt af det samme i Netto. Brød der er produceret i Belgien går under navnet "Gamle mølle" og fløde produceret i Tyskland går under navnet "Egelykke". Da jeg gerne ville støtte de små, men dansk købte vi Egelykke, men stor var forundringen. Hjemme med fløden stod der produceret i Tyskland. Havde jeg vidst dette var Arla lagt i kurven.

Hundekiks!!!!! listen2me
I Bilka kan man købe hundekiks. Og jeg undrer mig meget over at de må kalde det det, når der ikke er hunde i ?? Den ande dag købte jeg så nogle franske kartofler, de var produceret i Danmark !!! sådan noget svineri...Og sådan ku jeg blive ved. Hvis du vil vide hvor det er produceret , må du kigge på etiketten !!

Handler mest i LIDL jetpost
da deres varer altid er pæne, hvilket de ikke er i Netto og slet ikke i Fakta. Det er tysk effektivitet så det basker....Masser af ansatte, og rent og pænt.

Gamle mølle sweetie35
Gamle møller bliver ikke lavet i Belgien, men såmænd i Bolderslev i sønderjylland. Det er Kohberg der laver det.
Jeg har selv arbejdet der og stået og pakket tusind vis af dette brød.
Så inden du slynger sådan noget ud, så undersøg det først lidt nærmere

I Belgien bilder man også folk ind, Friser
at børn bliver stærke af Kakao til morgenmad.

Det er... marty_b
...heller ikke helt ved siden af. Kakaomælk er proppet med kalcium og protein og er således godt for både knogler og muskler. Mange sportsfolk sværger til kakaoskummetmælk til opbygning af muskler, da det (næsten) har den optimale sammensætning af protein, fedt og sukker.

Gamle mølle dmaw-ureg.
Ved du hvad jeg lagde faktisk mærke til at Pitabrødene fra Gamle Mølle var fra udlandet.
Derfor begyndte jeg at købe jacobs Pita - vidste de var fra Horsens. Men lad det komme på an en prøve. Næste gang jeg tager ned skal jeg nok tjekke pitabrødene og se om de skulle være mærket Bolderslev.

ramt ved gæst
siden af. Jeg kan se at bruge navnet "Egelykke" får produktet til at fremstå som et dansk produkt.
Chips fra Kims med titlen franske kartofler er der ingen tvivl om. Dårligt forslag.

Gamle Mølle Bo J.
Jeg har d.d købt Pita brød i Netto fra (Gamle mølle) de er lavet i England så Brønderslev er lidt med modifikationer, Det var i øvrigt verdens mest ringe pitabrød jeg endnu har smagt, efter bare 1 min i ovnen smuldrede de helt og var umulige at fylde.
Magen til junk man skan belæmres med. Det er fuldstændige uaceptabelt at det man kalder mad skal være så ringe.