lungekræft

lungekræft migher
En i familien skal opereres for lungecancer i Odense på Odense Universitets Hospital,men jeg har selv haft så dårlige erfaringer med lægerne der ude, de laver mange fejle og m.m. Så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Er der nogen, som kunne anbefale en anden sygehus? Eller som har hørt om nogen som er blevet opereret på OUH?

Håber at I kan hjælpe mig.

2 bekendte overlevede ikke. anonym.
2 bekendte af mig blev opereret i Odense.De overlevede ikke kræften.
De operede skal ikke forvente mirakler.Lægerne gøt hvad de skal,men lover
ingen helbredelse,kun forlængelse af livet i en perode.
Ja,det er den barske sandhed og virkelighed.

Det er måske anonym
ikke en løsning at skifte hospital . Odense universitet sygehus skulle være nogle af de bedste til cancer behandling.
De har for meget at se til,for dårlig struktur og kultur på (de fleste) hospitaler.
Spørg ind til hvad der skal ske og hold øje med behandlingen på den måde.

Læs her anonym
http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/2010/12/07/her-er-danmarks-bedste-hos/

Denne udtalelse er fra 2010

Skejby kåres som landets bedste inden for 10 specialer: Karkirurgi, hjertemedicin, thorax-kirurgi, lungekræft (Skejby og Århus Sygehus), gynækologi-obstetrik, infektionsmedicin, mikrobiologi, blodbank, pædiatri (førstepladsen deles med Rigshospitalet) og nyremedicin.

Skejby modtager prisen for 3. år i træk. Årets andenplads indtages af Århus Sygehus, der har 12 førstepladser og 9 andenpladser fordelt på 30 specialer.

Torsdag offentliggøres det bedste mellemstore hospital, det bedste lille hospital og de bedste afdelinger inden for 44 specialer.http://www.sygehuslillebaelt.dk/wm260900

Det er en udtalelse fra 2008, man kan håbe det er de samme læger, som dengang.

Føjer lige dette til anonym
http://ugeavisen-odense.dk/article/1559374:Ugeavisen-Odense--Wicki-er-guidefor-paaroerendetil-patientermed-lungekraeft


Måske kan der være gode råd at hente.

ja, desværre migher
ved jeg godt, hvor meget eller hvor lidt kan lægerne gøre for en kræft patient, men jeg ved også at der findes nogle læger som gør lidt mere ud af deres arbejde, og somsagt jeg har oplevet OUH som et dårligt hospital, men det kunne jo være at de var bedre på lungemedicinisk afdeling end den anden afdeling jeg var på.

Men jeg kan høre at jeg skal prøve et andet sted, måske skejby.

Tak for jeres hjælp.

Og dette anonym
lille indlæg taget fra en af siderne


På kemoterapi ligger det på linje med resten af landet. Vejle-patienter opereres på Odense Universitetshospital, som også ligger flot på flere af de kvalitetsmål, der er opstillet i Det Nationale Indikatorprojekt. På tredjepladsen kommer Århus ind bl.a. takket været stor opbakning i afstemningen blandt Dagens Medicins læsere.
citat slut

Det er ikke ligefrem det nemmeste at finde det bedste hospital. Men det ser ikke ud til at Odense Universitetshospital skulle være så ringe endda. Ventetiden må vel så være den afgørende.

Jeg kender en Anonym
Han fik en galopperende lymfekræft konstateret for sent, det var ikke OUH`s skyld.

Men han fik "den helt store tur" sidste år på OUH med isolation og kemo, og de fik bugt med sygdommen, dog med det i mente at den er kronisk så han kun kan tage et år ad gangen, lige nu er han hjemme og nyder livet i fulde drag med familien, svækket men tager nogle gåture uden hjælp.

Uanset valg af sygehus kan man håbe på at de ikke laver fejl som jo trods alt er sjældne, og først og fremmest giver personen et værdigt liv, kvor kort eller langt det end måtte blive.

Da der findes flere anonym
forskellige former for lungekræft,skal man ikke tage sorgerne på forskud.Jeg er selv blevet opereret for lungekræft ( halv lunge opereret ud ) og jeg har det fint og er tilbage på arbejdet.Der findes rigtig mange succes historier vedr.lungekræft ( igen,kommer det an på hvilken slags man har ).Held og lykke!

Læs lige dette også anonym
http://politiken.dk/indland/article589080.ece