Life Coaching Gratis

Life Coaching Gratis Peter R. M.
Jeg er ved at uddanne mig til Life Coach og søger i den forbindelse "kaniner", dvs klienter der har et eller andet de gerne vil ændre eller forbedre, men ikke præcis ved hvordan, hvornår eller mangler styrken og troen på denne forandring.

Jeg garanterer en god og professionel coaching hvis du kommer med følgende:
-et mål eller noget du gerne vil arbejde med
-at målet er målbart og indenfor en begrænset tidshorizont, dvs ikke 10 år ude i fremtiden.

Skriv en mail til mig på lax30@sol.dk, gerne hvor du fortæller kort om dig selv og hvad du vil arbejde med(dog ingen betingelse) og jeg vil kontakte dig med videre information om hvordan og hvornår.
Igen coaching sessionen er gratis og jeg vil ringe dig op.
Jeg ser frem til at høre fra dig.
Hilsen Peter R. M.
lax30@sol.dk

Hvor Fedberg
er du fra? og har det nogen betydning? jeg er fra Århus, jamera@sol.dk

Kan du Haren
også bruge mig, bor i udlandet?

Ahem.... Anonym
Som psykolog føler jeg mig forpligtet til at give mit syn på den slags tilbud.

Alle kan, ved hjælp af enkle teknikker, lære at få andre mennesker til at åbne sig op og fortælle om dem selv. Det er der intet hokus-pokus ved. Og stadigt flere mennesker tager denne slags korte uddannelser, der i reglen ikke indeholder nok viden, til egentlig at være forsvarligt.

Forklaring: Coaching er orienteret mod helt konkrete og lidt mere 'overfladiske' problemstillinger, som den enkelte søger en løsning på, oftest i forhold til arbejdsopgaver og samarbejde. Med ved at have disse teknikker til at 'lukke op for posen' kan det føre til afdækning af evt. dybere bagvedliggende årsager. Det uhensigtsmæssige ved disse coaching-uddannelser er, at de lærer folk at hjælpe andre til at lukke op, måske give nye vinkler på 'tingene' etc. - men coacheren er ikke uddannet til at samle op på folk, eller lukke ned, og derved risikerer folk iværste fald, at blive gentraumatiseret.
Og typisk er det jo sådan, at man siger ja tak, til gratis tilbud fordi man ikke har råd til andet. Det kan betyde at et menneske, der har fået lukket op for nogle ting, ej heller kan søge støtte og hjælp af en etableret behandler.

Jeg ved intet om den person der her tilbyder gratis coaching, han kan lige så vel være godt funderet, som han kan være en selvbestaltet tosse.
Sorry to say.
Men jeg har mødt mennesker, der har taget coaching-kurser, og syntes det var fantastisk sjovt, at få andre til at åbne sig - til private selskabeligheder - blot for at høre deres historie, og uden at vise hensyn til det etiske og moralske i, at andre mennesker gør sig sårbare, foruden selvfølgelig de psykiske følger, der kan være af en sådan oplevelse.

psykolog- tosse vestjylland
Kæreste psykolog. der er i alle faggrupper folk der ikke burde være der og det gælder også blandt psykologer.Jeg har i forbindelse med mit arbejde været i kontakt med mange forskellige og der har bestemt også været et par stykker der ikke selv var helt på plads og som derfor gjorde mere skade end gavn. Det burde ikke være tilfældet med den lange uddannelse I har men til sidst er vi jo kun alle mennesker.Til slut vil jeg lige sige at jeg ikke arbejder alternativt.