Lytte Til Min Mor Eller Mit Hjerte please svar!!

Lytte Til Min Mor Eller Mit Hjerte please svar!! Cecili
Jeg er en kvinde fra Aalborg, der har valgt at ville gifte mig med min kæreste. men min mor er imod det og truer med at jeg vil miste resten af min familie, hvis jeg bliver gift med ham. jeg er 21 år og har fortalt hende at jeg er sikker på min situation og har tænkt tingene igennem, min kæreste er muslim og jeg er kristen men han er den eneste der har kunne få mig til at smile og få mig til at føle på denne her måde. Skal jeg gifte mig med ham? Jeg tror gud har sendt ham til mig. kan du svare mig kære Martina

Hvorfor skal det være så svært Bimmer ILP
Kristen eller muslim, koranen og biblen bygger begge på det gamle testamente. Gud sender ikke noget til nogen, for han har sikker travlt med mange andre ting. [:D]

Lyt til din mor City-pigen
Hun har jo langt større erfaring med dig, end ham der lige sjov og spændende i øjeblikket.

Er din mor hele familiens talerør? Megan
Hvorfor stille din mor tingene op på den måde? Hvis hun reelt synes, det er et risikabelt ægteskab, så burde hun nærmere sørge for at være så tæt på dig som muligt. Hvad har hun egentlig mod din kæreste? Når det så er sagt, hvorfor skal du så giftes med ham, i en alder af 21. Det er godt nok tidligt at binde sig til et andet menneske, hvis man da anser ægteskab for at være et vigtigt og bindende løfte. Jeg synes mere, det er den vej rundt du skal tænke og overveje din situation. Er han den rette, løber han vel ingen steder, fordi du vil vente, til du er 25, gør han?

Lyt til din mor søde du kristen arabisk pige
hejsa lille ven. Marina kan ikke svare dig! Det drejer sig om dit liv og Martina er bare et menneske ligesom mig og dig hun kan ikke spå! du skal lyt til din mor. at blive gift som 21 årig er et stort skridt. du har ikke lyst til at binde dig nu, tror mig. vent til du er 25 så kan du se det hele fra en anden synsvinkel. kristne og muslimmer er meget forskellige. ønsker dig det bedste - og håber ikke du gifter dig med ham det kan sagtens være at han er verdens sødeste fyr, men han er ikke den rette.. din hjerne er ikke færdig udviklet endnu og du har ikke erfaringer nok til at vælge korrekt.

lyt til din mor en mor
Vil sige som andre: lyt til din mor og vendt 3-4 år før du binder dig, der kan ske meget i dit live endnu og du kan nå at forelske dig mange gange på de år. Der er ingen der siger at man skal gifte sig med den første man møder og som siger at han elsker dig, hvis han da har sagt det? God jul. Fra en der selv er mor til 2 piger.

What the fuck?! anonym
Hør her søde - kærlighed er kærlighed, fuck hvad andre siger. Ingen skal bestemme hvem det er du skal ku' lide, heller ikke mig! Det er fucking ligemeget om han er muslim eller kristen. Det vigtige er at du kan lide ham og han kan lide dig... jah..det er rigtig nok, i er unge, men det er jo ikke alderen der tæller!!! Hvis man er klar, så er man fandme klar!! Og ingen skal stoppe dig, ikk din mor, eller andre mennesker ude i verden. Og jeg kender selvfølgelig ikk jeres forhold til hianden, men hvis du er sikker på at han kan lide dig og du kan lide ham..SO GO FOR IT GIRL!! Og din mor kan sgu da ikke tale for hele familien, hun taler for sig selv. Og en skønne dag vil hun forstå.. at det er ligemeget med alderen og med baggrunden, men det er kærligheden der tæller... OG BULLSHIT MED AT DIN HJERNE IKKE ER HELT UDVIKLET, SIKKE NOGET CRAP AT SIGE.. Vil du vide noget!!!! Mennesket får aldrig sin hjerne helt udviklet, for vi vil altid blive ved med at være dumme (hvis du forstår mig ret) DU HAR ET LIV OG LYT TIL DIT HJERTE, IKK DIN HJERNE, ELLER ANDRE PERSONER SOM "kristen araber pigen" eller hvad fuck det var nu hun hed...Og du har ikke brug for at starte et indlæg om dit kærligheds liv... det kræver intet, du skal bare lytte efter dit hjerte... det skal lige siges at det går virkelig galt hvis du tænker med hjernen..hjertet er bedst, uden et hjerte ville vi ikke kunne leve (jeg ved at alle ved det her, men man har da lov til at skrive det alligevel!) eller føle, heller ikke en gang tænke... som sagt, kærlighed er kærlighed og vi er bare mennesker, som dør på et eller andet tidspunkt, så skid på hvilken baggrund folk har og selvfølgelig er vi forskellige alle sammen, om vi så var kristne eller muslimer, eller en hel anden religion. Så lige meget hvad, har et menneske hver sin tange gang.. og det er jeg virkelig taknemlig for... du skal ikke lytte til mig, du skal ikke lytte til din mor eller nogen!! Men dit hjerte..

mig igen anonym
kom lige til at skrive tange, i stedet for tanke... skulle lige rette

lad være med at gifte dig!! lyt til din mor
Jeg har selv været i et 6 års langt forhold med en muslim. Nok er han den sødeste og dejligste fyr i hele verden ligenu, men så snart du bliver gift med ham, kommer der andre boller på suppen! Selfølgelig er alle muslimer ikke ens, men mange af dem har tilbøjelighed til at ville bestemme over deres kæreste/kone, forbyder dem ting, laver alverdens regler osv.. Pas på din lykke ikke bliver vendt til ulykkelighed. Hvor længe har i overhovedet været sammen ? Der er ingen grund til at blive gift allerede nu. Vil du så også bære tørklæde( eller vil han at du skal)? Har i snakket om børneopdragelse?? Dem vil han nok gerne snart ha nogle af kunne jeg forestille mig. De fleste muslimer har det med at opdrage deres børn på en meget uforstående måde. Jeg siger bare - PAS PÅ og tænk dig virkelig virkelig godt om. Vent dog nogle år med at blive gift, så må vi se om han stadig er der til den tid!

En moders råd er formet af livsvisdom - Tarkan
- så lyt du bare til hende. Skulle Gud iøvrigt have sendt dig en tilfældig fyr, der vil splitte dig fra din familie? Næppe. Din kærlighed til din familie bør være stærkere end din trang til "kødets lyst".

Svar til Cecili martinaaugustinova
Kære Cecili, Jeg tror, at der ligger mere bag dit spørgsmål og at din mors holdning og hele situationen er lidt mere kompliceret, end det fremgår fra dit indlæg. For det første tror jeg, at din beslutning om at blive gift muligvis er lidt forhastet. Du er 21 år og du har masser af tid. Jeg er ikke i tvivl om, at I er forelskede i hinanden og at din kæreste er en sød mand, men måske skal din familie have en chance for at lære ham at kende. Giv dig selv mere tid, man kan sagtens være forelsket uden en ring på fingeren. Jeg er sikker på, at I kan overbevise familien om, at det skal være Jer to, men alt tager sin tid. Du mister jo ikke din kæreste bare fordi I venter med at blive gift lidt længere, tværtimod kan det styrke Jeres forhold og bane vejen for mere forståelse fra din families side. Ønsker dig det bedste, Kærlige hilsener, Martina

Forstående. Anonym.
Lidt til dit hjerte, din mor vil forstå.