Må man hænge chefen ud i blog?

Må man hænge chefen ud i blog? bozo
Efter et skænderi med chefen skrev en medarbejder vredt om chefen i sin blog. Chefen opdagede det og fyrede medarbejderen. Kan man tillade sig at fyre en medarbejder på grund af skriverier om chefen i en privat blog?

Hygge bozo

NEJ nullergøj
chefen må ikke fyre på det grundlag. håber medarbejderen er medlem af en fagforening. de kan køre en sag på chefen.
held og lykke til medarbejderen

Mange chefer er psykopater Anonym
så de tåler ikke kritik og de er sygeligt hævngerrige.

Selvfølgelig er det ikke dem alle der lider af denne personlighedsforstyrrelse, men adskillige af dem har denne personlighedsforstyrrelse i større eller mindre grad.

Hyggeligt ikke!

Ja... sanessa
Det synes jeg. Men derfor skal man jo ikke lade være at gøre det. Hvis det er vigtigt at beskrive det, der er foregået, så skal det ud i offentlighedens lys, men man skal altid være klar over at det, man gør har konsekevnser. Dem skal man være parat til at tage...hvis ikke man er det, så bør man sgu ikke foretage sig noget.

Men kritik af ledelse og den slags skal foregå på en måde, så alle kan være med og få noget at sige på lige fod. Kritik bør være konstruktiv og jeg synes ikke blogs er konstruktive.

Jeg synes faktisk det er usmageligt at kræve retten til et hænge boss/ledelse ud, og samtidig kræve, at de skal betale ens løn....Beskidt undertøj bør ikke hænges ud til offentligt skue.

Det bliver nok mere og mere almindelig kotyme kunne jeg forestille mig, så udhængte bosser har vel ikke så mange sanktionsmuligheder end at fyre medarbejderne...Jeg tror helt ærligt de ville opnå mere ved at skære medarbejderen i løn! Så længe den blog ligger der, skader den virksomheden og det tab må medarbejderen godtgøre! De opnår det modsatte ved at fyre folk, nemlig at de kan være SIKRE på at dataene ikke bliver slettet igen.

Ja da Bobby Fischer
Det må man gerne. Og man må også finde sig i konsekvensen af sin barnlighed.

Selvfølgelig... stig-eriksen
...må chefen fyre sin medarbejder !

Blog er jo en offentlig dagbog som alle kan se - den nævnte medarbejder kritiserede både firma, kollegaer og chefen og så står det chefen frit for at fyre vedkommende pga illoyalitet..

Lige præcis dulkis
Hvordan havde det ikke lydt, hvis en chef havde hængt en medarbejder ud i en blog?

Det er dårlig stil at bide den hånd, der føder én - og det har i reglen også konsekvenser.

Underligt fxx
Det er da underligt, at de er blevet chefer - og du ikke er...

Bedre... fxx
Bedre kan det vist ikke udtrykkes.