Måske fortrudt boligkøb

Måske fortrudt boligkøb smbp
Hej

Jeg købte for 5 måneder siden et lille rækkehus i udkanten af Odense, fordi jeg manglede et sted at bo akut. - Og kunne ikke finde nogen lejebolig, da jeg har en stor hund.
Jeg var på det tidspunkt overbevist om at det var her jeg ville bo, og selvom det gik meget hurtigt med køb og overtagelse, så havde jeg overvejet at købe længe, og jeg synes egentlig at det var en velovervejet beslutning.

Men efter et par måneder havde jeg en næsten klaustrofobisk fornemmelse omkring mit rækkehus. Jeg troede at det var fordi at det var første gang at jeg er bundet til et sted, hvor jeg ikke bare kan flytte i løbet af 3 måneder, hvis det er det jeg vil.
Jeg har dog den sidste 1-1½ måned haft det sådan at jeg tog den forkerte beslutning. Jeg er oprindeligt fra Sjælland, og arbejder også på Sjælland. Og ville nu ønske at jeg havde taget en anden beslutning for 5 måneder siden, og boede på Sjælland.

Er der nogen der har nogen erfaringer med hurtigt salg efter køb?
Hvad gør man når man finder ud af at det var en forkert beslutning, når det handler om noget så stort??
Jeg føler mig egentlig lidt fanget her!

jeg kan naesten anonym
hoere desperationen i din stemme,men ved du hvad? Man skal immervaek have lov til at lave en fuser i alle tilfaelde en gang i sit liv.Du skal saette dit hus til salg og saa ellers have masser af taalmodighed.Du kan saa mens du venter paa at dit hus bliver solgt,kigger dig godt omkring efter din droemmehytte.Det skal nok lykkedes,vaerre ting er haendt i verden.Jeg oensker dig held og lykke og haaber du saelger hurtigt!

ejendomsmæglernes 3 vigtigste tjaaa
de 3 vigtigste ting ejendomsmæglerne sir:

beliggenhed
beliggenhed
beliggenhed

for det er det eneste du ikke kan bygge om eller gøre ved.
...nu ved du hvorfor de sir det ;o)

Tak! smbp
Tak for dit input...

Ja jeg er rimelig frustreret og ked af min beslutning... Men samtidig føles det også som en fiasko at måtte indrømme at man har taget så stor en beslutning og det så var den forkerte...
Men du har ret, det må til salg... Jeg ved jo at jeg skal regne med at der sagtens kan gå et år før end det bliver solgt...

Mange tak igen...

Du ... smbp
Har så meget ret!!!!