Må man hænge i gardinerne?

Må man hænge i gardinerne? sebl
Ja, det må Jv'ere tilsyneladende gerne. Men her er en liste over ting de ikke må http://www.jwfiles.com/jw-cant.htm (den er lang).

nænænænænæ, det må de ikke......

Janteloven millen23
længe leve. "Du må endelig ikke tro du er noget som helst"!

Men hvis JV'er ikke havde disse begrænsninger og dermed ikke kunne holdes i skak, ville der ikke være nogen JV sekt, så forstår godt Franz bl. andre har lavet disse regler...

må ikke eje en smølf? gnaek
Hvorfor i alverden må de/I ikke eje en smølf? Eller støtte godgørende formål? eller ønske et andet menneske held og lykke?

-det er da nogle virklig mærklige regler...

En undrende Gnaekko

smølf? millen23
Vidste slet ikke smølfer eksisterede i virkeligheden -sikke meget jeg kan lære af JV ;o)

Spørg ftg sebl
Jeg er sikker på der er en god forklaring på, hvorfor den slags er den rene ondskab....

jeg tror sørme gnaek
at der menes de små, blå, harmløse nogen af plastik som jeg personligt holder meget af :o)
Men den må hænge lidt sammen med den "paragraf" der siger, at de ikke må fortælle spøgelseshistorier... altså spøgelser eksisterer ikke i vores (= den virkelige) verden, det gør smølfer heller ikke. Derfor må de ikke fortælle historier om dem, ej heller eje dem.

Den sigste JV kongres indholdte. brian A
denne bog. nye bog fra Jehovas vidner af.
http://www.brightertruth.org/live-with-jehovahs-day-in-mind.pdf

De snakkede om at leve med Jehova og snakken om faren ved at surfe på nettet og pornografi på internettet. Meget farligt! Gør som Jehova, befaler dig, eller han vil drabe dig med en løve! av! av!

og da alle skal mene det samme, så var det lidt svært at finde nogle at snakke, debatere sammen med, totalt kedeligt!
Godt jeg havde mit Sudoko spil med.

Eller måske.... sebl
Det kan også være, at smølferne i virkeligheden stammer tilbage fra det gamle babylon. Tænk på arabiens lampeånder (genie's). Og lampeånden Genie i Disney's tegnefilm "Aladdin" var jo blå, ligesom smølfer, så smølfer er vel afguder eller dæmoner.

Ja, jeg ved det jo ikke, men jeg kender lidt til Jv's måde at tænke på. Bemærk forøvrigt, at smølfer aldrig nævnes i Bibelen, hvilket jo klart viser, at Guds folk ikke ønskede at have noget med dem at gøre?

en forklaring jeg fik af en i jv. sveland
smølfer er nogen være nogen i JV øjne. Det er sikkert ikke noget alle JV'ere kan genkende. Men for ca. 20 år siden gik der rygter blandt vidnerne om at smølfer var små dæmoner. En dreng skulle vist være slået ihjel af en smølf med en le, som var på hans smølfe-tapet og en anden dreng blev forhindret i at tage i forkyndelsen af en stor banmsesmølf han havde.

Så smølfer er nogen være nogen.

Ja tænk sig at sådanne rygter spredtes for blot 20 år siden i Danmark. Og de bliver sikkert holdt i live nogle steder stadig.

Håber det gav, lidt oplysning

JV er komiske nimbuto
Hvis der ikke havde siddet nogen sørgelige mennesker bag disse elendigheder ville jeg juble af grin. Nu kan jeg kun krumme tæer over den sindsyge sekt.

Listen er tilføjet mine favoritter.