Lidt ældre og med barn

Lidt ældre og med barn fjolle-tøsen
Ja, jeg er jo havnet i den situation, at jeg er blevet helt tosset og forelsket i en fyr.
Selv er jeg 22, han er 29 og har et barn.

Mit spørgsmål er egentlig bare om I har erfaringer med, hvordan sådan noget kan gå?
Om jeg skal få det ud af hovedet eller kaste mig ud i det!?

No problemo Anonym
Du skal bare tænke på at du vil sandsynligvis blive nr 2 i det forhold. Sådan er det med os der har børn, børnene vil altid komme i første række. Men det kan sagtens komme til at fungere, du må bare indstille dig på at manden har en masse forpligtelser overfor sit barn, så du skal ikke regne med at han kan fare i byen hele tiden, det kræver jo en del mere planlægning end hvis han var alene.

Jeg har selv børn og har da haft kærester der også havde børn. Det gik fint, men man gør en masse ting som man jo ikke ville have gjort hvis man bare var så selv. Så søndagsudflugten går pludselig til zoologisk have i stedet for en hyggelig frokost i byen.

Synes du bare skulle kaste dig ud i det.

Hej Celinefan
Hej.

Det er kun dig der har svaret, om du vil dette men hvis du er i tvivl om det er det rigtige, synes jeg du skal tænke over det en ekstra gang og blive afklaret, for der følger en masse ansvar med. Overvej om du synes det er ok altid at være nr. 2 ,for det bliver du uanset hvad. Ikke at man skal være egoistisk men, det kan godt være svært altid at skulle være nr. 2 hvis der er problemer i forholdet.
Igen mærk efter hvad du har lyst til, og vælg ud fra det.

Undersøg godt efter Think
Undersøg ham først om hans tidligere ex kæreste der forlader ham eller omvendt. Der er slet ingen grund til at elske en der er skid irriterer at forlade en efter en. Og når du har undersøgt det tjaaa så ved du, hvad du skal gøre. Husk brug hovedet og ikke kun hjertet. Hvis hjernen ikke eksisterer så eksisterer hjertet heller ikke [;)]