lidt knas i forholdet og du opretter profil ?

lidt knas i forholdet og du opretter profil ? Anonym
Er det en tendens der er bladnt folk ?

Hvis der er lidt knas i forholdet, så man strakt på facebook eller lign og søger efter andre mulige partner under påskud af det kun er venskabeligt ?

kan godt forstå hvad du mener mig@
men vil også lige give ret i at man ikke behøver være utro fordi man har en profil på facebook.

jeg vil dermed sige det er en rigtig god site for dem der har tendens til det...

men håber du kan snakke med din kæreste om det inden du overfalder ham/hende

Kan også følge dig. Juliane
Det er en svær tid med at det net...og skide nemt med utroskab. Synes som den forrige..tal med ham og sig hvad du føler. Også hvis du ser facebook som en trussel. Eller må du gøre som jeg gør når jeg dyrker sport "dont get mad - get even"...

Ja, en dille og en uvane dittemarie
Jeg forstår hvad du mener men jeg tror måske du tager fejl af hvad fecebook er. Folk opretter datingprofiler når der er knas i forholdet, ja, det tror jeg er blevet lidt en dille, desværre. Problemet er at det er så nemt. Man får lidt bekræftelse i at man stadig er interessant og attraktiv når man ikke lige får det af sin partner.

Det er en uvane som mange bør vænne sig af med. Jeg har selv gjort det da jeg var i et mindre seriøst forhold, men det gør det egentlig ikke bedre. Man bør kunne stole på hinanden ligemeget hvad.

Lige med hensyn til facebook er der nok nogle der bruger det på den måde, men for mig og alle jeg kender som har profil derinde, (efterhånden stortset alle under 40) er profilen oprettet for at man kan finde gamle legekammerater, klassekammerater, naboer, kolleger, familiemedlemmer osv.
Det er rigtig hyggeligt at kunne følge med i folks gøren og laden selv om man ikke har noget tæt forhold til f.eks. en skolekammerat som man ikke har set i 15 år. Men kan se billeder af deres mænd, koner og børn og lidt om hvilket liv de lever.

jeg så i en anden debat ara
et udtryk som dækker meget fint: egosapiens.

det der heller ingen der siger.. Anonym
men jeg synes, at der er en tendens til at folk opretter profiler ved mindste knas i forholdet :-)

øhhh min kæreste går det fint med, så der er ikke noget at tale om :-)...

det mest utrolige Burren,fru
er sørme de kvinder der er vidende om at deres bedre halvdel, har diverse profiler og mails, naturligvis hemmelige, eller uden kvinden har adgangs koder osv til disse.

Nogle kvinder lever måske dermed i flere år, før femøren falder og virkeligheden med at græsset åbenbart stadigvæk er grønnere ved naboen, og det intet har med venskaber at gøre, mange af dem begynder så selv at net date og så kører ruladen, folk lever sammen på papirer men deler deres begær, sjov og spænding med den spændende friske fremmede der ikke taler om økonomien, ungerne, og alt det andet sædvanlige "pjat".

Nogle mænd er så ufatteligt respektløse og egoistiske at det burde være nok, for selv naive og forelskede kvinder.
Men lur mig om ikke flertallet alligevel lever videre med partnerens psykiske og måske fysiske utroskab

Tror du har ret Meette
Jeg kender desværre personligt to mænd der fandt ny kæreste/kone på Facebook.

De påstår begge at det ikke var med det formål at finde en ny kæreste. Og det var det måske heller ikke. Men faktum var, at de begge var velfungerende men halvkedelige ægteskaber, og deres kedsomhed fik dem igang på facebook. Der fandt de andre i samme situation. Mennesker de snakkede godt med. Tingene udviklede sig og en dag forlod de konen og børnene. De havde jo mødt en person der afbrød kedsomheden og bragte spændingen ind i deres liv igen.

Jeg tror egentlig ikke, at der er ret mange mennesker i eksisterende forhold, der bevidst søger efter en ny kæreste. Det håber jeg i det mindste ikke. Enten kæmper man for sit forhold og får det til at fungere eller også slutter man det. Andet kan man ikke være bekendt hverken overfor sig selv eller over for partneren.


Jeg tror desværre, at det der sker er, at mange mennesker keder sig i deres forhold. De mangler et eller andet. Men i stedet for at tage tyren ved hornene og gøre noget ved det, forfalder nogle af dem til at drømme sig væk i chatten på facebokk, netdating eller et andet sted, hvor man møder en masse nye mennesker. Det er spændende at stifte nye bekendtskaber, og man støder måske ovenikøbet ind i nogen, man taler godt med. Chatten bliver en større og større del af ens liv - og det er nyt, spændennde og man bliver bekræftet i, at livet ikke behøver være kedeligt og trist.

Mens konen smørrer madpakker sidder manden og drømmer sig væk i et spændende liv på chatten. Eller omvendt :-)

Livet med konen er ikke blevet sjovere, men han er holdt op med at registrere det - han har jo sine chatvenner!

Pludselig en dag står det lysende klart for ham - hans triste liv med konens skyldes selvfølgelig konen - for på chatten er der masser af kvinder han taler godt med, og som bekræfter ham. Han forlader konen og børnene.

Hvad der aldrig gik op for manden er, at det ikke er konen der var kedelig - det var deres fælles liv der var blvet kedeligt. Og det havde han et ligeså stort ansvar som konen til at få ændret. Men han valgte den nemme vej - at finde en ny. At lære et nyt mennske at kende er altid spændende og hvis det så samtidig er en kvinde man er tiltrukket af, så har konen derhjemme svært ved at konkurrere.

Manden glemte bare ansvaret - og vasketøjet, madlavningen og alle de andre dagligdags ting. Men nu har han jo så 15 år sammen med den nye før han keder sig igen.


Heldigvis ikke selvoplevet, men desværre fra den virkelige verden....

Hvornår lærer mennesket at se faresignalerne? Men det kræver selvfølgelig at man tager ansvar.....

tror såmænd ikke ikke logget på
mænd er værre end kvinder til at kede sig og fralægge sig ansvar, - de tager sig bare bedre tid til det!

Man vælger måske facebook eller andre mere 'målrettede' fora, for det er ikke altid nemt og ligetil at tage lige den nødvendige snak med partneren face to face, men mit tip er at maile til hinanden, nogle gange er det lettere end at snakke, (man bliver heller ikke modsagt og afbrudt, hele tiden), så fornyelsen og (gen)opdagelsen af at ens egen partner også er spændende og god at tale/skrive med kan ske som udelukkende positiv og ikke med alle de omkostninger, menneskeligt og økonomisk, som utroskab og splittelse af familierne medfører.

Begge dele Meette
tror jeg du har ret i.

At kvinder keder sig lige så meget som mænd. Jeg tror sagtens at rollerne kunne have været byttet om i den situation, jeg fortalte om. Der har vi vist ikke noget at lade mændende høre.

At man kan genopdage sin partner via mail. Det syns jeg er et godt tip. Søde mails og sms'er kan man jo sagtens sende sin partner. Det kan være man opdager nye sider af både sig selv partneren.

God ide Meette pixeline
Bring flirten tilbage i parforholdet.[:)]

Nemlig! Meette
Det er nemlig lige det vi skal - så vi ikke forfalder til uskyldig flirt med en 3. part, som ender med ulykkelige slutninger for alle.

Så til kamp for at genfinde flirten i forholdet. Altså i mit næste forhold - i mit ægteskab var der dersværre ikek meget at genoplive.

fortsat ,naturlgvis Burren,fru
kun til den dag, de måske får øje på den helt rigtige mister right der begærer dem med ord og handling, taler med dem osv.
ja så skrider flest kvinder forhåbentlig, alternativt bliver de lige så utro fysisk og psykisk som deres bedre halvdel har så pokkers travlt med.

Så til de utro mænd husk konen derhjemme ikke nødvendigvis bliver ved at være der, velvidende at du chatter, mailer, sms, osv med alle den spændende elskerinde.

Så skynd dig hellere køre hende den lækre til, så hun kan overtage de sure sokker, hvis det naive serviceorgan beslutter nu det nok, enten eller
Eller måske bare går, hvem skal så tage de sure sokker , mor ?[:O]