Lynkur

Lynkur anonym mad-o-holiker
Er der nogle der ved hvor meget man kan tabe sig i løbet af en uge uden at blive syg af det?

Jeg spiser kun små portioner. Sparer på fedt og olie i madlavningen, Spiser meget frugt og grønt. Undgår sukker, pasta, ris og hvidt brød. Motionerer meget. Jeg har tabt 8 kg over 2-3 måneder og synes at det er alt for lidt. Nu vil jeg gerne speede processen lidt op.

Endnu et spørgsmål: Jeg spiser i øjeblikket mange gulerødder for at fortrænge sulten. Er der nogle der ved om det er rigtigt at man kan risikere at blive gul i huden fordi man indtager mere beta-karoten (pigmentet i gulerødder) end kroppen kan udskille?

PS Jeg er ikke anoretisk eller lider af en fedtfobi. Mit problem er snarere det modsatte.

Tabte Skizofrenen
Før jeg fik medicin, der tabte jeg 15 kg på en sultestræke, det tog mig 2-3 uger, mine venner, familie osv var urolige og jeg blev tvangs indlagt på en psykiatrisk afdeling.

Det kan bestemt ikke anbefales.

Det skal forresten lige nævnes at Skizofrenen
Det skal forresten lige nævnes at jeg kun spiste en lille potion mad, max hver 3 dag...

Følte ikke behov for at indtage føde, og blev mættet af mælk, sodavand og andre små ting.


Ellers er der altid amf, men, det vil jeg heller ikke råde til, så bliver man sgu bare syg i hovedet.

Den bedste anonym
måde at tabe sig på er at spise kaloriefattig mad, som det lyder til at du gør... dernæst skal man spise mange men små måltider i løbet af en dag, da dette sætter forbrændingen op. Og så hvis man kunne dyrke lidt motion ville det jo heller ikke være skadende... Og jo du har ret i det med gulerødderne de kan godt hvis man spiser mange af dem give huden en gullig farve... tilsidst vil jeg sige at det er bedst at måle sig i stedet for at veje sig... For hvis man dyrker motion vil det jo medfører at fedt vil blive til muskler og de vejer jo mere... Men fylder mindre, derfor er det bedre at foreksempel at måle sin talje lår og overarm og derved sin sin vægtsænkning... Men held og lykke med det...

jeg kender den tynde
en stofskiftekur som kan anbefales. Jeg har ganske vist ikke selv været på den, men 3 af mine kolleger har prøvet med succes. De tabte mellem 6 og 8 kilo på 14 dage, og det bedste var at de følte sig meget bedre tilpas bagefter. Jeg kan evt. faxe/maile kuren til dig hvis det har interesse. Held og lykke

korrekt vægttab h.olsen
Du er i fuld gang med en god kur. Du skal ikke ønske at øge vægttabet for meget, det vil kun resultere i at du får et større væsketab og det vil afsted komme det der kaldes yoyo effekten. Yoyo effekten er når vægttabet efter kort tid er taget på igen og dertil forøget, dette er resultatet af for hurtig vægttab. Istedet for at fokuser mere på det du spiser, som du jo har et fornuftigt forhold til, så øg din daglige motion. Resultatet bliver så meget bedre. God fornøjelse.
Helene

Kan den ikke copy pastes ind her Anonym
Ville også gerne have den kur.. Så er det muligt at smide en op i den her debat så andre også kan bruge den :o)

jeg vil også gerne prøve det... The Nielsens
Så jeg vil også gerne have den kur
:)

ikke rigtig kloge Anonym
I er ikke rigtig kloge, hvis I leger med jeres stofskifte. I risikerer at ødelægge stofskiftet, så I bliver federe end I var før. Og nærmest med garanti tager I hele lortet på igen, når I vender tilbage til jeres "normale" tilværelse. Der er kun en vej: mindre ind og mere motion - og det tager lige så lang tid at tabe sig som det tog at tage det på - det er jo ikke kommet natten over!
Venlig hilsen
En realist, der selv vejer 20 kg for meget

vrøvl den tynde
Kuren er ganske ufarlig, og man spiser ganske normal.

jeg skal se hvad den tynde
jeg kan gøre. Jeg hører lige kollegerne om jeg kan få opskriften. I må lige væbne jer med lidt tålmodighed, da jeg ikke ved om de har den lige ved hånden.

Jeg kan samtidig oplyse at det drejede sig om 3 damer på henholdsvis 35 - 52 - 58 år, og jeg kan da se på dem at kuren har gjort lykke. Den ene mente at bagen var blevet lidt for bred, og den svandt da ind, den anden havde lidt med hofterne og hun udtaler at det har hjulpet, den tredie havde lidt for meget på maven, og hun kan faktisk ikke passe sit tøj mere. Disse 3 damer har normalt et meget højt humør og det er absolut ikke blevet mindre. Det skal også siges at de efterfølgende har lagt deres kostplan lidt om, så det kan jo være at det belønner sig efterfølgende også. Så at det skulle være farligt med denne kur, det tror jeg ikke på, så er bivirkningerne ihvertfald længe om at indfinde sig !!!!!!

Jeg (mand 41 år) vender tilbage når jeg har opskriften. Held og lykke til alle.

NB: Hvor mange går ikke og truer med at ændre kostplanen ??? Jeg tror at denne kur kan være startskuddet til det.

her er den den tynde
http://www.blog.dk/morten/arkiv/2005/04/23/kur-dag-1

Jeg takker mange gange anonym mad-o-holiker
for alle jeres gode råd. Det er altid rart at høre om andres erfaringer.

Hvis i har mere at tilføje er i naturligvis velkomne til at komme med det også. Jeg fortsætter med at tjekke tråden her jævnligt de næste dages tid.

Venligste Hilsner :-)

HAr prøvet den henrikk
Har prøvet denne kur.. Den er hård i starten, men man vender sig hurtigt til den. Jeg smed 5 kilo på de 14 dage. Men for mit vedkommende, så gør jeg det ikke igen.. VAr squ træt af æg tilsidst hehe.. Men held ig lykke til alle dem der prøver. Den virker !!!!

Hurtig kur Ham_selv
Den hurtige kur hvor man ikke spiser noget lyder som en grim oplevelse. Jeg er selv overvægtig men taber mig løbende. Jeg spiser fornuftigt og dyrker motion. Det giver et vægttab på næsten 2 kilo hver uge.

Det med at tabe MEGET på kort tid er jo alligevel en begrænset mulighed da der vel ikke er nogen som gider spise så lidt hver dag. Kroppen bliver da også ødelagt og stresset af den hårde kur. I kort tid kan det lade sig gøre at leve af ingenting men hvad så bagefter ?

Med motion og sund kost kommer man længst...
se evt. mere her. ( en gratis side )

http://www.gratis-sms.dk/slank.html

eller evt. netdoktor som giver gode råd.

Tak for dit link anonym mad-o-holiker
der er meget at læse og jeg har kun lige skimmet siden nu og her, men vil bestemt læse den nærmere på et senere tidspunkt.

Tillykke! Det lyder da rigtigt flot at tabe sig 2 kg om ugen.
Jeg er lidt nysgerrig efter at høre hvordan din uge typisk ser ud med hensyn til måltider og motion. Samt hvilken slags motion.

Selv cykler jeg lange ture 2-3 gange og jeg går lange ture ligeledes 2-3 gange om ugen.
Nu bliver der jo imidlertid snart for mørkt og koldt til at man kan fortsætte med det i samme omfang, så jeg overvejer at starte i et motionscenter.

jamen.. tarzan1
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=20&conference=240&posting=394072

Denne her skrev jeg for lidt siden, og man taber et kilo om ugen. den virker helt sikkert. men du skal også huske på at det er bedre at tabe sig lidt af gangen, end meget. for hvis man taber meget på en gang, tager man det højst sansynligt på igen, eller mere end det.

er du også sikker på du spiser nok om dagen`? for hvis man ikke gør det, så går ens stofskifte på "hold" og så vil det man indtager blive optaget som fedt. men held og lykke med det :D

den tynde; hillo
Du må meget gerne maile den stofskirfte kur til mig - supermone112@hotmail.com

Vil prøve den stofskiftekur... Russer
Hej. Vil du godt mail mig med den stofskiftekur kur.. Min mail er arsenijmadsendk@hotmail.com

hej (: Nannat
jeg læste lige dit indlæg og blev ret interesseret (:
hvis du vil må du meget gerne maile kuren til mig.
min email er : ananas10@hotmail.com
- håber at høre fra dig.

slankekur ....
du må gerne sende kuren til katjanandfred@hotmail.com .

Jeg vil gerne.. Gitta
Heej.. Jeg vil gerne prøve den stofskifte kur ?? :)

Mussie@live.dk er min mail...