>Ligestilling> >mand og kvinde>

>Ligestilling> >mand og kvinde> paladinbee
det meget diskuterede emne, ligestilling mellem Mand og kvinde., Jeg syntes vi skal være lige., Og det med Manden har altid ret, SÅ kvinde kend din plads., Det er fortid, verden skal være rimelig og fair for alle,. I dette her indslag er det om mænd og kvinder.,

Vil meget gerne høre jeres meninger, Da min er at vi er lige, Mand og kvinde,..

saa det gamle med at kvinden skal være i køkkenet vaskerummet får dårligere job skønt godt kvalifikationer og hun skal være i soveværlset når manden vil, GLEM DET.

skæv ligestilleng Nicklees
Hejsa ironcros

Jeg kan næsten ikke vente med at høre din indstilling, når der er gået 15 år. Du har ret med din mening om ligestilling, problemet er bare at vi mænd aldrig opnår det. Det vi kender som en ligestillingskamp i dag, er kun et stort bluffnummer, for det handler i virkeligheden slet ikke om at stå i kødgryder eller ej, heller ikke om det bedst lønnede job. Det det handler om fra feministernes side er ønsket om den totalitære magt. Det handler om disses kvinders ret til at være mænd både fysisk og psykisk, og i deres frustration over at det jo dessværre kan lade sig gøre , så iklæder de sagen det udseende den har i dag. Det vil du erfare når du en dag står i et længere varende forhold eller et ægsteskab, og i særdeleshed ved et sådant parfords eventuelle opløsning.
Alle tre situationer med forskellige faktorer og forskel lig dybde af faktorene. Desværre er spændet af problem stillingerne af en sådan størrelse så det næsten er for meget at komme ind på her, men tro mig når jeg siger dig, at ligestilling får du aldrig, men du skal selv opleve det og så kan du kommetilbage om en 15 års tid og så kan vi diskutere det igen.*SS*

Hilsen Nicklees

Mænd nogle skvat? baremigann
Hvis i mænd aldrig opnår ligestilling, er det så ikke fordi i er nogle skvat, at i ikke tør, gider tage kampen
op? Måske fordi i er vant til at alting bliver gjort for jer?

Jeg syntes du lyder som en meget bitter person...tænker om din kone har fundet en anden kvinde, smiler.

Bluffnummer eller ej, så det en realitet at der ikke er ligeløn på arbejdsmarked. Men ellers syntes jeg da at vi kvinder gør det godt, at vi formår at stå sammen. Det skulle i prøve!

kvinder står sammen Kedelig mand
Det var da dagens vits, hvis der findes mere end 2 kvinder på en arbejdsplads, er det lige så sikkert som amen i kirken, at mindst en af dem ikke kan fordrage en af de andre !!!

Næh du, mænd har været for flinke, ladet sig nare af jeres kvindelige udspekulerethed, ja og så af den der dims I har mellem benene.

Men nu er det ved at være slut, manden er ved at vågne op, vi vil have feminine kvinder, ikke kvindelige kopier af os selv !!!

Vatnisser beritom
Har ikke ligestilling, vi andre rigtige mænd har måske lidt rigelig ligestilling, men hvad når kvinderne finder sig i det så må vi tage den magt der bare ligger og flyder i 70 % af alle forhold.
Kvinder kan ikke klare stress så godt som mænd, så det er bedst at vi har lidt mere magt.

upps Nicklees
Hej kedelige mand

Du har sgu snuppet ordene ud af munden på mig.
Nicklees

Er det ikke Nicklees
Soulmate.

Du har for så vidt ret, men synes du ikke, at det er en lidt plat måde hvorpå du siger tingene.
Nicklees

Hvilken verden lever du i? baremigann
Kæreste....

Hvilken verden lever du i?.....Som kvinde omgås jeg kvinder og har arbejdet sammen med en del. Og jeg har aldrig været ude for det, du som kirkegænger ved om kvinder.

Men sjovt er det da, at en "mand" pointere hvordan det er mellem kvinder generelt, smiler.

I stedet for at gå så meget op i dine nederlag på kvindeområdet, så koncentrer dig om at få gjort noget mere konstruktivt ved "mandeundertrykkelsen".

Tag den!!......sommersmil herfra.

jo..lidt for hårdt måske beritom
Men jeg mener stadig at ligestilling er ikke noget man får, det er noget man tager og nu er det på tide at smide fløjelshandsken og tage den smule der er tilbage.

skvat Nicklees
Er skvat nu ikke så meget sagt
Hvis i mænd aldrig opnår ligestilling, er det så ikke fordi i er nogle skvat, at i ikke tør, gider tage kampen
op?
som udgangs punkt så tror jeg årsagen til at vi ikke gider kæmpe, er et strategisk rationelt synspunkt, hvorfor slås med dem som skal eller rettere skulle være ens allierede, når der er masser at kæmpe for i blandt mængden af "fjender" eks. økonomi social status, mv.
Det skal ses lidt i lyset af, hvis man involverer sig i sådan en ligestillingskamp, vil det altid komme til at berøre ens nærmeste, og det tror jeg de færreste mænd ønsker, de vil formodentlig, som jeg selv helst have fred i venne og familie flokken.

Måske fordi i er vant til at alting bliver gjort for jer?

Er der den store forskel på hvem der bliver gjort mest for, det tror jeg ikke, det falder bare på flere forskellige planer mon ikke??

Men ellers syntes jeg da at vi kvinder gør det godt, at vi formår at stå sammen. Det skulle i prøve!

Det holder da ikke helt stik det udsagn. Hvorfor tror du at smedene, tømrerne, kokkene, grafisk kartel, og andre tidligere mandsdominerede faggrupper er væsentlig højere lønnede en sksempelvis, lærere, pædagoger, syge plejersker, og andre tidligere kvindedominerede fag. Mons tro det er fordi, at vi mænd stod sammen i kampen, og i kvinder brugte tiden på at rakke hinanden ned, og selv rage til ego først, lidt i lighed med ægteskaber.
Hvis i kvinder nu virkeligt prøvede at stå sammen i jeres respektive faggrupper, selvfølgelig med de mænd der nu er indvolverede,og skabte ligeløn indenfor faggruppen, så kunne i derefter forene faggrupperne, så ville i nok komme et stort skridt videre. Alene det at man inden for HK accepterer lønhemmelighed på arbedspladserne, mest kontorer, tror jeg nok, gør jo at ligelønsprincippet ikke er til at rokke ved.
Polittisk var man så genial at man sendte det med ny løn princippet til afprøvning i de pædagogiske sektorer, man vidste, at det ville blive vedtaget på grund af manglende sammenhold, da det primært var kvinder, der skulle sige ja eller nej til forsøget, som det var i starten. Og hvorfor vidste man så lige det, jo man havde fra polittisk side nogle psykologer som ganske påpegede kvinders, rage til mig selv først, adfærd, og de fik sgu ret gjorde de, ikke sandt????
tænker om din kone har fundet en anden kvinde, smiler. Næe ærgeligt nok for så ville jeg da bare have været med. selv smil.

Hilsen Nicklees

Så nu ikke dårlig taber..... baremigann
Lige meget hvad du siger, så har kvinderne udviklet sig langt mere de sidste 50 til 100 år, end jer mænd. Tillige stået sammen når det galt kampen om ligeret, ligestilling. Og uanset hvad du siger, skriver, så er i mænd sakket bagud.

Så nu ikke dårlig taber vel.......?

Tabt Aldrig Nicklees
Tabt aldrig ikke mig
Lidt henad vejen gir jeg dig ret, men i byggede på det fundament mændende havde skabt, var der i ungdomsrørets tid ikke været brug for arbejdskraft i den grad der var, havde i jo ikke haft noget arbejdsmarked at komme ud på vel, og så havde i stadig stået med fingrene i kødgryderne "bare ikke mine gryder, det vil jeg helst have mig frabedt"*G*
Og uanset hvad du siger, skriver, så er i mænd sakket bagud.
Det vil jeg godt give dig ret i, men hvad nu hvis vi mænd faktisk ikke ønsker den kamp/krig, og det tror jeg ærlig talt det fleste af os der ikke ønsker. og sakket bagud i forhold til hvad? jer kvinder? skal vi slås bare for kampens skyld eller skulle vi tage os til noget fornuftigt som f.eks at danne sammenhold kønnene imellem, de enkelte familier i mellem, så vi kunne få reduceret skilsmisserne og tabte sjæle, og dermed også passe bedre på vores jord og vores efterkommere, ungerne? var det ikke en bedre ide
Nicklees

Hvilken verden ?? Kedelig mand
Den rigtige sgu da !!!!

Du ved den uden lykkepiller og andre slørende stimulanser, du skulle prøve det sku´du

vi er ikke lige!! randy
GAAAP!! ja, mænd kan god lide håndværkarbejde og kan slæbe på mere kiloer, og kvinder har andre hobbier som skal respekteres. Det du siger: "saa det gamle med at kvinden skal være i køkkenet vaskerummet får dårligere job skønt godt kvalifikationer og hun skal være i soveværlset når manden vil, GLEM DET"..Ja!! vidste du ikke det?..har din mor tjente(tjener)din far stadig væk?? Jeg er beundret over, at du kommenterer og skriver det!! Og Det er svært at gør tam en mand, men det kan lade sig gør..hi hi..og de skal også tjene godt til familien, ikke? de har fri banen, de har haft det over tusinde år(styre verden, bestemmer,osv.) så der er ikke nogen undskyldninger.

ja??? nå!! randy
fiiiu! jeg troede at mændene i virkelighed kunne lide de -kort håret, -flade bryster, -flade sko, gamacher på, --kæmpe høje, -med briller på, -blege vaskeansigter, uden -læbe stif på kvinder, som er ganske almidelige i Danmark, og som render rundt med en "x" tam mand bagsig, hvor den enkelte forskel mellem de to mennesker, er at en har en pind mellem benene og den anden et hul også der. Nogle gange, er det meget svært at se hvem er hvem!!!!

Ligestilling... solitaire
Bortset fra det sidste indlæg af "randy", er alt i denne linie fuldt forståeligt.

Jeg fatter dog bare ikke, at man gider skøjte rundt i denne selvopfundne problemstilling.

Det handler i sidste ende KUN om respekt. Den får man ikke, fordi man laver en lov der siger, at man skal behandle hinanden ordentligt.

Jeg synes ligestilling er noget helt andet, end dét den gøres til. Lige løn, jo. Lige vilkår på arbejdsmarkedet generelt. Men come on: Det handler ikke om, hvem der tager opvasken, hvem der strikker handler gør rent vasker
passer unger klipper hæk vasker bil og blablabla...

Det handler om at bruge hinandens ressourcer bedst muligt, så alle får mest ud af det.
Nemt nok.

Jeg har sgu heller ikke lyst til at tungekysse en "ægte" rødstrømpe... uhhuhuhuhu.. dér fik jeg da the shakes..

Jeg er kvinde; vil have en mand. Ikke en kvinde. Så den vender begge veje.
Og det med at ligestilling først opnås når en mand kan føde. HA! latterligt. Tag dig sammen, vatskede...
(Nu har jeg glemt hvem der skrev det med fødsler. Hvis det er en fyr, så undskyld at jeg kalder dig en vatskede. Eller nej; så er du en vatskede alligevel. Tror jeg. hmm..)

LUK! rp22
Hvor er du bare for meget! Jeg har virkelig ondt af din kone (hvis du er gift)! Du er en af de typiske mænd, der sgu tror at de er så fantastiske. Du har sikkert ølvom, og har stor interesse i din grill, som de fleste mænd nu har. Du skal ikke komme og fortælle kvinder hvordan det er mellem kvinder, for det ved du da ikke noget om!

fetfærdighed Anonym
det er ikke fair at det er kvinderne at der skal lave alt det huslige, det holder bare ikke det er en gang lort, mændene skal også lave noget de skal ikke bare sidde i en stol og komandére med os. og en rigtig mand er en der kan lave noget, som der kan vaske op, gøre rent, lave mad, skifte et barn og alt det.! en mand som bare tror at det er kvinderne at der skal lave det hele og gøre som de siger, det er ikke en rigtig mand det er en mandsjuvanist. dem kan jeg bestemt ikke lide!

ligestilling??? merete26
hm lige stilling er jo mange ting og opfattes helt forskelligt fra person til person men jeg synes mænd er svære at gøre tilfredse .... der hvor jeg kommer fra er det den der kommer første hjem der strter på rengøreng mad eller hvad det nu er der lige skal gøres man kan vel hjælpes ad så er der heller ikke nogen der løber surt i at ryde op efter hinanden
bare min mening

hahaha..... anonymoZ
Tror du selv at vi vil gå tilbage til køkkenet???? nej vel, eller jeg gør det ik, for der er ingen som kan tvinge os........!!!! Og desuden tror jeg på at vi kan komme til magten og ikke være som det var i gammle dage med at stå i køkkenet og lave det hele, mens i bliver forkælet i hoved og røv..... Nu er det skam vores tur.....hæhæhæ....

underdanige Manden
Kvinden høre hjemme i køkkenet og i soveværelset, manden er kvindens hoved, det må være rigtig, for det står i biblen, og hvis i er i tvivl, så bare spørg en muslim, så skal i nok få sandheden at hører, det står nemlig også i koranen. men det kunne måske tænkes at de to bøget tager fejl ??

Tager fejl... Piat
Man skal ikke tro på alt hvad man læser..man må gerne selv buge det indvendige af hovedet.

Ligestilling.. Henning
Jeg syntes at alle menesker skal behandles som individer
og at alle menesker uanset om de er Børn mænd kvinde
sorte, hvide, gule eller De Grønne......
Skal have ligestilling.............

Især syntes jeg det er vigtigt at man betrakter børn
som individer..Børnne lider ofte under at samfundet
og forælderne bare skalter og valer med barnet uden
at tage udgangspunkt i barnets behov, tanker og ideer.
Faktisk kendes der tilfælder hvor et baren påstår insest
og ønsker at forlade famileine uden at det tages seriøst.

Den gang jeg var barn flyttede jeg hjemmefra som 14 årig
og fik et værelse og et arbejde. Så jeg kunne forsørge
mig selv...

Mine forælderne beholdt børnepengene. ?
Kvinder skal selfølgelig have ligestilling på alle måder
omvendt skal mænd også kunne bestride et kvindeligt job.
uden hindringer.... Jeg ved at ligestilling ikke er et
praktisk problem. Erfarings mæssigt.. v/Henning

Mundhuggeri Nuuu igen
Mænd skræpper op om at kvinder skal holdes nede, mens kvinder blævrer løs om mangel på ligestilling og.

Jeg synes det er smadderfint at kvinderne kommer lige frem, og jeg synes ofte at mænd er for "dominerende", MEN jeg må også lige tilføje, at der ER forskel på mænd og kvinder. Mænd ER generelt stærkere, og ja kvinder er bedre til at multitaske, mænd er bedre til at være dedikeret til een ting, mens kvinder er bedre til at holde styr på flere ting. Dvs. mænd er bedre til at gøre nogen ting BEDRE end kvinden, mens kvinden er bedre til at lave FLERE ting end manden.

Dvs. ligestilling er FINT nok, men man må altså lige huske på at der er forskelle, således at mænd ER bedre til at gøre noget og kvinder er bedre til at gøre noget andet. (nej, ikke nødvendigvis at lave mad)...kvinder er i stand til at fungerer som blæksprutter (dvs. multitaske), mens mænd som sagt er bedre til een ting (f.eks. er alle chefkokke mænd (ja sikkert ikke alle)) osv.

Jeg ved ikke hvor jeg vil hen med denne smøre, men hovedsagen er, at vi skal blive bedre til at udnytte vores forskelligheder, ikke låse os i gamle rammer.

Well...håber der er nogen der overhoved fattede denne brainstorm

"Manden" Så find en muslimsk kvinde...... AnonymoZ
Der tar du kraftedeme fejl, måske gjorde vi det i gamle dage, meeen de tider er sQ slut min lille ven....hæhæ.... Bare vent vi styrer snart det hele og jer med.... Jamen så er det jo godt at Danmark har så mange kristne og muslimer, så ka du jo ta en af dem, men ta nok muslimerne for de gør jo alt hva deres mænd siger...... det kan godt være det står i biblen og koranen, men jeg er så FUCKING LIGEGLAD, da jeg ik tror på det pis.... hov undskyld glemte sQ at du er kristen, så tror du vel os på at man kommer i helvede...???? For så håber jeg da at du kommer ned til satan.....!!!!!

Og desuden er der nok ik så mange danskere der finder sig i sin mands pis, hvis jeg nogensinde fil en klam mand som dig.... for satan mand, du ville ik få det godt....

uha da da Manden
Jeg har nok ikke udtrykt mig ret klart, mit indlæg var ment som groft ironisk, jeg er ærke modstander af alle former for religion, mener faktisk det er dem der er skyld i at mange ting går af helvede til her på jorden, jeg vil dog hævde at islam er meget værre en kristendommen, men skån mig for nogen af dem.

AnonymoZ ....
Nå...øøøøhhhhh..... det må du sQ undskylde, viste ik det var såen ment...!!!!

ja det mr-papa
gør de for man skal ikke altid tro på hvad skreven står, men tro på vi er ligeværdige bække køn

ligestilling ha techo49
Kvinder piver hele tiden,hvis man vil ha lige stilling må man udfører det samme arbejde og det gør i ikke,i jammer jer hele tiden.kvinderne skal være hjemme og sørge for deres familie.

der ER da ligestilling! indoory
Jeg kan da tydelig se en ligestilling mellem havnearbejdersprog og dette.......

Dit sprog hjælper ikke ligefrem på opfattelsen af os kvinder 's*