MÆND

MÆND dioedki
Hvorfor kan man ikke snakke med mænd når der er problemer????? De vil heller tænke på sig selv og kigge på porno og vække unger og det hele, og blive pisse sur. Er alle mænd sådanb??????

Rimelig nedern mand du har!! Klaus1
Det lyder som en mand der ik er meget ved.. Er ret så sikker på at det ik er alle mænd der er sådan!

Nej for helvede da Karen-Marie
du har da bare valgt forkert, selvfølgelig er ALLE mænd ikke sådan.
Hvorfor har du valgt sådan en stud til mand ?

Får hvad man fortjener lagermann
Hej

Jeg kan sagtens følge dig i dit syn. Men visse kvinder får de mænd de fortjener. Dårligt nok efter de danner partnerskab, så har nogle kvinder så travlt med at ændre på manden. Visse mænd lader sig forme efter kvindens forestillinger, men bryder senere ud i ren og skær protest/trods. Og så falder verden sammen for kvinden. Det underlige er bare at disse kvinder SLEEEET ikke forstår at mændene ikke makker ret.

Men jeg synes også at han virker som lidt af en antihelt, ham fyren der er beskrevet. Men som med så mange andre ting, ønsker jeg altid at forstå baggrunden for en udvikling.

Lagermann

Ja, de er - som udgangspunkt!!! Liqa2
Men de kan trænes... øhhh adfærdsreguleres, om du vil.

stop en halv anonym2
denne tråd bør ligge under FOR KVINDER - om mænd.

Lad os svine dem til, så vi kan elske dem et par dage igen.

nu skyder du digselv i..... ulvekvinde
Kære hr. Lagerman
Nu skyder du digselv i foden. Der findes mangfoldighed i forhold, såvel som hos homosapiens...

okay ulvekvinde
Sådan

arrrhh ulvekvinde
yes, yes

Hvad er problemet HenningOle
Det er lidt svært at forholde sig til når man ikke kender problemets art. Jeg havde engang en kone der kunne se problemer i alt. Hun bedøvede mig med alt sit ævl og kævl om alt muligt. Til sidst kom jeg til den erkendelse at det nok var mig hun var utilfreds med, så jeg skred. Det var hårdt for jeg elskede hende jo også. Men jeg kunne ikke klare det mere.

Set i bagspejlet: Jeg fatter stadig ikke hvad det var hun var utilfreds med. Vi havde det da godt, selvom jeg da godt viste at vi ikke var overpriviligerede. Måske at vi ikke fik børn? Ved det ikke.

Der er masser gubsen
af gode mænd derude. Kunsten er at finde en der matcher dig selv. Man skal ikke tro det i længden holder at ville omforme den mand, man er faldet for. Når den værste forelskelse er fordampet, var det måske en god ide at koble hjernen til for alvor: Er det sandsynligt, at uden nævneværdige ændringer af manden kan jeg måske stadig være glad for ham om 5 eller 10 år? Hvis du ikke selv tror på det, bør du nok slå bremsen i og se dig om igen. Tro mig, der er masser af dejlige mænd og husk, at man får hvad man giver (som regel).
Held og lykke til dig!

kender det netekolding
som du beskriver.....desværre alt for godt.


Vil så sige HELDIGVIS er ikke alle mænd sådan. Det har jeg da fundet ud af.

Har 2 mandlige venner, som gør alt for andre osse....ikke kun deres børn men osse venner.

Håber du finder ud af noget..

Held og lykke.

Julehilsen Nete