Lykke-Lars på tilbagetog

Lykke-Lars på tilbagetog den.glade.socialist
Regeringen har åbenbart indset, at valget er ved at nærme sig, og at man ikke kan have en ny runde kommunal budgetlægning af samme kaliber en gang til inden man skal møde vælgerne.

Så for at det ikke skal virke for meget af valgflæsk, så er Lykke-Lars allerede nu ude og love, at ved næste budgetlægning kan kommunerne få lov til at ligge budgetter som i de gode gamle dage.

Inden man bliver helt overstadig af Lykke, er det dog "kun" udgiftsloftet der forsvinder.

Men hvis det ikke er en indrømmelse af, at lige netop det ekstra indgreb overfor kommunerne - lagt oven i alle de andre ensidige indgreb - har været årsag til at mange kommuner i år har været nødsaget til at skære i udgifterne selv om man har penge i kassen - ja så kommer man aldrig tætter på indrømmelser fra "Det nye Venstres" spindoktorer.

Det nærmer sig en ren tilståelsessag.

Jeg kender et klogt ordsprog ja da
Jeg kender et klogt ordsprog som siger: *Vent hest at spidse frisk græs til det kommer forår igen*. Som bekendt dør hesten af sult.

Hvordan kan regeringen hele tiden sige, at kommunerne får flere penge næste år og samtidig skal de kunne opretholde en høj standart på børnehave/skole områder og ældreplejen? Jeg ser det som en kæmpestor løgn fra politikernes side, igen, igen. For ikke at tale om arrogancen som de udviser