Mænd og biler!!!

Mænd og biler!!! amarti
På motorvejen her til morgen, på vej til arbejde, så jeg over højre skulder, at der var en kvinde i en splinterny BMW, der kørte 130 km/t med snotten HELT oppe i bakspejlet - i gang med at lægge sin eyeliner!

Jeg kiggede væk i ganske få "lyserøde nano-sekunder" og så til min store forskrækkelse i bakspejlet, at hun nu var halvvejs ovre i min kørebane - STADIG optaget af hendes SKIDE makeup! Jeg blev så forskrækket, at jeg tabte min elektriske shaver, så den slog et rundstykke ud af den anden hånd.

I forvirringen, mens jeg forsøgte at rette bilen op med mit knæ på rattet, tabte jeg tilmed mobiltelefonen fra øret så den faldt ned i den kaffekop jeg havde mellem benene, sprøjtede med kaffe og brændte "STORE CLAUS OG TVILLINGERNE". Det gjorde så PISSE ondt, at jeg skreg af mine lungers fulde kraft, hvorfor jeg så tabte cigaretten ud af kæften, brændte hul i min skjorte og AFBRØD EN VIGTIG SAMTALE.

Sådan en forpulet farlig, skide kvindelig billist.


[:D][:D][:D]

Det er da rart..... piglet45
...at se, at din evne til at finde humoren ikke er gået tabt midt i alle kriser. [;)]

Tak for et godt grin. [:D]

JA det ligner squ ikke noget Elena P
Det sku forbydes sku det. Ingen makeup i bilerne.[:D][:D][:D][:D][:D]

Klokkeblomst, hvad bilder manden1
Du dig ind, at komme med sådan en, mens jeg drikker kaffe, fik den i den gale hals, fed joke, tak for grinet[:D][:D][:D][:D][:D]

Ka' godt grine endnu amarti
- og tak for dit svar på mit andet indlæg [:)]