Lundin.Jeg flytter til Færøerne når jeg bliver fri

Lundin.Jeg flytter til Færøerne når jeg bliver fri anonym
Alt lort og rådenskab vælter ud af ham.Hvad skal han dog lave deroppe når han engang
bliver løsladt.Slagte får,eller hvad.Håber aldrig den mand bliver løsladt.
Han indholder kun mord og fordærv,men som den person han er,elsker han at komme i
medierne,så er han i centrum,og det er typisk for en Cykopat som ham.
Han er godt nok en sørgelig eksempel for den hvide menneskerace.

han er bedst anonym
tjent med at blive hvor han er eller ogsaa giv ham en kugle,det ville vaere billigere for alle skatteyderne som skal betale for han ophold i faengslet.Vi ville spare en masse penge som kunne bruges paa skolerne og hospitalerne.

hvorfor leif- p
bliver medierne ved med at skrive om den psykopat. Sådan en syg person skal da ikke have nogen som helst opmærksomhed fra den skrevne presse. Lad ham rådne op bag fængslets tykke mure. Hvad er det der er så interessant ved denne lystmorder? undskyld udtrykket men det er min mening leif-p

Ludin FaroeViking666
Jeg tror ikke at Ludin vil føle sig særligt godt heroppe... Mest sandsynligt vil han blive nødt til at holde sig meget indendørs.. JEg tror at det bliver rigtig mange der vil uddfordre ham i nattelivet.

Lundin kan tage flere psykopater med Hmm...
Det ville måske være oplagt, at Lundin tage flere psykopater med som støtte til ham, så de ikke er alene.

Her kan jeg anbefale samfundets farligste gale kriminelle psykopatbærme bumser som passende ligeværdigt bundskrabsselskab, Hanne Birgitte Rink, Arne Madsen samt deres rablende gale fædrene og mødrende ophav. Det ville være en stor gevinst for Danmark, såfremt disse rablende farlige galninge flyttede med som støtte for Lundin. Hvad færingerne så vil gøre ved dem må være op til færingerne selv, måske har færingerne et skadedyrslaboratorium som kan være behjælpelig med, at løse problemet.

Måske skulle de også tage Hmm...
Børnelægen Wæver med, hun kunne nok bestride et job ved krematoriet som hun jo har opnået erfaring med.

Hun kunne være grillmester ved Lundins have parties, hvor Lundin er forskæreren af kødet i passende størrelser som så mordbrænderen Wæver kan grille.

Han må ha hørt Hobo
om grinde drabene.