luksus problem

luksus problem snivald
Jeg har de siste 4 år været ansat i et lille konsulent firma med ca 12 fast ansatte medarbejder.
De første 3 år har vi ligget vandret , med alt det arbejde der har været. Men her det siste år , har jeg kun været på job i ca 1 måned. Og nu er jeg ved at værer skide træt af ikke at have noget at lave. Jeg har spurt min chef et par gange om det var ved at værer tid til at jeg skulle finde noget nyt , men hver gang får jeg at vide at jeg skal barer tage det roligt, arbejdet vil snart komme tilbage.
Mit spørsmål er nu , kan jeg tilade at søge mig et nyt job. Nu har min chef givet mig min løn i næsten et helt år uden at jeg har gjort en skid. Men på den anden side så ved jeg ikke om firmaet kan blive ved med at have råd til at have mig gående.

Ikke dit problem konsulenten
I første omgang er det jo ikke dit - men firmaets problem - om de har råd til dig eller ej. Hvis du siger op, får du karantæne. Du ved hvad du har, men ikke hvad du får, hvis du skifter. Men det er ingen skade til at skimme markedet, og lure sin egen markedsværdi af. Det er heller ingen skade til at lave nogle proforma-ansøgninger, det kunne jo være, noget bød sig, man ikke kan takke nej til

Det har jeg også tænkt på snivald
Jeg har tænkt på at søge et par stillinger jeg har fundet. Men jeg tror barer at jeg vil føle mig som en røv hvis det kom til at jeg må sige op.

taktik musse
Prøv at spørge dig selv, hvad din arbejdsplads vil gøre den dag der ikke er mere at lave. Og hvordan det stiller dig. Alt andet lige. Du har været en loyal og flittig arbejdskraft i et job du trivedes med. Nu trives du ikke længere på grund af at du ikke synes du bliver brugt. Det er utilfredsstillende og det er virkelig vigtigt at beskæftige sige med noget du trives ved. Som jeg ser det skal du videre i din udviklingsproces og det er heller ingen skade til at lære at sige fra. Også overfor dem man holder af. Bliver du fyret inden så længe er de jobs du har set og som du kunne tænke dig måske væk. Og så er det dit problem.. Jeg siger ikke det er nemt, men kun at det er nødvendigt. Held og lykke med det

Det er Annepigen
ikke dit problem. Det er din chef der har valgt at have dig gående med fuld løn, selvom du ikke har noget at lave. Du skal hele tiden huske på at det ikke er noget du selv har bedt om. Det er desuden en menneskeret at se sig rundt efter et andet job. Din chef og dit job lever jo ikke op til dine forventninger. Jeg synes du skal se dig omkrig og så kan du jo glæde dig over at du ligefrem kan tillade dig at være kræsen, hvis du får tilbudt noget andet.

Tænk karrieretryghed ikke jobtryghed professorweb
Hvis du har det fint med ikke at arbejde for pengerne, jamen så hvorfor ikke nyde det. Men, jeg synes jeg kan læse mellem linierne at du ikke er helt 100 % tryg ved situationen og fremtiden. Jeg synes du i stedet skulle tænke karrieretryghed ikke jobtryghed. Det er trods alt vigtigere at man har et job der styrker ens karrieretryghed og giver en mulighed for at udvikle sig, end bare at stå stille.

I har ret snivald
ja i har nok alle sammen. Der er nok ikke andet for at jeg må finde mit cv frem og så se om jeg kan få fundet noget nyt. I skal alle have tak , for at få mig givet et los i røven i den rigtige retning.

Det .... siv
Hej
det kan du sagtens gøre... -altså søge nyt job... din chef behøver jo ikke vide det!
lev livet somom denne dag varden sidste!

det er ærgerligt gggg
for dig. Jeg kan også bedstlide, at der er brug for mig. Ved du godt, du staver usikkert? Prøv at øve dig lidt, hvis du har ambitioner om at blive bedre. Det er svært, men det kan godt blive meget bedre. Skriv ikke ansøgninger uden at bruge en ordbog.