Love om privatlivet af andre mennensker

Love om privatlivet af andre mennensker tazzia
Jeg kunne godt tænke mig af vide om det egentlig er ulovligt hvis man vil oprette en hjemmeside og "hænge folk ud" som pædofile??? om der findes nogle love omkring det????

Du skal, krydsfiner
som minimum kunne bevise at de er pædofile. Det er sikkert let nok, hvis de er dømt.
Men jeg vil gerne udvide spørgsmålet til, om det er muligt at hænge alle lovovertrædere ud?

Kønsygdomme annonym
Jeg hængte en ud på nettet for ca 1 år siden.Han havde smittet mig med gonoree,og ville ikke gå til lægen og blive behandlet for det.Jeg anmeldte ham også til politiet,og min læge anmeldte det til kredslægen.Altså den helt rigtige måde at anmelde den slags på.
Jeg var bare ligeglad med om det gjorde ondt på ham at blive lagt ud som smitter af kønsygdom,for han vdste godt han havde den goneree,da han smittede mig.Senere er det blevet mig fortalt,at han havde smittet 4 andre pigen inden for den uge.Se,sådan et svin skal hænges ud på nettet.

Af med den. redhack
Det var da det helt rigtige du gjore så. Sådan en mand skulle bare bare have den hakket af.

Bare min mening. :)

Med venlig hilsen
Anders Nielsen

Pædofili forening Charlotte
Hvis det er lovligt at lave en forening bestående af folk der ikke prøver at skjule at de er pædofile, så burde det sgu også være lovligt at hænge dem ud på nettet. Men næh nej der er nok en lille smart paragraf der beskytter dem! Der var jo en sag for nogle år siden om netop denne forening, hvor dem der lejede lokaler ud til dem ville smide dem på gaden da de fandt ud af hvad de var for nogen, men det kan man ikke, da foreningen ikke er ulovlig....Rystende

Idé'en var tazzia
Idéen med dette var at lave et website hvor piger der er blevet misbrugt inden for familien kunne skrive navnet på den der havde gjort det og så evt. uploade et billede af personen og fortælle deres historie, og advare andre mod de personer... om det er lovligt?????

Netop rigtigt beritom
I har sørme fat i den lange ende af lynchning, det var noget man afskaffede sidst i 1890 erne.
Ud på nettet med alle utro koner og ægte mænd ud på nettet med alle der kører uden cykellygte ud med alle der drikker mere end 21 genstande om ugen ud på nettet med dem. Ud på nettet med alle fartsyndere og spritbilister, ud på nettet med alle som snyder kommunen og lever af dobbelt indkomst.
Ud på nettet med de skole elever som ikke har lavet lektier ud på nettet med dem som bruger ulovlig software og musikfiler, ud på nettet med alle dem vi ikke kan lide.

Den slags blev heldivis afskaffet og vores domstole blev det sted hvor folk skulle dømmes. Den ene forbrydelse er ikke forskellig fra den anden så alle skal behandles lige

Pas på med det beritom
Du er næsten på dybt vand bare ved at skrive det her inde.
Disse her personer du omtaler som har misbrugt piger, er de dømt for det....? hvis de er dømt har de så ikke fået straf nok...?
Men for at svare 100 % på dit spørgsmål så vil en sådan handling komme ind under injurielovgivningen og den kan give bøde eller hæftestraf.

hold dig væk tazzia
Jeg synes bare at såen en kvinde-hader som dig skal holde dig fra denne debat som er tilegnet kvinder...

problemet med de vamlepædofiler er at de ikke kan finde ud af at sige sandheden om deres vamelheder så de slipper for retsag...
men skyldige skal have en straf...og den side skal være straffen for de pædofile svin som har trådt på og ødelagt unge pigers liv...pigerne har de hændelser hængende over hovedet hele livet...hvor imod de mænd jo slipper for let fra det...ingen ser skævt til dem for de ved ikke hvad de har gjort...

når du skriver sådan et svar du har skrevet skulle man jo næsten tro at du selv har været i gerningmandes sted...