Lugter dine hænder ??

Lugter dine hænder ?? rotterotte
Du kender vel det med at du har stået og lavet mad som feks fisk, men du kan bare ikke fjerne lugten fra dine fingre efterfølgende ??
Nu har jeg opsnappet et kokkeråd. De burger normalt en stålsæbe, men man kan ellers bruge koldt vand og så lægge en ske henover de steder der lugter - mens man vasker hænderne i koldt vand.

Det virker !! Det kan anbefales :0)

hmm anonym
brug hansker.

en ske? må ske
Det lyder som et af de tusinder af "gode råd" min svigerfamilie i Sønderjylland ligger inde med arsenaler af.

Man skal vel også stå på højre hånds pegefinder og med en gaffel mellem tæerne og spille 4mandswhist samtidig for at det virker?

Har du hvidløgsfingre, så simon-says
Hold et stykke rustfrit stål – f.eks. hvidløgspresseren – under rindende koldt vand, mens fingrene gnubbes mod stålet. Stål neutraliserer lugten hurtigt og forbløffende effektivt. Det samme gælder, hvis du har haft fingrene i løg, ost m.m.

*FB*

Ja, mine hænder lugter T.Rex
når jeg bearbejder neden en enlig mor i en pizzaria. Også som fisk så vi skynder os til baggården!

Jajaja men forudsat rotterotte
at man ikke havde brugt handsker. Der er jo mange der ikke lige har handsker til den slags liggende - eller måske glemmer det :0)

Ja det skal du nemlig rotterotte
bare kom igang !!

Man bruger en ske, fordi det er nemmest. Men grunden til at jeg nævnte det med stålsæben er fordi, det er kombinationen af koldt vand og stål der giver effekten. Jeg har selv prøvet det mange gange nu, så det virker. Måske skulle du lytte mere til din familie i Sønderjylland ???

SÅDAN rotterotte
Du forstår sammenhængen :0) Det er nemlig helt rigtigt at stål neutraliserer lugten. Ved godt at mit råd lyder underligt men det virker. Dit råd lyder dog nemmere, så det vil jeg nok gå over til :0)

godt arbejde rotterotte
bliv ved med det