ligestilling

ligestilling anonym
* hvorfor er der stadigvæk ikke ligestilling i Dk ??

* Hvorfor har kvinder og ikke mænd ikke lige ret til børnene og forpligtigelse over for børnene?? (økonomisk, følelsesmæssigt og opdragelsesmæssigt)

Dvs. hvorledes kan det være, at egnede fædre kan frasige sig samvær og derved skal kvinden stå alene med hele opdragelsen uden omkostninger.. her økonomiske til barnepige ect. så kvinden kan passe sit arbejde i weekender ect.. have lige så meget "personlighed firhed" som manden. ?????

* Hvorfor skal manden betale børnepenge, hvis han har barnet hver anden uge ??? Derved har han jo også udgifter ect og det er trods alt den part (ofte kvinden), som har har barnets adressse hos sig, som får børnepenge fra staten ??

Er der nogen som kan forklare mig det ???? Eller skal jeg hen og lave en skrivelse til fjantegåsen/ligestillingsministeren.

mvh anonym (kvinde)

Vi kæmper stadig Kalenderpigen
Jeg har været med til at lave en pinup-kalender, der sætter fokus på nogle af disse problemstillinger.

Den er lavet med et glimt i øjet, for vi, der har lavet den, er jo ikke nogle sure betonfeminister. Vi vil bare gerne have børn på nogle ordentlige præmisser.

Ideen kom til initiativtagerne, da det kom ud på mailing-listen i mit yndlings-netværk, Morgendagens Heltinder, at de selvstændige end ikke var taget med i diskussionen om en barselsfond. Det vil så fortsat betyde, at der er nogle kvinder i den fødedygtige alder, der enten må vælge deres firma, der for mange er en livsdrøm, de fører ud i livet, eller (flere) børn fra.

Dermed er det kun unge mænd blandt de selvstændige, der kan vælge børn til.

Kalenderen kan ses på http://pinup.smartlog.dk/

MVH Kalenderpigen.

ligestillingsministeriet ka4700
Har skrevet til ligestillingsministeriet, men selv om de sidder der for folket, svare de ikke os alm. mennesker..
Mand 41 FUP