Livet hvorfra?

Livet hvorfra? enoch.ben.enoch
Ærede debattører og gode borgere.

Har I nogen sinde tænkt over hvorfra livet kommer?

Altså når jeg i den grad går ind for, at beskytte og bevare og fastholde en kvindes graviditet, er det fordi hun er bærer af livet.

Det store spørgsmål er derfor. Hvorfra kommer livet og hvad er livet i mennesket?

Venlig hilsen

EnochAdvarsel:

I vil støde på en psykopat der forsøger, at efterligne mig. Han kalder sig Enoch og andre navne og har endda fået lov til at lave et nick der til forveksling ligner mit dog med en lille bindestreg i slutningen af ordet.

Det er en taber, som ikke kan gøre for det og redaktionen ser det åbenbart ikke eller også mener de det er OK,

Jeg er ganske uenig, men nu er I advaret.

Derfor skriver jeg for fremtiden med mit eget nick og altid locked on.

Det er fint remember--me
nok du skriver,men kan du ikke selv se at du skriver om det samme hele tiden. Hvad med i stedet for at fortælle hvad der virkelig går dig på,altså har du stået i den situation at skulle være med til at beslutte om en kvinde skal foretage abor?? Er der en kvinde som er gået fra dig som var gravid med dit barn?? Eller hvad ved jeg,men du kan da ikke blive ved med de graviditeter og fostre......

Nå der er du Enoch!!! *studenten*
Jeg har prøvet at få fat på dig hele dagen, men du smutter hele tiden. Hvorfor svarer du ikke, når man spørger dig om noget?
Det er det der kursus du holder? Jeg vil gerne vide noget mere om det? Vil du ikke være rar og komme tilbage til Kurser og efteruddannelse igen? Jeg vil gerne bestille dit kursusprogram. Har du virkelig skrevet en afhandling om englenes familiebånd til aborterede fostre? SEJT

Må jeg spørge dig..... enoch.ben.enoch
Må jeg spørge dig om følgende?

Hvori består ligheden og forskellene i mine indlæg? Du mener de er ens? Det er de ikke.

Har du nogen sinde tænkt på, at dersom du vil "forsvare" nogen, må du fremføre alle relevante kendsgerninger? Jeg kan faktisk høre på dig, at du ikke har læst mine indlæg.


"Det er fint....nok du skriver,men kan du ikke selv se at du skriver om det samme hele tiden".
Citat slut.

Svar: Nej, det kan jeg faktisk ikke.

Venlig hilsen

Enoch

Advarsel:

Dersom du lægger mærke til mit nick vil du se, at jeg er den rigtige Enoch ben Enoch. Jeg staver ikke mit navn med en lille bindestreg efter sidste ord.

Det er der en psykopat der forsøger, at efterligne mig der gør. How root.

Nå, der er psykopaten. enoch.ben.enoch
Hej med dig psykopat og by by.

Enoch ben Enoch

Advarsel: En psykopat forsøger at efterligne mig ved, at give sig ud for at være mig.

Det er han ikke og det kan han heller ikke blive.

Det er han ikke klog nok til.

Advarsel.

How root Peter Pan
How root - er det ikke et bøsseudtryk fra Will and Grace? Jeg synes Jack bruger det rimelig tit. Jeg ved det er meget brugt i bøssekredse!

du har da skrevet remember--me
meget om det der med fostre o.s.v. det er der jeg har det fra.....men ok lige meget,jeg er også ligeglad,men hvorfor svarer du ikke på mit spørgsmål??

psyko airimorten
glem da den nar.man kan jo tydelig kende forskel på jer to,han kan ikke stave og du bære jo en klar form for inteligens.hilsen morten.

?????? *studenten*
Hvad i alverden snakker du om?? Er du bindegal?

ja, han er splitter ravende tosset nimbuto
Enoch tror vist nok han er verdens klogeste engel. Enoch har endvidere adskillige personligheder, som stammer fra hver sin gren af de 12 stammer som verden befolkning ikke er efterkommere af. Han er fortabt i sin bibel og lever i sin egen verden og virkelighed. Jeg tror seriøst han er klar til den lukkede.

Hvornår Hmmm...
ældes man'

Den rigtige Enoch ben Enoch er her anonym
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=141&posting=145912#145912

Det er dig der har stjålet en andens nickname.
Du er ikke bibelkyndig, du er ikke blid, tålmodig, rar og humoristisk. Der er ikke en gang bid i dine indlæg!

Du glemmer at den rigtige Enoch altid startede sine svar med "Kære [navn]". Han læste svarernes indlæg grundigt og svarede hver enkelt på det de nu havde skrevet. En meget dejlig debattør, som du ikke når til sokkeholderne.

Det er nok irriteret på din nye "ven". Men han gør dig en tjeneste. Hvis du fortsætter her, ender du med at være latterlig. Du burde se det som et vink med en vognstang, at vi har altså høret din mening om aborter, men nu vil vi også høre andres mening.

Ligelgad??? enoch.ben.enoch
Hej,

Jeg går ud fra, at du efterlyser "svar" på følgende oplysning du søger hos mig:

"Hvad med i stedet for at fortælle hvad der virkelig går dig på,altså har du stået i den situation at skulle være med til at beslutte om en kvinde skal foretage abor?? Er der en kvinde som er gået fra dig som var gravid med dit barn?? Eller hvad ved jeg,men du kan da ikke blive ved med de graviditeter og fostre...... "

Citat slut.

Svar: Nu er det jo et lidt andet debatemne jeg gerne ville debattere med de ærede debattører. Derfor er dit spørgsmål ikke en del af de tanker omkring "livet" og det liv et foster repræsentere og en moder er bærer af og den "kamp" jeg deltager i for at bevare disse fostre og undgå de provokerede aborter, dit spørgsmål er ikke en del af disse tanker.

Derfor vil du ikke finde en dybere og mere fyldestgørende livshistorie fra min side for, at tilfredsstille din nysgerrighed.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som jeg nævnede i mit svar til dig, så har du ret i, at jeg skriver om det samme "emne" hele tiden. Grunden er, at emnet er givet på forhånd, nemlig abort.

Hele forløbet vedr. en abort, har en 1) begyndelse og en 2) afslutning og en 3) årsag. Derfor forsøger jeg, at belyse 1) "begyndelsen" 2) "afslutningen" og 3) "årsagen".

Der er mange tanker og følelser og betragtninger vedrørende abort og årsagerne og det forsøger jeg at belyse og skabe en debat om.

Imidlertid møder jeg mange utrolig dumme og intetsigende mennesker der blandt de ærede debattører demonstrere en tomhjerne der undre mig.

Disse har åbenbart ikke forstået noget af det hele og de kommentarer og indlæg de skriver har intet med debat at gøre.

Jeg er faktisk bedøvende ligeglad med disse og de kan skrive hvad de vil det får ingen indflydelse på mine indlæg. Jeg må konstatere, at redaktionen ikke er deres opgave voksen.

Du skriver, at " ....meget om det der med fostre o.s.v. det er der jeg har det fra.....men ok lige meget,jeg er også ligeglad".
Citat slut.

OK, dersom du er "...ligeglad" hvorfor deltager du så i debatten? Er det fordi du ikke ønsker jeg skal skrive om det jeg gør eller er du kun ude på at kritisere mig og ellers, er du "...ligeglad"?

Det undre mig, din holdning. Jeg har faktisk ikke skrevet een eneste overflødig sætning så jeg er total uenig med dig i dine betragtninger.

Du kunne deltage på lige fod og stille spørgsmål eller fremkomme med din egen viden og dine egne betragtninger / tanker, men det har du åbenbart fravalgt eller også har du intet at bidrage med.

Så du må træffe dit eget valg. Enten er du med eller også er du imod. Er du imod kan du ikke bidrage med noget.

Enoch

Hej arimorten. enoch.ben.enoch
Jeg hilser dig denne sommermorgen.

Jeg takker for dine ord.

Håber du selv fylder dig med viden og indsigt til din egen og andres glæde og indsigt.

Ha` en god dag.

Venlig hilsen

Enoch

Hmmm enoch.ben.enoch
Hej,

I en debat om Abort fra, at være et levende foster og til at være en provokeret død abort, er der uhyggelig kort tid handler debatten for det meste om denne provokerede afslutning, men.........

Nogle mennesker (rigtig mange her på denne debat) betragter ikke et foster, som mere end en snotklat.

De har overhovedet ingen følelser over for et foster og regner det for værdiløst (undtagen videnskaben der godt kan bruge fostre).

I andre tilfælde glæder gode mennesker sig i fællesskab over, at kvinden er blevet gravid og nu er bærer af livet deres barn.

Derfor er det vi muligvis har et sådan syn på vore ældre, at når man når en vis alder gør samme mekanisme sig gældende, at så betragter man ikke de ældre for noget værdifuldt, snarere for værdiløse.

De er til besvær, de kan ikke klare sig selv, de bliver syge og handikappede og de koster penge og det "har vi ikke råd til" mener mange.

Altså, "abortmekanismen" denne afstumpede tankegang træder i kraft og det var muligvis bedre, at denne ældrebyrde blev fjernet.

Denne afstumpet holdning til selve livet, fra foster til alderdom.

Med hensyn til hvornår vi bliver ældre, så er det vel lidt forskelligt hvornår "alderdomsprocessen" træder i kraft, men for manges vedkommende begynder den ved 70 års alderen 80 års alderen og efterhånden går det hurtigere og hurtigere.

Til sidst ophøre de atomare og molekylære "konstruktioner", at eksistere, men med vor viden (filosofi /religion) nægter vi at acceptere, at selve livet i vore sjæle skulle forsvinde / ophøre med at eksistere.

Vi bliver undervist i, at når vi dør kommer vi i en "anden verden" vi betegner Himmelen / Paradiset og der vil vi "iklædes" et andet legeme, et "åndeligt" legeme der er lige så fysisk, som vort nuværende atomare og molekylære legeme.

Forstå det hvem der kan.

Venlig hilsen

Enoch
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Advarsel:

Der optræder en psykopat her på debatten der giver sig ud for at være mig. Det er han selvfølgelig ikke og dersom han er "locked on" og tilsyneladende har min profil og nick er det en falsk udgave med en bindestreg for enden af sidste ord.

Han optræder også under forskellige andre navne og giver det udseende af at flere skriver, men det er samme person.
Redaktionen er åbenbart ikke deres opgave voksen siden det får lov at foregå.

Så er du advaret.

Min kære Anonym. enoch.ben.enoch
Tak for dit svar.

Jo, jeg er ham, den Enoch ben Enoch. Det glæder mig, at gense mit digt fra "dengang".

Ja, det var en anden tid. En tid med følelser og ophøjede tanker, ligesom "fra en anden verden". Jeg må tilstå, at jeg savner også "dengang".

Du må også prøve at forstå hvad som sker.

Jeg oplever, at jeg bliver inspireret til enhver tidsepoke i mit liv og det påvirker selvfølgelig også mig.

Derfor har vi mennesker brug for hinanden også som du gør, bebrejder mig "hvor jeg er henne" og hvorfor jeg skriver som jeg gør, der får mig til at ligne en anden person.

Jeg er ikke en anden person, men jeg har oplevet, at jeg skulle skrive de ting som jeg har og som du nu ser og ikke bryder dig om.

Hvad kan jeg gøre?

Jeg vil derfor sende dig et andet "digt" jeg har skrevet og det er så dedikeret til dig, min ven (hvis jeg alligevel må kalde dig det).

Her kommer det:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Livet.

Mørket omslutter mig,
men jeg føler mig godt tilpas.
Omkring mig mærker jeg noget blødt
og det føles rigtig rart.

Underlige lyde og bevægelser påvirker mig hele tiden.
Jeg kan mærke hvordan jeg fornys igen og igen,
vil det aldrig høre op?

Nye følelser og områder
af bevidsthed kommer til mig,
som en del af mig der altid var.

Jeg synes jeg oplever en genkendelse-
et tilhørsforhold-
som om jeg var en del af noget stort.

På en måde føler jeg mig
som een ud af to personer
og dog er alt som det skal være.

Hvordan mon det kan være,
at jeg er?
Hvor mon jeg befinder mig?

Jeg er en budbringer-
det ved jeg-
næsten lige ankommet-
jeg er bærer af livet
af en intelligent bevidsthed af stor betydning.


Natten synes aldrig at ville ende.
Nu mærker jeg lyset-
det varme lys,
som tænder alle mine sanser.

Glemslen vågner og alt er
som det skal være.
Hvor er det dog skønt.

Livet i mig bruser og
tanker fare frem og tilbage i min sjæl.
Bare jeg nu kan huske
hvad det var jeg skulle.

Den lange nat er endt-
og en ny dag-
en ny morgen
bryder frem for mig.

Jeg kan huske tidsløsheden-
uendeligheden.
Jeg husker lyset og farverne,
som funkler
som talrige stjerne.
Kærlighedens uendelige glans,
som bar mig på sine vinger.

Jeg sukker og rejser mig op.
Højere-
tænker jeg,
men jeg kan ikke.

Hvor mon jeg er?
Da lyder der en stemme,
som jeg genkender så godt.
Den varmer mig
og gør mig lykkelig.

Rundt omkring mig
er der andre farver
og lyde-
end jeg er vant til.

Mærkeligt-
for noget i mig siger,
at her høre jeg til.

Jeg rækker mine arme ud
og mærker-
bevidstheden-
følelsen af
at være.

Lyset svinder
og et nyt mørke
jeg ikke kender-
sænker sig over mig-
og jeg må lægge mig.

I denne nat
i mine drømme
genkender jeg min verden.
Mit liv.

Som med et trylleslag
kommer lyset tilbage.
Jeg bliver igen varm.

Dagene går,
årene går
og min søgen synes aldrig
at få ende.

Indtil jeg pludselig-
som født af en fysisk smerte-
oplever et spejlbillede-
et spejlbillede
af mit liv.

Og dog så forskelligt.
Ukendte kræfter i mit indre
bevæger mig mod denne-
manifestation.
Livet-
Ja, livet begynder. Igen.

Venlig hilsen
Enoch

Kære anonym enoch.ben.enoch-
Rigtig mange tak for dit indlæg. Det var så dejligt at læse og at tænke sig: ”Der er nogen der kan huske mig fra ”gamle dage”!”.

Du har ret, vi havde nogle gode debatter! Alle fik lov til at komme til orde, ingen blev tromlet ned af ordflom og selvhævdelse! Det var dejlige tider. Efter en af de mange heftige debatter husker jeg, hvordan freden lagde sig over Solen og folk tilfredse og med stor værdighed bar deres nyvundne indsigt videre med sig. Vi var dygtige til teamwork og jeg skattede vores ”samtaler” dybt.
Der var altid en eller anden der kunne bidrage til debatten med en ny vinkel, viden, lærdom eller blot en strøtanke. Alle forlod debatten rigere og mere tilfredse en da de var kommet. Det var tider og hvilken synergi, der lå i debatten!
Alle blev beriget og vi var Alle vindere!

Jeg synes ikke, jeg er særlig bibelkyndig. Jeg ved lidt om alle de store religioner og smukke er de jo alle sammen, hvis man ”graver” lidt i dem. Jeg tror, det er os mennesker, der giver dem et grimt ansigt. Men det kan jo diskuteres, ikke også?
Jeg prøver på at være blid og tålmodig. Det bør vi være, især ved de der har brug for det, ikke også?

Selvfølgelig er jeg rar. Det siger alle da til mig, med undtagelse af de jeg kyser væk! Det sker, når jeg ser mennesker blive ”trådt” på. Så bliver jeg vred. Folk siger, altså de der har set det, at jeg får blå læber, et blåt skær om hovedet og at der står en blå damp omkring mig? Jeg har ikke selv set det, jeg er ellers fysisk i topform, så der er ikke noget fysiologisk i vejen med mig!

Ja, du har ret. Vi har alle en mening om abort. Jeg har også en og jeg vil da også gerne af med min!

Det er desværre ikke muligt i dette forum, fordi her bliver man bare ”knægtet” både på følelser, sind og især sin sjæl, hvis man ytrer sig om abort. Jeg betragter det næsten som ”sjælemord”, al den ordflom ´debattens selvbestaltede enehersker` kan lukke ud over sine medmennesker! Intet under, at folk flygter! Må Herren være hans sorte sjæl nådig!
Endnu engang, tak min ven..... og kvitterer lige med dette. Det passer så godt til dig, tror jeg!

Underlige hjerte
hvorfor husker du
nederlag og uret
og alt, som gik itu?

Du er arkiv for minder
støvede og grå
fandt du aldrig lykken
som du vented' på?

Var du aldrig tone,
drøm og melodi
åben for din skæbne
elskende og fri?

Hvem i tidens morgen
har nægtet dig din ret
vejet dig i hånden
og fundet dig for let?

Udenfor står natten
stor og stjerneklar
jeg elsker dette hjerte,
som aldrig gi'r mig svar.

Advarsel: Stjernepsykopaten her. enoch.ben.enoch
Ja, jeg er faktisk bedøvende ligeglad (med ham), men i sagens natur vil jeg lige nævne, at her er den stjernepsykopat jeg omtaler og advare imod.

Han giver sig ud for, at være mig /(skizofrenni), men det er ikke mig.

Han bruger mit nick med en lille bindestreg i slutningen af navnet og det tillader redaktionen / moderator åbenbart.

Den moderator der gør sådan er "pervers".

Jeg er meget imod, at blive misbrugt mit nick på den måde.

Det er imidlertid svært at kæmpe imod sådanne åndståber både på redaktionen og blandt debattørerne.

Enoch

Jeg tror dig ikke Kasper 13 år
Jeg tror ikke på dig. Du snakker grimt til folk.

kære Kasper anonym
det gjorde "rigtige" Enoch også. Han har kaldt folk for meget her på debatten. Så grimt sprog kan ikke i sig selv afgøre om han er den falske eller den rigtige!

anonym

Der er dig som er puhadada
psykopat der forsøger, at efterligne den ægte og kærlige Enoch.

Smager din egen medicin dig ikke falske enoch ?

Kære anonym Kasper 13 år
Det forstår jeg godt. Hvor tror du så den rigtige Enoch er? Han var jo også sød og rar og talte pænt til folk. Fik han sit Nick nakket eller hvad tror du der skete? For "ham" der dundrer løs med sin dommedagstaler, er i alletilfælde ikke en autentisk person. Så meget ved jeg om livet!

Hvad du lider af Solmedlem nr.4711
Mega - megalomani

Det er helt OK remember--me
med mig,gider ikke bruge mere af min tid på det der.....skriv hvad du har lyst til,lav hvad du har lyst til. Der er sikkert mange der gider læse det trods alt,men jeg synes bare at du overdriver med de samme og de samme kørende hele tiden,har du ikke fået svar nok?? Og i øvrigt skriver du at du PRØVER at skabe en debat omkring dette emne,men kan du ikke se at det slår fejl hver gang,så synes jeg du skal opgive... Og ja,jeg ved jeg har stillet spørgsmål i det her indlæg,men du behøver ikke svare,tak....
Hav en god dag

Kære Enoch Kristina_Hjertens_flamme un...
Jeg genkender din stil dog for at være helt sikkert på tvisten om hvem af jer er den ægte, hvem den påtagede Enoch, vil det glæde mig hvis du sendte mig en mail(du kender min mail adresse). På forhånd tak

Med venlig hilsen
Kristina

Samme gælder dig Enoch Kristina_Hjertens_flamme un...
Læs mit svar til Enoch med streg efter sit navn.

For at afgjor tvisten mellem jer to må du sende mig mail. På forhånd tak

Med venlig hilsen
Kristina

Nej, duer ikke anonym
Der er mange ting der ikke stemmer. Din tegnsætning ligner heller ikke den rigtige Enochs. Jeg kender ham, det gør du meget tydeligt ikke.

Du sviner mindet om den rigtige enoch til. Det er en grim ting at gøre at give sig ud for at være en anden. Du bliver ikke fantastisk af at kalde dig noget fantastisk.

Advarsel 9 enoch.ben.enoch
Advarsel 9:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 10 enoch.ben.enoch
Advarsel 10:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 11 enoch.ben.enoch
Advarsel 11:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 12 enoch.ben.enoch
Advarsel 12:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 14 enoch.ben.enoch
Advarsel 14:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 15 enoch.ben.enoch
Advarsel 15:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 16 enoch.ben.enoch
Advarsel 16:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 18 enoch.ben.enoch
Advarsel 18:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 19 enoch.ben.enoch
Advarsel 19:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 20 enoch.ben.enoch
Advarsel 20:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 21 enoch.ben.enoch
Advarsel 21:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.

Advarsel 24 enoch.ben.enoch
Advarsel 24:

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at en stjernepsykopat optræder, som spammer her på debatten både i mit navn og mit nick "locked on", dog med en lille bindestreg efter sidste ord.

Redaktionen / moderator / Sol tillader det åbenbart og et beviser for mig, at de ikke er deres arbejde ansvarlige.

Denne psykopat skriver ligeledes under mange navne og betegnelser og forsøger at få det til at se ud som om flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så i kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat, men udelukkende en sindssyg spammer.