måske gravid.. to mulige fædre...

måske gravid.. to mulige fædre... dorthe12
Jeg tror jeg er gravid... og ved ikke hvem faderen er...!
Min kæreste og jeg gik fra hinanden for nogle måneder siden... Ikke mange uger efter mødte jeg en fyr, og en aften han kom forbi hos mig gik vi i seng sammen... imidlertid var det ingen "succes" for mig, da jeg savnede min eks. og et par dage efter hvor min eks kommer forbi.. ja så ender det med vi har sex....
Men det korte af det lange er, at jeg havde en svag positiv G-test i går.... Jeg er ikke hundrede på om den virkelig ER positiv, for teststregen var meget svag.. men er der....
Og så kom det store spørgsmål op i mig: Hvem er i så fald faderen??? (og hvor er jeg ynkelig og hvad har jeg dog rodet os alle ud i)..... og hvad gør jeg?
Siger jeg tingene som de er og slæber mig selv, eksen, den "nye" og barnet gennem 9 lange måneder og faderskabssag? Eller er abort "løsningen"? Eller "gætter" jeg og satser på hvem der er faderen....50/50%...
Jeg kan da ikke byde nogen det her kan jeg?
og kan jo selvfølgelig "håbe" på at den svage streg intet betyder, men er en "fugtstreg" eller lign.
(jeg er næsten sikker på at få en masse "hug" herinde, men det har jeg ikke brug for, vil bare gerne have konstruktive bemærkninger/forslag)

Ro på Mefa
Hej Dorthe

Først skal du have afklaret om du er gravid eller ikke. Hvis du ikke er gravid har du jo ikke noget problemm men lært, at man skal bruge prævention.

Hvis du er gravid kan du enten vælge abort eller også må du efter min overbevisning sige tingene som de er - det er ikke fair at gætte sig til hvem faderen er.

Hvis du nu gætter (satser på) at det er eksen som er faderen og barnet helt tydeligt ligner den anden - så skal du leve resten af livet med din løgnehistorie.

De bedste ønsker
Mefa

Hej! hannah1
Naturligvis skal du ikke have hug, for du beder jo ikke om at få andres mening, om det var dumt gjort el. ej.

Først må jeg dog nok skuffe dig lidt. Uanset stregens tydelighed, er du jo nok gravid. Ens
streg er en streg.

Men jeg synes, at du skal fortælle din kæreste, hvad der er sket, så I enten sammen, eller - håber jeg ikke - du alene kan træffe den rigtige afgørelse for jer. Hvis du forsøger at skjule det, er jeg bange for, at det bliver alt for stort et pres for dig både nu og senere.

Men det er svært. Ka' du passe på dig selv ..

Held og lykke nu og fremover

det vigtigste er din beslutning Anonym
Jeg skynder mig, så jeg kommer før alle dem herinde, der plejer at være så vilde med at fordømme andre - selvfølgelig er det ikke en optimal situation, men vi har allesammen været i situationer, vi ikke ønskede at være i.
Nu er det vigtigste at overveje om du vil have barnet, og om du eventuelt vil være parat til at opdrage det alene. Det ved kun du, men det er - set fra mit synspunkt - det, du først skal tage stilling til, for hvis du ikke ønsker barnet, er der ikke nogen grund til at fortælle eksen og den anden at de måske skal være far. Hvis du vælger at få barnet, skal du måske være indstillet på at vente til efter 12. uge, eller hvornår det nu bliver ulovligt at få abort, så de ikke kan presse dig til noget, men samtidiig må du acceptere, hvis de ikke vil have noget at gøre med barnet.
Med hensyn til faderskabet skal du måske se på den ene gang du var sammen med den anden og se hvor det var i forhold til menstauration og ægløsning osv - hvis det var lige før eller efter din mentauration, er det højst sandsynligt ikke ham.

Til sidst vil jeg bare ønske dig held og lykke, at tingene går for dig som du ønsker.

Tag dig ikke af eventuelle svinere, du får herinde.

To dage mellem dorthe12
Tak for svar.
Ved godt det ville være "langt ude" at gætte på faderen, skrev det såmænd også for at belyse mulighederne, realistiske og ikke....
Ja, det var jo kun to dage mellem jeg var sammen med den ene og den anden, og da min cyklus er meget uregelmæssig mellem 28 og 35(max 45) dage, så kan jeg desværre ikke bruge den metode med hvornår jeg mon havde ÆL. Denne cyklus har været på et par og tredive dage til nu...
Men må købe en test mere i dag og tage i morgen tidlig... uha :o/

...tyder nok på, at du er gravid Hej Dorthe
..... det er din beslutning... først og fremmest om du ønsker barnet.
Man er to om at blive gravid... og tænk på at mange mænd også er sammen med flere end en pige i løbet af en uge...nu er det bare sådan, at de ikke kan blive gravide... så du skal ikke have dårlig samvittighed, du var og er singel.

... men være ærlig omkring situationen, det er det bedste...synes jeg..!
no regrets... vær stærk

held og lykke

Hvaaad Julemanden...
Syntes du er lige-lovlig ulækker-------
Sex med ex-kærsten,og en du ikke helt er sikker på
Klem dine ben sammen,intil du har styr på tingene..
Du skal bruge din klogskab,abort/barn er ikke løsningen......TRUST ME......
P.S Der er rigligt med børn,som ikke vokser op med samme FAR..........
Få styr på dig selv.....SØSTER....
FØJ siger jeg bare.......

så så hvor konstruktiv er du lige ? anonym
.... Hvad med de mænd der boller til højre og venstre ? Det er martyrer eller ? og en kvinde er ulækker, når hun imødekommer sit behov..

udgyd dine frustrationer et andet sted.

Ærgeligt det ikke er mænd der bliver gravide!!

nej nej bumleman
du burde have nogle tabletter mod dumhed og hvem fanden gider en enlig arbejdsløs mor der ikke ved hvem faderen er

Øhh... dorthe12
Øhh? siger jeg bare. Jeg gider ikke engang kommentere det, for lyder nu til jeg har flere brikker at flytte med end dig.
Tak til alle jer andre for gode svar :o)

Læge? Zandal
Hej Dorthe :)

Håber ikke de 12 der står efter dit navn er din alder?

Jeg ville nok forslå dig at tage op til din læge og få ham/hende til at undersøge om du er gravid, før du siger noget til både eksen og ham den anden.

Held og lykke med det :) Krydser fingre for dig.

Knus Sarah

Vent BBA
Sur situation!

Først må du finde ud af om du er gravid. Gå evt. til din læge, der kan du hurtigt få svar.
Hvis du er gravid må du finde ud af, om du vil gå igennem graviditeten, idet du må regne med, at du muligvis bliver enlig mor. Hvis den overvejelse ender med, at du vil have barnet, så må du orientere far 1 og far 2 om situationen. At holde det hemmeligt, og "satse" på din ex-kæreste vil være uanstændigt overfor barnet og ikke mindst din ex...

Det lyder da heller ikke som et super holdbart forhold, hvis det skal starte med at bygge på en løgn...

Nøje overvejelser.. nette21
Du skal først og fremmest ta til din læge, han/hun kan afgøre med det samme om du virkelig er gravid! og er det så tilfældet så må du overveje om du virkelig vil have barnet. hvis du ønsker bare så må du lægge alle kortene på bordet og være ærlig overfor dem begge to, du bliver trods alt forbundet til en af dem resten af jeres liv.

håber du finder en løsning

venlig hilsen
Nette21

plovmanden. kvinder og søer.
fantastisk historie, hver tredie mand er ikke far til de børn han tror han er, alle burde få taget en DNA test ved lov, efter fødslen, man hører kvinder hulke over, at deres fyr måske er utro, og for at overbevise sig selv om, at de stadig er atraktive, finder de en tilfældig trængende fyr, og er overbevist om, at de stadig kan nedlægge fyre.

på en so kan man omgående se om den er gravid, det ligger i dens natur at være gravid, og hvis skamlæberne bliver store, og soen begynder at savle, ja så skal den løbes om__nyde ornen eller inseminøren igen.

man burde forvente at bare 22 % af de danske kvinder kan tænke, men nej, man springer fra den ene fyr til den anden, de har jo trods alt et stort behov der skal tages hensyn til, og man skal aldrig sige nej til en fristelse, det er jo ikke sikkert, at man bliver fristet igen.

lad os håbe du er gravid med den rigtige, exen, eller fristensen, men fortæl lige begge to om din glædelige nyhed.

Come on! Pucca
Helt ærligt, hvad får du ud af at svine andre? Har du aldrig begået fejl? Hvad får du ud af at forfatteren til indlægget får det dårligt? (jeg håber hun får nok støtte fra resten af de, der skriver, til at overse pubertære indlæg som det, du skrev) - Dorthe, du har min støtte!

Hvad er det du laver? Lula
Det er da en for syg holdning at have - 'her er en der beder om hjælp, lad mig sparke hende i maven!' Får du det bedre i dit eget lille liv af det?

Kære Dorthe Jessebel
I første omgang skal du jo finde ud af, om du overhovedet ER gravid!

Er du det, og beslutter du dig for at beholde barnet, må du gå den tunge vej!
Begge mulige fædre skal afgive DNA-materiale, så det kan fastslåes hvem af dem, der er faderen.

Det drejer sig ikke om, hvorvidt du synes du har kvajet dig og/eller hvad du har fået rodet andre ind i, det drejer sig om, at dit barn har ret til at vide, hvem der er faderen.
Det er ikke ensbetydende med, at faderen har tid eller lyst til at være en del af det barns liv og det vil så være hans beslutning og er en helt anden debat.
Men så ved du med 100% sikkerhed HVEM faderen er!

Og skulle du have en rhesus negativ blodtype, er det faktisk livsnødvendigt for dit barn, at du VED hvem faderen er og hvilken blodtype han er.
For hvis du er rhesus negativ, skal du have antistoffer for ikke at frastøde fosteret og oftes skal børn af rhesus negative mødre have blodtransfusion efter fødslen og det kan være katastrofalt, hvis du har taget en 50/50 chance og gættet dig til hvem faderen er, og det så viser sig, at være den forkerte!! Dit barn kan dø uden det rigtige blod...

Vælger du at få foretaget en abort, ja så behøver ingen af dem at vide noget - vel!

Held og lykke :o)

hvorfor brugte anonym
du ikke P-Piller? eller fyrene ikke kondomer??, hvis i ikke ønsker at få barn sammen?
Synes du sjusker med dit underliv, hvis du dyrker ubeskyttet sex med forskellige fyre, og ikke ønsker at få et barn eller blive smittet med kønssygdomme og hiv og aids.

Men du ligger som du har redt, så hvis du er blevet gravid med en af disse 2 fyre, så har du et problem med at finde ud af hvem faderen er. Stakkels barn, at få en mor, som ikke har styr på hvem fadderen er.

... hun bad om råd ikke om dine fordømmelser anonym
.....hvis mænd kunne blive gravide... var der dobbel så mange tvivlsspørgsmål som i dag ?

de mænd hun har været sammen med burde også havde tænkt på at beskytte sig... man er to om at blive gravide... bruger man ingenting er det jo altid en risiko... så må mænd tage ansvar for det de rander rundt og laver. Problemet er bare at de gør de sgu næsten aldrig.

Ligestilling er en by i Rusland

Et forsuttet bolsje Rossen
Du er en billig sæk og ligger, som du har redt! Få dog en abort og beskyt dig noget bedre for fremtiden.

Hej Dorthe Tara
Hej Dorthe, er der noget nyt fra dig? Er du så gravid eller var det falsk alarm? Og hvad vælger du? Er jo lidt nysgerrig... Det var jo ikke den smarteste måde at starte et nyt barn på, men hvis du vælger at få barnet er jeg sikker på at du bliver glad for det! Børn er en dejlig gave, også selvom man ikke har planlagt dem. Så held og lykke hvad du end vælger, og hold os lige opdaterede!

du skal... icarus
1. af alt smut till lægen og få fastslået om du er gravid...og samtidig får en klamydia,hiv osv.test!

2.
-er du gravid kan du snakke med begge fyre om det... hvis du er interesseret i at beholde barnet kan du få taget blodprøve..men først når barnet er 3 mdr. gammelt....og derefter skal begge de mulige fædre have taget prøver.
- er du blevet smittet/syg- skal du meddele det til begge fyre og få dem tjekket...

træls situation at stå i..men er ked af at sige det men du har selv valgt den da du ikke har beskyttet dig.

HAR DU HØRT OM BESKYTTELSE Anonym
Kære Tøs

Du går i seng uden beskyttelse med en fyr du lige har mødt... Du er måske ikke nok gravid, du kan også være smittet med diverse kønssygdomme, som du nu har sendt videre til din ex og evt dit ufødte barn.
Og angående stregen på G-testen..Denne streg kommer kun frem hvis man producerer hormonet HCG som kvinder KUN danner hvis de er blevet befrugtet. Så det er IKKE en fugt streg.
Håber du lærer af dine fejltagelser.

øhhhhh mig ikke forstå anonym
...... hvorfor faderens blodtype er en nødvendig viden. - vi taler om at faderskabsprøven altså først kan tages efter barnet er født.. så er det jo ligesom for sent ? hvis der skal gives blod lige efter fødslen... hvad har det med farens blodtype at gøre ?

hendes fejltagelser ? anonym
...sjovt man kun er ene om at blive gravid.......sjovt at når det er sket, da er det ligesom bare i orden at faren ikke behøver, at have med barnet at gøre - fordi hun kunne jo bare få en abort !!!

for fanden hvor er det nemt af frasige sig ansvar fordi der er fri abort !!

SÅN ER DET DESVÆRRE Anonym
Selvfølgelig er det lige så meget fyrenes ansvar at bruge beskyttelse, men det er fandme en hård verden og man kan ikke rende rundt og tro at alle og enhver hjælper og beskytter en selv.
Denne verden er ikke moralsk rigtig, selvom det er det man ville ønske sig.
Man er sin egen bedste ven. Det er dit ansvar at passe på din egen krop.

selvfølgelig skal man selv anonym
tage ansvar og passe på sig selv, men man er to om at skabe et barn.. og sådan virker det ikke til at være efter frigivelsen af aborten, da er det lidt som om at ansvaret kun tilfalder kvinden alene.
....samfundet er ikke just moralsk derfor opfører folk sig vel amoralsk.... der er porno og sex overalt... så hvordan forlange, at de unge skal opfører sig anstændigt ?

Ang blodtype matsej4
Hvis moderen - i dette tilfælde (måske) Dorthe - er rhesus negativ, og barnet er rhesus positivt, kan der ske det at moderen danner anti-stoffer mod "det fremmede" blod, og derfor afstøder "fremmedlegmet", som i dette tilfælde er et barn. Dette er ikke godt - især ikke hvis man ønsker barnet...

Der er dog ikke farer for det første barn, idet moderen skal have mødt "fremmedlegmet" før vi kan danne antistoffer, der skal altså have været blandet blod...

Dette sker ofte under en fødsel, eller en abort...

Men den første er altså ikke i fare...

Der er nu en "vaccine" som moderen kan få umiddelbart efter fødslen, der gør at de næste børn heller ikke er i fare...

Jeg ved så meget om det fordi min mor er rhesus negativ, og jeg selv er rhesus positiv, og da jeg altid har været meget nysgerrig, måtte jeg vide hvorfor det kunne være farligt... Min mor gik til kontrol en gang om måneden da hun ventede mig...

MVH mis

Hej Dorthe matsej4
Min mor stod lidt i samme situation som dig, da hun fandt ud af at hun ventede mig...

Hende og min far havde været sammen i 10 år, og var lige gået fra hinanden, da hun fandt ud af at hun var gravid... Og jeg tror hun havde været sammen med en anden, umiddelbart efter hun havde slået op med min far... Hende og min far prøvede igen, men det holdt kun til ca. 3 mdr efter jeg var født...

Jeg er altså på ingen måde planlagt, og født uden for ægteskabet - en bastard som nogen herinde ynder at kalde det...

Nu ved jeg jo ikke hvor i dit liv du står... Min mor var 28, færdiguddannet og havde lysten og overskudet til et barn!! Det er jeg - og hun, og min far - jo glade for i dag!

Du kan jo også overveje at bortadoptere barnet... Men det siger jeg jo kun fordi jeg måske ikke selv kan få børn, og min kæreste og jeg gerne vil adoptere et...

Men lad os høre om du var gravid, og hvad du beslutter!!

Jeg synes at det er vigtigt at du snakker både med din eks, og din ven om tingene - de skal vide at det kan gå galt når de ikke bruger beskyttelse, og du skal ikke gå alene med det!!!

De har jo også et ansvar!!!

MVH Mis

Tja Herren
Det kan godt være at de to herrer også har et ansvar, men det er sgu' hende der er en ludder når hun boller rundt til højre og venstre.

Der er sgu' da ingen der vil ha' et seriøst forhold med en løsagtig tøjte.

var selv i samme situation for 6 uger siden.. Harfeld
hej.. vil bare sige til dig, at du skal vente med at sige noget til hver enkelt før du selv ved hvad du vil... ellers vil du føle dig presset af deres mening.
Var selv i samme situation for 6 uger siden, bortset fra at jeg havde 4 mulige fædre.. ja jeg er billig, men sådan endte det nu engang.. og jeg begik dumheden at fortælle hver enkelt om at de muligvis var far til mit barn. og de flippede jo alle sammen ud og ville intet ha med det at gøre..

vent til du slet ved hvad du vil.. snak med din læge, dine venner og familie.. men lad dig for guds skyld ik presse til noget. det vigtigste er din egen beslutning..ik deres.. og regn aldrig på om du har råd til et barn, for det har du ik..:-) og får det heller aldrig.. sådan er det bare..

vigtigst af alt.. ta dig tid til at beslut dig.. selvom det ik virker sådan, så kommer den rigtige beslutning til dig, og du vil ku mærke at det er sådan det skal være...

Når du blir scannet(ligegyldig hvad du end vælger), så får du afvide hvor langt du er henne..
endda med dage.. så kan du regne ud hvem det er..*S* jeg var fx 9 uger og 6 dage henne og det udelukkede pludselig dem jeg havde været sammen med i ugerne efter...

Held og lykke..

Sikke en gang rod! asketisk fyr
Sikke noget rod! Men sådan går det, når blondine-genet råder!

Tænk at have så forvirrede følelser, det hører vist nærmere en teenagepige tl og ikke en vordende mor! Tænk seriøst at have sex med 2 forskellige mænd på så kort tid og så have "lidt følelser for dem begge" og så seriøst overveje at få et barn!

Grow up, woman, siger jeg bare!

Og få ikke et barn før du har styr på dig selv!

Det handler om ansvarlighed Helmuth Lotti
Herrerne burde også tænke på beskyttelse, men nu er det altså kvinden der kan blive gravid.

Så kvinden er nødt til selv at tage ansvar for sin egen krop.

Hvem skulle ellers gøre det ?

Samtidig kunne kvinden overveje at tage ansvar for at føre et anstændigt liv. Eller vil hun kun blive respekteret for at være en gratisluder.

Ja, du har ret Anonym
Dorthes adfærd er en luder adfærd. PUNKTUM.

RIGTIGT Anonym
Rigtigt

Hvis den ene er neger godaften
Så ved du hvem faderen er, når barnet er født altså.

hvordan det ? Anonym
en voldtægtsman bruger vold og tvinger sin vilje igennem... du kan ikke sammenligne så to ulige størrelser.

Tilbage på skolebænken... og kald ikke mig en luder...
jeg har kun sex indenfor et forhold... det er mere end man kan sige om så mange mænd.

ha ha.....??? bombesmølf
er du sikker på det???
er du så ynkelig at du kun kan more dig på andres bekostning. skal nogen falde på halen for at du kan more dig??? du er et fattigt menneske. nogen burde helt holde kæft. Og du er i særdeleshed en af dem

Er det dig?? Lille Enok
Er det dig Enoch??

Enoch`s afhandling Mini Musen Enok
Er det dig Enoch??
Husk nu din afhandling?

Du er jo led. Mai-Britt
Det der her er sket kan ske for selv den bedste... du er simpelthen for led.
Dumme kælling..
Men det er sgu godt du selv syntes du er så perfekt, at du har ret til at hagle ned på en stakkels pige med sådan et stort problem.
Og du siger føj???
Jeg siger føj over der findes kolde og sure kællinger som dig.!
Mvh Mai-Britt