Lille Per wannabe

Lille Per wannabe tarzine
Dårlige efterligninger af gode gamle danske film.

Det er mange år siden at folk gik i biografen for at se den første far til fire-film, som jo ramte alle lige i hjertet. Efterfølgeren min søsters børn, blev en lige så stor succes.

Men dansk film ødelægger succeserne og vores dejlige minder om de "gode gamle" danske børnefilm ved at genindspille dem med nye skuespillere.

Det bliver aldrig det samme – Lille Per er og bliver lille Per, ham kan ingen efterligne.

Er jeg den eneste der mener, at man skal lade de gode gamle danske film være?

Hilsen
Metroman

En mulighed.. Rosalina
Der er jo den mulighed at du simpelthen lader være at gå ind og ser disse film. Sladderbladene, hvor der sikkert står en del om disse, kan du jo osse lade være at kaste dig over. Så skuller der da være en muligher for at du kan bevare dine søde barndomsminder.
Bare et forslag
Rosalina

Du må være meget ung! tarzine
- siden du kan være ligeglad med den danske filmskat.

slap nu lidt af Tjæremand
De har jo ikke destrueret de gamle film. Tvært imod er de jo med til at holde dem i live ved at give dem noget reklame.

fint med mig Findpølseskind
Jeg synes nu ikke det er så slemt endda, og synes du overdriver lidt.

Det er da fint med fornyelse en gang imellem, og den gamle Lille Per var da ikke verdens bedste skuespiller.
Han kan sagtens erstattes af en ny efter min mening.

Nyindspilninger susanne.larsen
af gamle film er OK for mig:-) De gamle film er der endnu, men med at opdatere dem til nutidens samfundsimage er der en ny generation der får glæde af dem....langt de fleste unge nuomdage, forstår ikke det "forkvaklet sprog" der bliver talt i de gamle film og moralerne i de gamle film er heller ikke up-to-date.

Du har måske også et problem med at den gamle danske sangskat bliver udsat for nyindspilninger? Jeg syntes det er pragtfult at de bliver genoplivet med jævne mellemrum, fremfor at de bare dør.

Hvorfor så ikke værner om kulturarv
bare give reklame for filmene? Det skulle vel ikke være nødvendigt at pakke dem ind i nutids-sødsuppe i form af en helt ny film? Jeg tror ikke det får flere små poder til at se de gamle ægte far til fire film. Tror du virkelig det?

Hader genindspilninger m34
Intet må være originalt idag åbenbart, det gælder ikke kun film men også musik. Vi er åbenbart direkte BANGE for noget, der er over bare 20 år gammelt!! Ganske vist har de gamle far til 4 film ikke nutidens sprog, men de var i sin form enestående. Nu ser børn idag istedet genindspilningerne og får slet ikke et forhold til de originale film. Jeg græmmes.

Og Niels Olsen som den nye far til 4...det holder jo ikke en meter...ikke en meter!

Film skal ikke tilpasses m34
Det var da den største omgang hø at lukke ud! Film skal ikke "omsocialiseres" og glattes ud og tilpasses. Dermed har man totalt mistet respekten for det originale. Så kan man også sige at jeg var for ung til at se Far til 4 som barn..men dengang elskede jeg dem også...på trods af at moralen og sproget var anderledes...eller måske netop derfor!

Far til 4 er far til 4 ..en dansk kulturskat. Det skal ikke ødelægges af diverse "udglatninger" og "tilpasninger"...jeg bliver harmdirrende når jeg hører disse ord.

Hvorfor er vi da så skræmte af det originale?!?

Niels Olsen og Co. behøver ikke at lave en dårlig kopiering, de kan da bare lave en helt NY og ORIGINAL film istedet. Eller det er måske til for meget besvær idag?

reklame peacejuel
jeg kan nu emget godt lide at der er kommet en form for reklame for de "gamle" danske film, i forbindelse med at Nordisk-Film er fyldt 100 år.
Så ahr man mulighed for at stemme på nogle film, og dem der får flest stemmer vil det være muligt at se gratis i biografen. Det er da en kæk kombination at publicservice og reklame