lidt kompliceret (om ireren)

lidt kompliceret (om ireren) tralalalala
Okay - det var mig der skrev om ham ireren. Jeg spekulerer stadigvæk på om jeg skulle invitere ham. Vi er begyndt sms'e - og det er nu hyggeligt nok :) Han virker bare rigtig sød og sjov. Men det er mig der er for kyllingeagtig til at tage initiativ til at invitere ham. Som sagt er han i militæret - og han er irsk katolik - men han er ikke religiøs - og har heller ikke fulgt reglerne mht sex :-p. Det som jeg spekulerer over er, vi har ikke kendt hinanden i så lang tid - men det føles som om vi har kendt hinanden i lang tid - hvis det giver mening. Aargh - hvor er jeg sådan en kylling :((

Hvilken irere? Ira
hvad snakker du om?

hvem mig, hvem ham ireren ? hulahop ring
hvad snakker du dog om ...

Welcome to my World =) Alyssa
Hvad venter du paa?
Jeg sidder i Irland lige nu... sammen med min irske kaereste, som er katolik as well. Jeg er protestant - and so what? Vores foelelser for hinanden er beyond alt det der.

Er det ikke federe at fortryde noget, du gjorde, end fortryde noget du aldrig gjorde og spekulere over det resten af dit liv, naar chancen har forpasset sig? Taenk dig at sidde om 5 aar og taenke - Gad vide, hvordan mit liv ville forholde sig lige nu.......
Nej vel?!;)

Go for it!!!!


Good luck =)

At vælge Eva-Marie
Jeg synes det er et godt råd du der giver. Har selv engang haft en kæreste der var af anden religion, hvilket jeg ikke tænkte så meget over dengang. Men det kommer man nogen gange til, og idag ville jeg måske nok vælge at få den samme religion som min ven.
Endvidere er det måske et godt valg at blive katolik, hvis man selv er sådan én der trænger til nogle regler og retningslinier. Dette siger jeg selv om jeg ikke har meget kendskab til den religion.