LO og fagforeningerne , snakker altid om solidaritet.

LO og fagforeningerne , snakker altid om solidaritet. mandaabenraa
På mange arbejdspladser SKAL man være medlem af en LO fagforening , ellers så kan det udløse mobning , chikane , uforståelige oplevelser ( jeg kalder det for terror ), vold er set , trusler er set , de vil ikke arbejde sammen med dig , de vil ikke snakke med dig. Du mister dit arbejde , fordi de andre ikke vil arbejde sammen med dig ( det er velorganiseret - fagforenings systemet er sådan).

Der har været 200.000 mennesker som var tvangs medlemmer ( eksklusiv aftalerne i overenskomsterne ) , der er fortrins aftaler - en fra 3F. og en fra Danmarks frie fagforening søger et job - 3F. eren får 100% det arbejde.

Vi kan nu se alle de problemer der er med indvandringen og kontanthjælpen uden aktivering. Vi kan se vantro problemerne og de skydegale mennesker ( æresdrab)m.m. Voldtægter af pigerne kan vi også tage med , det er også et stort problem.

Når man arbejder og er medlem af en LO fagforening , samarbejder LO meget tæt med socialdemokraterne - de er vist meget indvandrer venlige , og Z og DF. er deres fjender.LO har også medlemmer der støtter DE partier!!

For nogle år siden var der også kommunisterne , og visse andre politiske partier , og politiske foreninger der var med i LO familien.

Solidaritet snakker de meget om , det er godtnok - jeg bestemmer selv hvem jeg vil være solidarisk med - og da ikke nogen som der fører en politik , der skader mit land. De arbejder for , at så mange som muligt skal tvinges i deres LO fagforeninger.
Alle andre lovlige fagforeninger er ikke fagforeninger - siger de , og sviner de fagforeninger til.

Var det ikke passende med lidt fred OGSÅ på arbejdsmarkedet , og så kan man passende dyrke sin egen politik i de mange politiske partier der er i Danmark.

Det LO har praktiseret med deres fagforeningstvang i mange år , var jo imod menneskerettighederne ( der er en dom ) , og grundloven.
En af de meget store skandaler.*Folkebevægelsen for frie fagforeninger*s medlemmer , har kæmpet for frie forhold i over 20 år - men ingen erstatning har de fået.

du må være en selv som dårlig anonym
!du må være en af de dårlige arbejds givere indenfor slavehandlerriet.der skrives overalt at slavehandlerriet er (dig)?
"og" at du kun kan lemlæste borgere når din egne familie-lort ikke fungere.(foresk.når nogen kan nået (i) selv kan-rejse med færger!
der siges skam osse du stjæler (indenssitetter?fra andre sagesløse individer?)det er da noget nogen fra komunen du´bor i vil se lidt nermmere på.du provokere nogen borgere som bor i nærheden af din lussede familie!,nu betales der fra de udsatte folk(så tag lige og læse lidt mere på din egne tekster,før vi provokere gertesen...

(vordingborg komune)