Livet er: skuffelser, nederlag og håb

Livet er: skuffelser, nederlag og håb Life
Håb? [:$]
Livet er: skuffelser, nederlag og håb. Håbet på en bedre verden, venner og familien uden krav, uden pres og forventninger. Håbet på at blive elsket betingelsesløst, no matter what! Når livet nogle gange bliver for håbløst, og du bare vil give slip på alt, hvad du har kæmpet for, når problemerne bliver for uoverskuelige, og du bare vil gå væk fra det hele, hvor vil du så hen? Hvis du så tager til Sydasien eller Nordpolen, så forsætter det bare. Man skal følge sit hjerte! Men hvorfor hvis man pludselig står uden tag over hovedet? Hvem er du, hvis du sviner andre til for selv at stå i et bedre lys? Hvis du er en respekteret, højt lønnet forretningsmand, som alle tror på, ser op til, forventer noget af, og pludselig er blevet for fin til at hilse på skraldemanden, der godt nok ikke tjener ret meget, men passer sig selv og sit job, uden krav fra omverdenen? Et andet spørgsmål er, hvem der har det bedst – dig eller skraldemanden? Hvad vil du gøre, hvis du fik at vide, at du kun havde en dag tilbage på denne jord, hvad ville du lave? Tage til Disneyland? Ringe til vennerne? Hvad ville du sige? Jeg ville læse i Biblen og skrive mine følelser og tanker ned. Det fører mig over til tro/religion. En af de ting, der holder mig oppe. Men hvis det hele bare er en test, før vi kommer til Paradis, hvor vi skal leve for altid med Gud og andre ”mennesker” der bestod, hvorfor køber vi så bunker af moderigtigt tøj, mobiltelefoner, makeup, biler osv.? Vi burde da være ud og fortælle om vores Gud og gøre gode gerninger. Vi får altid at vide, ”at uden en uddannelse er du intet”, så du burde sidde hjemme og studere nu, og du burde følge med i timerne, i sted for at sende små sedler rundt i klassen, hvorpå der står, ”hvem du kan li’ eller ”hvem der lugter af armsved for tiden”, men tror du, at Gud tænker på, hvor der står 12 eller -3 på eksamensbeviset? Men hvad så hvis der slet ikke er nogen Gud? Nogle gange har man lyst til at gøre en forskel – sige nej, hvis man ikke gider hjælpe, sige sin mening, men hvorfor, hvis du bagefter står uden venner? Man skal ikke pisse på andre mennesker, for hvad hjælper det at komme til tops, hvis du ikke har nogen at nyde udsigten med?

[:|][:/][:(][:$][:*(]

Du glemte: sejre The Winner
Livet er ganske enkelt en win-win situation.

Uanset hvad og hvem du er her i landet, har du mulighed for at satse på lige det, du har lyst til og fortsætte med det samme hvadenten du kommer i Himmel eller Helvede bagefter. Og hvis du alligevel tror det er slut, så gælder det jo bare om at få det bedste ud af tilværelsen.

Livet er en gave med masser af sejre. [l]

Re: Du glemte sejre So Close
Øhhhh jeg glemmer lige at skrive i parenteser at indlægget har jeg selv ikke skrevet. Den har skrevet fra nogen som jeg synes den er hammende go at tage det med. Jeg har selv masse følelser på hjertet og hjernen men kan desværre ikke kommer til ordet. Desuden du nævnte det med: "Livet er en gave med masser af sejre". Spørgsmål er så: Er du en kriger? [:)] For det lyder at du er det hehe. Og en ting til. Dit alias "The Winner", hvor har du fået den idé fra? Fordi jeg har selv brugt det alias. Jeg har selv skrevet rigtigt rigtigt mange indlægger med forskellige alias, og dem kan jeg huske alle sammen. Og man må desuden ikke genbruge det samme alias. Men det ser ud til at du må. Så det var lige det nysgerrige jeg havde på hovedet. Nårh men alligevel tak for svaret [;)]

Alias p.o.t
genbrug er af oprettet profiler ikke anonyme som dine...