Lugter ikke godt...

Lugter ikke godt... Ansonym
Selvom jeg går i bad hver dag nogen gange to gange om dagen vasker mig med diverse sæber tager deo (anptisprint) parfume osv så skal der ikke meget til før jeg ikke lugter godt men lugter af sved og en anden klam lugt...

Nogen der ved hvad jeg kan gøre... har tænkt på at søge læge men ved ikke hvor meget hun kan gøre ved det så ville gerne høre hvad andre har oplevet?

Krystal deo flaks
Der er forskellige krystal deo på markedet der er rigit gode. De kan nærmest tage lugtenaf død gnu.
Urte kram laver en der både er som fast sten og roll on(fås neutral og m to dufte). Jeg foretrækker den sidste.
Ellers kik inden for i matas. Der kan du finde en, hvor du hælder vand på flasken, den kan genfyldes igen og igen. Og den sprayer du med. Men du skal vælge en af krystaller.

Måske skulle du se på hvad du spiser. Denne måde kan dog tage noget tid. Da det tager kroppen nogen tid at komme igennem den cyklus den har. Med at udskille fra du putter i munden til det komme ud i den anden ende, gennem huden eller ud igennem munden som lugt igen.

Måske kan lægen hjælpe, tag det op med hende næste gang du kommer derop.

Prøv anonym
Aluminium klorid. Fåes på apoteket som role on. Skal bruges natten over og vasket af om morgenen. Bruges et par gange om ugen indtil svedlugten forsvinder. kommer den igen, skal man bare starte forfra med behandlingen. Virker for mig[:)]