lige en sød lille vits

lige en sød lille vits naturelsker
To små drenge står og ser på et nygift par, der netop er trådt ud af kirken.
Den ene dreng til siger til den anden.
"Vil du se hvordan man gør et nygift par bange?"
"Ja da" Svarer den anden dreng.
Drengen løber hen til parret og råber:
"FAR, hej FAR"....

Synes da den var sød Porcelæn og Pap
Folk herinde har en craving for alt, hvad der er pervateret, gotesk, hadefuldt og racistisk. Når man først er der, så kan man slet ikke finde et normalt niveau igen, det skal bare være mere og mere vulgært og hårdt. Så kan man ikke finde et smil frem til sådsn en lille sød vits. Men det er der andre der kan naturelsker, så det skal du ikke tage dig af.

Hvis Anonym
Det er en hentydning, til vores kære report, så prøv at læse hans Sol og hør.. Der er ikke et ondt gram i ham. Det er en intern joke mellem ham og Naturelsker

Tak, men report er nu god nok...:) naturelsker
....

Det var ikke report jeg snakkede om Porcelæn og Pap
Jeg har ikke haft den fjerneste intention om at at hentyde til en speciel debattør. Det er netop den slags elementer, der indgår i den nedrighed, som primært præger solens skare.

Når I nu begge er her naturelsker og report, og i begge ønsker at dreje debatten over på jer, så er min mening om reports indlæg, at de for mig er uinteressante. Det er ikke ondskabsfuldt - kun kedsommeligt.

Størstedelen af soldebattørerne poster indlæg med indhold, som tidligere beskrevet, og det var dem jeg talte om.

Det kan være vanskeligt i det selskab at bringe en lille sød vits til torvs og samtidig forvente at den modtages, som den er afsendt, og det var sådan set det, der var omdrejningspunktet for denne debat.

Jeg har ikke flere kommentarer til denne debat p.t..

Helt ærlig Anonym
Du er da selv typen der får alt drejet om til noget negativt. Jeg personligt elsker at læse noget report, naturelsker og mange flere, der godt kan skrive lidt for vores lattermuskler. Hvis du ikke er med på en latter, så lad dog være med at læse report's indlæg, men vi er faktisk mange der elsker at læse det. Kan du ha' en god dag - og husk hvis du læser sol og hør, så er det med fare for at du kommer til at smile.

jep grrrr...
Naturelsker vil godt være i centrum??? få dig dog et liv - Og lad naturelsker og report ha det sjovt.

Til porcelen og... Stor fan
Pas på at du ikke går i stykker. (Gab)

...ja ja rapport
det jo bare FB

Kritik remotes
fra en anonym, har jeg meget svært ved at tage alvorligt, så report og naturelsker, "blæs på det" vi er andre der hygger sammen med jer:-D