lugten af benzin efter start af motoren

lugten af benzin efter start af motoren anonym
Hej,
jeg vil lige spørge om noget jeg ikke kan finde et svar på hos folk jeg har spurgt rundt, men håber der er en kloge her der har et godt svar på det.
Jeg har en Mitsubishi Carisma fra 1998, om morgen når jeg starter den går det et stykke tid (højst 1 minute) før jeg begynder at mærke lugten af benzin, men jeg kan ikke spotte nogen dråber af benzin på vejen. Senere forsvinder lugten igen, eller i hvertfald jeg kan ikke mærke den.
Er der en der ved hvad der er årsag til den, og evt. hvor jeg skal kigge nærmere på at finde en evt fejl?
På forhånd tak

Ang: benzin lugt kbp
Har du undersøgt om Automatchoker slår fra når bilen er blevet varm nok.?
Prøv at undersøg luftfilter eller køb et nyt.[:O]

og... anonym
luftfilteren er ny, men Automatchokoren hvor kan jeg finde den?

Ja den var svær manden1
Så det vil jeg fortælle dig.
Når motoren er varm, skal du skrue dit luftfilter af kabutatoren, og så kikke ned, hvis det er spæret af en metalklap, er din automatchoker ikke slået fra.
Det er sådan at når motoren er kold, lukker denne klap, da den er vandstyret og når vandet er koldt, ja så lukker den, ligeledes at når motoren er varm, ja så lukker den op. alt dette er kun hvis du har kaburator, har din bil indsprøjtning, er det ikke det.
Så næste skridt er at du åbner din motorhjelm og finder benzinslangen, denne kan godt være lidt utæt og hvis den er våd eller fugtig, så skift den, det kan også ligge i dit benzinfilter, som sidder et sted på benzinslangen, det kan også lægge lidt benzin, disse 2 sidstnævnte passer bedre på dit problem, for da motoren er startet, suger den benzin op og derved kan det godt sive ud af en utæthed, derved lugten.

og... anonym
Tak for dit svar, Jeg har tjekket de ledninger der slutter sig til karburatoren men kan ikke finde noget utæt. Jeg tror karburatoren er af typen indsprøjtning, men vil nu viser den til en mekaniker for at kigge nærmere på den, da den er en ret irriterende lugt og bekymret for at udvikler sig til noget dyrt. Desuden pga arbejdet og familien har ikke pt tid nok til at kigge selv nærmere på den.