mænd er negative og sure

mænd er negative og sure iglo
hej
min mening om mænd er at de altid er negative og sure, de kan stort set aldrig være glad, er svære at tilfredsstille med behov(ikke sex). de brokker sig over alt hvad man gør, de vil bestemme alt om en. Men man ikke bestemme noget om dem. Når de bare det mindste for modgang, smadre de måske noget, eller skynder sig på chatten så de kan komme videre. Sikke nogle sølle mænd der er i dag.
hilsen iglo

Gamle ungkarle er mærkelige Fidooo
De kører deres eget løb.Egoet er STORT!

alle mænd? godaften
Det var da lidt af en generallisering for at bruge et populært ord her på debatten.
Jeg synes du skal søge dig en anden omgangskreds eller måske lægge din stil om.

Hvor gammel er man så ? En sur mand
Du lyder som om du ikke er meget over 15 år.
Find dig nogle "mænd", der er vant til at klare sig selv og, som ikke altid har fået alt ting serveret af mor. Måske kan det hjælpe. Nu har jeg ikke tid til mere skriveri, jeg skal lige nå, at overfuse min kone, inden jeg skælder ungerne ud. Sådan er vi mænd jo

kvinder er negative og sure ripeazy
Sjovt du siger det, men mange af de ting som du beskylder mænd for kan man sige om moderne kvinder idag; De er sure, stressede, uvenlige, arrogante, ønsker ikke at nogen skal bestemme over dem ect. ect. Akkurat det samme som du siger om mænd.

Så måske har det noget med tidsånden at gøre, ikke hvilket køn man tilhører...

prøv dog igen mancph
Hvis du har en mand som er sådan så skift ham dog ud..... i stedet for at generalisere.... Jeg var lige ved at skrive at inden længe har du et indlæg med nøjagtig samme påstand om kvinder... og jeg ser at det er allerede på banen.... akkurat lige så generaliserende.... ALLE er ikke som lige den man tilfældigvis kommer tæt på.... kom videre...... KH mancph

Måske Anonym
Er det fordi de har mødt for mange negative og selvhøjtidelige kællinger der ikke kunne finde ud af hvad det var de ville.

pjattemikkel hjortshøj
Stop dine klagepunkter. alle mine kærester har været som du beskriver os mænd, så jeg ved ikke helt hvad du mener. i de tider jeg har været singleog har været på chatten, møder jeg ofte piger som flirter og vil mødes, men ofte har de kærester, så mon ikke du skulletage og kigge indad, lille dame.

Du har bare været uheldig Bimmer ILP
Du har bare mødt mænd, der hører
under kategorien tøffelhelte. Som
ikke kan klare et modspil fra en
kvinde. Hvis du ikke får et modspil, så
er der ikke tale om et forhold.

Den type mænd du har mødt, skal bare
finde en thai pige. De plejer at finde
sig lidt af hvert, men hvor må forholdet
blive kedeligt. Det minder lidt om at
leve sammen med en papegøje, hund eller
kat. *GG*

Det skyldes mangel på kærlighed og sex Bimmer ILP
Moderne kvinder er sure, fordi de ikke
får sex og kærlighed.

Sex og kærlighed gør kvinder og mænd
til søde, venlige, kærlige og sociale
væsner. Derfor bør ingen virksomheder
ansætte ledere uanset kvalifikationer, der
ikke kan leve op til ovennævnte betegnelse.
For de kan gøre mere skade end gavn for
virksomheden.

hmmm ... ok kldt
jeg er nu af den opfattelse at mange kvinder søger tryghed, familie og børn. Vi er nok forskellige på en række punkter og det giver en del gnidninger. Hvis vi mænd bliver trukket bag lyset fordi kvinden har en anden opfattelse af hvad målet med livet/forholdet er så reagere vi nok voldsomt (jeg kan jo kun tale for mig selv) ... jeg tror du skal gøre dig klart hvad du kræver af din mand/dit forhold og så finde en der matcher dette.

Jeg vil ikke sige at alle kvinder er sådan og sådan ... jeg tror man skal spille med åbne kort og hvis der er punkter der ikke kan indgås kompromis omkring så skal man gøre op om man kan leve med det eller om man overhovedet skal være sammen med denne person.

Omkring magt/bestemme så ville mange kvinder også klage hvis de ikke fik modspil så det er vist dig selv der har valgt de mænd du snakker om... og derfor kun dig selv der kan vælge en anden type næste gang.

Hva er det du vil ? .. det er det eneste spm du behøver vide for at kunne finde den rette partner.

Forklaring Oraklet
Man får hvad man giver....

Når din ene finger peger udaf, piger dine tre fingre indad.

Rødhårede kvinder får mere sex. Wow hansen, født tandløs.
kvinder der får farvet håret rødt er enten søgende, eller i et dårligt forhold.

spanske kvinder føder 1,2 børn, danske føder 2,3, samt utallige aborter.

ingen fyr kan leve op til de krav som kvinder stiller, de brokker sig konstant, se bare alt det mobberi rundt omkring på fabrikker og kontorer, det er kvinder der mobber andre kvinder.

ingen mænd kender alle de beskidte og perverse ord, som bliver brugt på en arbejdsplads, der kun består af kvinder, vi ser det overalt, idag fortæller avisen om et plejehjem, hvor køleskabenes temperatur var på 11 grader i en hel måned, i den varme tid i juli, alle kvinderne vidste det, da de jo skulle skrive selvkontrol på sundhedslisten, men ingen gjorde noget, det er meget bedre hvis vi kan skade andre, så får vi måske fred for hende den fede leder.

alle offentlige kontorer er yngleplads for kvinde fnidder, og bagvaskelse, systemet gør, at de hele tiden kan køre sagerne videre, uden at afslutte dem.

pædagogerne hævder, at der skal være en pædagog, for at passe 4 børn, som leger udenfor, på børnehaven i nærheden af hvor jeg bor, sidder der en pædagog medhjælper og fryser udenfor, medens pædagogerne sidder og ryger og holder utallige kaffepauser indendørs.

kvinder forstår som nogle at skabe faggrænser, portørene og sygeplejeren rangerer langt under de fine sygeplejersker, i gamle dage kunne en sygeplejerske alt, skifte sengetøj, desinficere bækkener og sprøjter, idag laver de intet, alt er klar til brug, så store resurcer smides ud på grund af hospitalernes dovenskab.

når man ser et par i TV, knevrer kællingen løs, manden når ikke at få indført et ord, og det gælder faktisk i alle udsendelser, manden lukker røven, for hans synspunkt er ikke så vigtigt, som hende med silikonen og parykken.

man kan ikke behandle en kvinde som ligemand, for man ved aldrig hvornår man får kniven, kvinder skal have nærhed, nye sko, og den eneste kvinde fyren må se på, hvis han ser på en anden, skal hun hurtigt få ham slæbt væk.