Mænd på cykel

Mænd på cykel laxmi
Hver morgen cykler jeg til arbejde, og her lægger jeg mærke til endnu en af de små forskelle på mænd og kvinder: kvinder cykler i deres arbejdstøj eller i noget afslappet joggingtøj. De cykler til arbejde og cyklen er et transportmiddel.

Mænd derimod er med i Tour de France: de er iklædt det sidste nye skrig indenfor cykeltøj (og ærligt talt føler jeg ind imellem trangen til at skrige ved synet af en mænd i snæver lyserød cykelbluse og cykelbukser, der afslører, at mænd også kan have ridebusker ;-) og deres cykel er med alskens avanceret udstyr (altså undtagen en ringeklokke - for den vejer for meget ;-). De pruster og stønner som var de på vej op af Alpe d'Huez og de er dybt koncentrede om ikke at blive overhalet.

En gang imellem sker det, at jeg på min gamle havelåge kommer til at overhale en af disse cykelryttere... og så tager fanden ved ham: med tungen hængende ud af halsen kommer ham med 50 km i timen og ... overhaler... for 20 meter længere henne igen at blive overhalet... og sådan kan denne kamp blive udkæmpet igen, og igen, og igen...

Et er sikkert, de er ikke bare på vej til arbejde: cykling er dybt seriøst... og måske... er det også lidt sjovere at cykle på den måde, altså at man er på vej Frankrig rundt eller er i hælene på en epo-inficeret cykelrytter. På den anden side, så kræver det ofte så meget energi, at mange mænd ... ikke får cyklet til arbejde... For det nytter jo ikke noget at sidde hele resten af dagen og stirre ud i luften, fordi man er gået sukkerkold...

Hav en god dag. Og husk at cykle til arbejde :-)
Laxmi

hahaha :D elway
Godt indlæg :D

Nu skal det lige siges, at de få gange jeg har sat mig op på en cykel, der har jeg prøvet noget tilsvarende med ældre damer.. Der kan også gå en djævel i dem mærkeligt nok :)
Men jeg har præcis samme syn på cykellivet som dig, bortset fra jeg også har oplevet kvinder i cykeltøj, og en temmelig agressiv stil.. hehe

Nu cykler jeg selv også i lyserødt tøj!! en mand
Og har ikke et gram fedt på kroppen, så drop dog dit rødstrømpe fis, og dine undskyldninger for at du lige har et par kg eller 100 på sidebenene, og ikke kan følge med resten af Danmark..

Og hey husk nu at cykle!

Følte du dig ramt??? laxmi
Siden du skulle bringe en dårlig tone ind i hvad, der var ment som et morsomt indlæg???? Til din oplysning er mit BMI på 18, jeg er i supergod form og har ikke svært ved at følge med ;-) Hav en god dag! Laxmi

kvinder og cykler observation
Man(d) holder lige så fredelig ved et kryds. Der er rødt så man(d) holder helt til højre således de der kommer bagfra kan overhale i stedet for at skulle tage farten af og vente på jeg kommer op i fart.
Men, ind kommer der en midaldrende kvinde. Hun parkere sin cykel lige ved siden af mig og min cykel, og blokere derfor for den herre og de damer, som var så heldig at ramme således de lige kom til det grønne lys.

De må tage farten af, og vente på den middelaldrenede dame, som ved gud ikke er for hurtig i optræk er i gang igen, og det hele gentager sig ved næste lyskryds.

Dette ser man gang på gang på gang, i trafikken.
Hold dog til HØJRE når i kommer til et lyskryds, i stedet for at spære vejen for dem som kommer bagfra og har fart på. Simpel logik, og hensynstagen, men det er ikke sivet ind for alle.

jeg icarus
holder også altid ind til siden.... men må indrømme jeg forpester de cykelryttere der tror de ejer vejen og bestemmer over alt på den.

har ofte været tæt på at jorde en cykelist i bilen, fordi de svinger lige ud foran, har masser af fart på og mener altid bilerne skal holde tilbage... og ude på landevejene køre de tit i samlede store flokke så det er umuligt at overhale, hvilket vi ser i den omtalte sag fra århus hvor en ung mand har påkørt 2 mænd på cykel.

men ja når jeg cykler er det da heller ikke for at skynde mig overdrevet og stinke af sved når man ankommer til arbejdspladsen. (ville også være synd for mine kolegaer.

har selv haft de tanker.... 540'er
det ser sq lidt morsomt ud når der kommer en halvfed mand prustene med fuld 'uniform' på... selvom det sikkert er meget rart at have på når man cykler.
har det dog selv sådan at når jeg cykler, er det med fuld skrald!?!? -kan simpelthen ikke lade være! ........-måske en gen-fejl!? men jeg har dog ikke cykel-uniform på, trods alt! syn's simpelthen at man ligner en idiot! -man skal vel heller ikke have køredragt på når man kører bil! :)

he he;o) millen23
Har faktisk en mand herhjemme som passer perfekt på din beskrivelse -og han er stolt af det! Han kan komme glad hjem og sige: "YES -jeg kørte fra ham og ham i dag!"

Og så er hans dag reddet ;o) lige indtil næste morgen, for så har en øjne i nakken, for han ved hævnen kommer en dag ud af det blå.

Du drømmer Heshmat
Det bliver nok først den dag hvor månen er en grøn ost og fodgængere ikke går over for rødt ;o)
Måske var det en idé at indføre kørekort til cyklister. Hvis dem i bilerne opførte sig som cyklister gør, ville selv en stille søndag formiddag ligne myldretiden i en italiensk storby.

god observation jacob.lykke
haha god humor!

morede mig virkeligt, selvom jeg nu aldrig cykler med rød tøj med sponsor mærker på ;)

må dog indrømme at jeg bliver grebet og bare må prøve, om ikke overhale, så i det mindste følger med disse cykel entusiaster...
man(d) er vel konkurrence menneske ;)

mh Jacob

tak for godt grin konen
men for søren hvor har du ret, de ser sgu komiske ud :-)

Puha... kiroq
En griner :0)Det skue ser jeg også når jeg cykler på arbejde. Her er mændene godt nok iført gult eller grønt cykeltøj og matchene hjelm... men smarte det er de, når de sådan kigger over skuldren, for at se om damecyklen med tilhørende barnestol stadig er lige bag ved. Og det gør den som reglen.

Skide godt skrevet og tak for et godt grin

Med venlig hilsen
Kiroq