Lyst til at tæve ham - eks prøver at håne mig

Lyst til at tæve ham - eks prøver at håne mig Revelerman
Min kærestes ekskæreste bor noget så uheldigt på min kærestes gang på kollegiet. Da jeg datede hende kontaktede han mig for at "advare mig" mod hende. Lykkedes ikke - vi blev kærester.
Her stopper uheldet dog ikke. Han er kommet i samme klasse som mig på mit studium. Jeg lader som ingenting og snakker med andre. Men nu viser det sig, at han har gået rundt og spurgt dem fra min klasse om, hvordan jeg er og hvem jeg er. Dernæst sendte han en besked "haha, ingen fra din kærestes hold kender hans navn". Jeg er egentlig ligeglad med ham, men nu når han begynder at udspørge min klasse om mig, for at håne mig foran min kæreste, er det begyndt at blive alvorligt.
Drengen skriger i vejret om at få slag. Da han gjorde det i starten af vores parforhold, skrev jeg til ham, han skulle tage sig sammen. Hjælper åbenbart ikke.
Nogen foreslag til hvad jeg skal gøre udover min lyst til at tæve ham?

ja lad ham manden1
være i fred, tal med din kæreste om ham og bliv enig om at i ikke lader det gå jer på, når han finder ud af at alt det han prøver på ingen virkning har, stopper det lige så stille, han er et barn som vil havde opmærksomhed, giv ham det ikke, men lader du det gå dig på og slår ham ned, kan det være at du ender med en dom for vold og ja så har han vundet.