lovlydighed Geneve Konventioner . . ! fremskridt . (fra barbari).!

lovlydighed Geneve Konventioner . . ! fremskridt . (fra barbari).! Ærlige Flovmand
udenrigspolitik

civil ulydighed versus militaristisk ulydighed- der er noget forskel !

Uanset om krig i følge lovgivningen national samt international er at betragte som legitim, så er dette næppe nogen sinde tilfældet moralsk. Vi kan da ikke som mennesker forsvare krig !

Krig er netop symbolet på den humanitære afmagt og uvidenhed- havde vi de rette argumenter og et godt debatklima ville vi kunne snakke os frem til en løsning, istedet for at tvinge, manipulere og narre vores medmennesker til at ville myrde hinanden !

Illegal krig er afmagt udi matematisk videnskabelighed, afmagt i anden, tredje . .potens en sociokulturel degeneration - hvor den menneskelige afmagt er sociologisk stærkere end den fornuftsbetingede lovgivning !

Det er muligt at Vesten er et fantastisk sted, men aldrig har man da set og mødt så mange nedtrykte og uglade mennesker !

Det er muligt at Vestens sociokulturelle værdienormer udi menneskerettigheder og social velfærd er noget overvurderet, ellers må man vel konkludere at Vestligt velfærd medfører sociologisk idioti(forurening, nervepiller, skilsmisser . . )

Zionisternes sindsyge krigsforbrydelser kunne være stoppet før ! - vestens humanistiske og menneskerettighedsobserverende politikere og embedsmænd kunne havde boycuttet zionistregimet med de legale og moralske metoder som anvendes mod den slags stakkels regimer !

Hvad er det for nogle slapsvanse i fåreklæder der er valgt ind ! ?

PS Ja til religiøst relateret påklædning ! OG RØDE SOKKER !

Jeg forstår godt hvad du mener susanne.larsen
og er enig i at Israels behandling af Palæstina kunne og burde have været standstet noget før. Men når det så er sagt, så burde og kunne Palæstinas behandling af Israel ligeledes have været standset noget før.

Jeg kan ikke se at de to parter behandler hinanden lige grusomt og forkert.

Palæstina (og den forbundsfæller) har erkleret at de ikke anerkender Israels til eksistens, Israel har ikke sagt det - men noget tyder på at de ikke vil acceptere Palæstinas ret til eksistens.

Det er en farlig børnehave der nede.

sikke noget vrøvl jeg fik skrevet susanne.larsen
der skulle jo stå: jeg kan IKKE se andet end at de to parter ...

geneve konventionen 123
regeler for krig forekommer som nonsens især hvis kun den ene part har tiltrådt sådan en konvention.

Vesten er et fantastisk sted og hvordan kan du se om folk er glade i mellemøsten hvis halvdelen af dem er dækket til ?

Sprut, piller og skilsmisser - jojo friheden har en pris, men den pris er jeg, stillet overfor alternativet, mere end villig til at betale.

Oslo FREDSAFTALEN lkhjkgghf
Er det ikke sådan at ved det der møde i usa da der var den der osloaftale anerkendte palæstinensernes repræsentanter det . . .zionistiske . . besættelsesmagten . . kolonialmagten . . regimes ret til at eksistere i overensstemmelse med den internationale lovgivning ?

Palæstinenserne anerkender da jødernes ligestillede eksistensret som mennesker og borgere at have visse frihedsrettigheder og naturlige rettigheder samt menneskerettigheder . .

Men som oprindeligt folk har palæstinenserne umidstelige nationale rettigheder !

Jøderne stammer ikke fra Palæstina sådan umiddelbart og hvis jøderne bare vil anerkende det palæstinensiske folks rettigheder i henhold til den ordiære internationale humanitære lovgivning så vil det ikke være dårligt !

hmm 123
Som med ikkuns mig derved forstår jeg synes måske et par kommaer i bavlet havde lettet forståelsen, men, jeg giver dig ganske ret i teorien. Vis mig blot den soldat som ikke lader Geneve være Geneve hvis han ved at halenegeren på den anden side af pigtråden ikke tænker en døjt derpå.

At nogen går med kalot og andre med burka er åbenbart et stort problem, som symboler betragtet og som en realitet for de kvinder der må trave rundt formummet i sådan et overdiemensioneret Marimekko-telt !