må jeg sige jeg er skør.

må jeg sige jeg er skør. o-ho
passer islam ind i vores oppfattelse af moderne samfund. or er lortet ved at bryde sammen.(elsker jer piger der tør sige i mod) let´s take a wilde guess.

Et godt spørgsmål. mandaabenraa
Jeg mener ikke islam og et moderne samfund passer sammen. Det er nogle stærke modsætninger. Læs aviserne og se hvad der sker med vores H.C. Andersen Danmark. Socialdemokraterne siger , at vi IKKE har et multietnisk samfund , det forstår jeg ikke helt. Se på den måde vi danskere vil leve på , og den modsatte måde udlændingene vil leve på. Det er modsat hinanden. Børnene skal genopdrages og lære at foragte Danmark. Kriminalitet er der en masse af , Danmark er et slaraffenland. Vi er vantro og trues med terrorisme. Danskerne , de zzzz videre.

Ja, det må du gerne! Øhø
Man skal bare læse dit forrige indlæg, så er man slet ikke i tvivl!!

htsrehbgt imthirsty
Stod der så også i BT eller racist-avisen, eller hvor du nu har din viden fra, hvor stor en del af de danske muslimer der går ind for den slags? Eller det vil du måske helst ikke vide, fordi det kunne ødelægge din paranoia og fjerne din undskyldning for, hvorfor DIT liv er noget lort?


Tossede danskere...

Tossede Dansker teknikkeren
Hvem er tosset her? Det skulle lige være dig din superhjerneskade, så rejs du bare ned til bananrepublikken, så er vi sgu da fri for at se på dig
NARRØV

Hmm... stinemark
Det er altid rart at se et indlæg, hvor argumenterne er i orden, og som ikke bare angriber af afmagt...synd DU IKKE FORMÅR DET!!!

wag4g3 imthirsty
Hehe, betyder tallet i dit navn at du er 12 år gammel? Eller ER du virkelig 44 år?

Jeg er ikke hjerneskadet.

Hvorfor skulle jeg rejse ned til en såkaldt ”bananrepublik” når jeg nu har hele mit liv i Danmark? Det er da ikke logisk.

Du er vel fri for at se på mig i forvejen, siden chancen for at vi støder på hinanden i virkeligheden vist er forsvindende lille. Så det er heller ikke særligt logisk.

En anden gang ville det være rart med lidt (mere) seriøsitet og saglighed…og måske en anelse færre fordomme og tosserier.