Lykken er hverken gods eller "Lykke".

Lykken er hverken gods eller "Lykke". herollen1
Man skulle tro at Lykken var ude i et aprilsnar men det er hverken forår eller godt gennemtænkt men et politisk træk af væreste Venstre slags. Indenrigsministeren har disket op med.
Hvorfor placerer man Regionshovedstaderne i Aalborg og Hillerød hvis det ikke var her partiet har en vis forpligtelse som tidlige medlem af amtsrådet og forkærlig hed for det nordjydske hvilket de har bevist flere gang ved anlæggelse af motorautostradare.
Det er et rigtigt lorte arbejde der er lavet i samarbejde med Dansk Folkeparti.
Og jeg håber forslaget kommer til folkeafstemning inden det bliver vedtaget af Folketinget. Men det skulle der vel heller ikke være nogen større uenighed om når DF går så meget ind for flere folkeafstemninger.
Man kan ikke lave hele Danmarks kortet om bare fordi man har fået den idé at et enkelt område (sygehusene) skal have anderledes muligheder. Tænk hvis man lavet hver gang man fik en ny tanke feks om trafikforholdene. Rigmor
herollen

Jamen hvor er det dog vigtigt. anonym
Kan sq da være uendelig ligegyldigt hvor en regionshovedstad ligger! det beviser jo blot at vi selv med 5 regioner har får mange. Jeg kan ved grød ikke forstå at der ikke er vigtigere spørgsmål og emner i politik, end hvor en regionshovedstad skal ligge. Det er simpelthen politik i en nøddeskal! Op et vist sted med al det vigtige og væsentlige, men lad os skrotte alt på baggrund af nogle i den sammenhæng bagateller!
GAAAAAAAAAAAAAAB! Gul stue vinder over blå stue og så skal vi alle sammen ud og gynge på legepladsen!

Købstadsrettighed Kansler
Nå så du synes det kan være komplet ligegyldigt om en regionshovedstad ligge på Sjælland eller i Italien. Om vi kan bevare den danske grundlov eller vi skal være under en EU-lov. Tænk du gaber over hvor du lever?
Forløbig har København og Århus været hovedbyerne pga gammel historiske tanker om købstadsrettigheder men dem blæser du nok oggså på.

Køge-bugt strukturen. herollen1
Det kan ikke være rigtigt at den sjællandske region får hovedsæde i Sorø. Borgerne langs Køge-bugt orienterer sig mod hovedstaden. Hér har de deres arbejde og bruger byens kulturtilbud og det er her fritidstilbudene trækker. Og så er der naturligvis infra strukturen. Det kan ikke være rigtigt at Roskilde amt skal vende sig mod syd og vest fordi det er nødvendigt at skabe en slagkraftig region. Slagkraften udebliver når tingene ikke er skruet ordent- lig sammen. Og det kan ændringer på et landkort ikke ændre
Skal vi have Revykøbing teateret isteden for Cirkus-revyen, få torvet i Nakskov i steden for Kongens Nytorv, Bonbon-land i steden for Tivoli.
For region Sjælland er det nødvendigt at få en god sygehus struktur det kan ske uden ændringer. Befolknings underlaget og sygehusene i amtet kan ikke undværes siges det fra sjællandsk side.
Men "hede-egnen" har en planlægning der naturlig og geografisk svarer til udbygning af erhvervslivet, kultur- en, trafikforholdene og byplanlægningen i Øresunds-områd- et tilfælles med Hovedstaden. Det forudsættes at søge tæt samarbejde i området omkring det gamle købstadsbyer København og Frederiksberg. Og så er der netop indledt et skattemæssigt samarbejde i bugtens kommuner der alle føler sig tættere knyttet til kommunerne omkring Hoved-staden. Egnen skal knyttes til Hovedstaden. isteden for Nakskov, Korsør og Holbæ, det andet må selv for Venstre-folk findes katastrofalt.
Men befolkningen har haft mulighed for at tale nu må der lægges op til andre former for at skaffe kontakt til Folketinget fra borgerne i Køge-bugt og "Hedetrekanten
herollen