Mænd skal have børnene..!!

Mænd skal have børnene..!! beritom
Det Danske retssystem er sygt og bundråddent og det må skyldes at kvinder høres alt for meget i offentlige debatter.
HVORDAN fanden kan man tildele forældreretten til kvinder i 4 ud af 5 tilfælde...ufatteligt, kvinder har ikke en skid mere forstand på børneopdragelse end mænd. Barnet er ikke mere knyttet til moderen end til faren, næsten alle får modermælkserstatning idag(man ser jo nødigt at mejeriet kommer til hænge lidt det koster trods alt 25.000 at rette op)
så hvor utroligt det end lyder kan man helt se bort fra brysterne i vurderingen, og så har kvinderne pludselig ingenting som manden ikke har...!tvært imod så har manden mere støtte fra sin mor, manden tjener mere og har således meget bedre mulighed for give barnet en tryg opvækst sammen med vennerne på vinstuen.
Kvinderne går også betydeligt mere op i at betale underholdbidrag til tiden end mænd gør så her sparer kommunerne et ufatteligt stort beløb ved at tildele faderen forældreretten.
Det er næsten altid kvinden som bryder forholdet og så skal hun ikke belønnes ved at få tildelt forældreretten.
Det kunne vel heller ikke skade at vi fik et par generation af rigtige mænd og kvinder som var opvokset med andet en fitness og kvindehvin fra teklubben.
Vores skoler sukker jo for mandlig deltagelse til arrangementer så jeg kan slet ikke se nogen grund til at tallene ikke skulle byttes om til 4 mænd får forældreretten ud af 5 mulige.

Se der kan jeg li redhack
Go Go Soulmate. Endelig et indlæg som der kan komme en debat ud af.

Du har faktisk ret i det meste. :)
Mænd er da lige så gode til at opdrage børn som kvinder er...
Og ja, modermælkserstatning bruges ofte i dagens Danmark. Og selvom en mand ikke burde tjene flere penge end en kvinde, så er det jo faktisk tilfældet når det kommer til stykket.
Om det oftes er kvinden som bryder et forhold ved jeg ikke noget om, men det skal da nok passe.

Men selvom jeg vil give dig ret i det meste af hvad du siger, hvad skulle man så kunne gøre ved det? Der er vel ikke nogen direkte lov der siger at mødre skal have første ret til børnene?

Med venlig hilsen
Anders Nielsen

Hør nu her.................. Faderen
Jeg vil give jer fuldstændig ret i at mænd er mindst lige så gode børneopdragere som kvinder.
Jeg er selv far til 2 piger på hhv. 6½ og 2½.
Moderen og jeg gik fra hindanden sidste år, og begge børn bor nu hos hende.
Jo jeg ville hellere end gerne have dem hos mig hele tiden.
Men nu er det altså ikke mig det handler om her.
Det er ALDRIG forældrene det handler om.
Det er børnene.
Jeg synes at man for tit ser sager hvor restinstanser skal afgøre hvad der er barnets bedste.
Hvorfor helvede kan forældrene ikke finde ud at det selv.
I vores situation, ved jeg at pigerne ikke vil kunne undvære deres mor.
De har selvfølgelig også svært ved at undvære mig, men det må så være op til mig at besøge dem og få dem ud til mig så tit som muligt.
Så jeg vil altså give jer ret i at både far og mor kan være lige gode opdragere, men derfor kan man ikke bare siget at faderen skal have børnene for at rette op på statistikken. Det må komme an på den enkelte situation.

I øvrigt var det mig der forlod hende...

Go debat beritom
Ja det her er brandvarm cacao på mandefrigørelses tanken og ligeberettigelses politikken i de dansk retsale.
Det findes som du siger ingen love kun retspraksis og det er den vi skal have skudt i sænk.
Manden er mindst lige så god forældre som kvinden.

Tankevækkende beritom
Jeg kan heraf udlede at du så mener at det er fuldstændig sindsygt at ansætte kvinder i visse stillinger bare fordi de er kvinder og bare fordi man skal opfylde visse kvoter og ligeretsprincipper.

Det betyder alså... redhack
Hvis du har ret, og forældrene selv ved hvor deres barn bør være mest, betyder det så at børn bedst kan lide deres mor?
Jeg kan da bedst lide min far, men det kan de fleste børn åbenbart ikke?

Med venlig hilsen
Anders Nielsen

Hmmm KHN
Er enig i at mænd har ligeså meget ret til børnene som moderen.

Men....hvem bærer børnene i 9 måneder og det er med sikkerhed bevist, at barnet fra starten er mere knyttet til moderen.
En anden ting er så....man kan spørge sig selv om hvorfor manden tjener mere end kvinden?? Er det måske ikke fordi de fleste mænd har så travl en dag, at der ikke er plads og tid til børn?? Dette er ikke det klareste billede af hverdagen i Danmark.....men i mange tilfælde er det sådan. I mange tilfælde er det manden som jagter topstillingerne og moderen går hjemme og passer børn, så er det vel også indlysende at moderen har et større tilhørsforhold til børnene....eller hvad??

Barnets tarv har også noget at sige. Retssystemet burde kigge lidt mere til mandens fordele....hvad også er sket indenfor de sidste par år. Det har jo intet med indtægter og "bryster" at gøre, hvem der får forældreretten.

Jeg er selv fraskilt og har 2 børn som bor ved deres mor. Har iøvrigt stor respekt for de mødre som alene opdrager deres børn. Måske skulle man kigge lidt mere på, at dele samværet mere mellem forældrene og gå bort fra reglerne "hver anden weekend".

Hvor skal børnene være ? mandaabenraa
Konen siger , nu vil jeg altså ikke bo sammen med dig længere , og jeg vil altså også have børnene med... Ja ja. Manden betaler bare børnepenge m.m. Det kan i mange tilfælde være rigtig mange penge.Hun har fundet en ny far til børnene. Når børn er så og så gamle , kan de vælge hvor de vil bo. Mange fædre får altså forældre myndigheden. Begge forældre kan være egnet til at få forældre myndigheden , det er svært hvad man skal gøre. Børnene skal vælge imellem at bo ved far eller mor. En far siger i radioen , nu skulle jeg ellers have været til fodbold med min søn og andre ting , og så flytter de bare . Konens nye mand er nu faderen.

Synes bare ???
I der snakker om en sag, uden reelt og vide noget om det, burde få sig et sæt børn, og derefter se hvor ligetil intet er.

Ingen mand, ville nogen sinde kunne holde til (også om det så var muligt) og bære et barn i 9 måneder, for derefter og mærke den stærkeste smerte på kroppen!

Mænd og Kvinder er lige gode forældre, JA, men det er sjældent, det er manden der vil have børnene hos dig i sidste ende, hvis det hele krakelerer for den lille perfekte familie.

Håbløst !

lad være at generelisere Faderen
Det lader til du selv har været ude i situationen, og hermed lader dine egne erfaringer være gældende i alle situationer....

Som jeg har skrevet tidligere, ved jeg selv hvad der er bedst for mine børn, og har handlet efter det, og ikke hvad der vil være bedst for mig.

Soulmate du skriver:
Jeg kan heraf udlede at du så mener at det er fuldstændig sindsygt at ansætte kvinder i visse stillinger bare fordi de er kvinder og bare fordi man skal opfylde visse kvoter og ligeretsprincipper.

Ja jeg mener at det er fuldstændig tåbeligt.
Det må sgu' da handle om hvem der er mest kvalificeret til stillingen, præcis som det må handle om hvor børnene vil have det bedst, og her tænker jeg ikke på hvor de for mest legetøj, gaver etc. men hvor de får den bedste opdragelse og mest kærlighed.

Og Redhack du skriver:
Hvis du har ret, og forældrene selv ved hvor deres barn bør være mest, betyder det så at børn bedst kan lide deres mor?
Jeg kan da bedst lide min far, men det kan de fleste børn åbenbart ikke?

Nej det betyder det overhovedet ikke.
Jeg siger ikke at statstikken om at 4 ud af 5 eneforældre er kvinder er rigtig. Tværtimod, den beskriver bare hvor fucked up retssystemet er i dag.

Du ved ikke meget..!! beritom
Graviditet er så stærke smerter at ingen mand kan hælde mere vand ud af ørene.
Smerte er en individuel ting, og ingen selv ikke to kvinder føler den samme smerte.
Den stærkest målte smerte forekommer ved blodprop i hjertet og ved nyresten, men det er selvfølgelig også kun kvinder der får de to lidelser.
Man er to om at lave barnet og så er man to om at dele, hvis du køber en stol sammen med din mand for hans løn så føler du vel også at det er din stol ikke sandt...?

netop beritom
Som du siger så er det dybt godnat at antage kvinder/mænd bare for opfylde en kvote, det er meget bedre at vurdere udfra kvalitet og kvalifikationer.
Jeg ved godt er der er næsten lige så mange kvinder der barbere sig idag som der er mænd der gør det, men det gør dem i visse situationer ikke nær så kvalifiserede.
Det viser bare at kvinder generelt producere flere og flere mandlige kønshormoner.

1)nå dig!! ..gaaap!!! Ruby
Selvfølgelig skal man se bort fra det med brysterne, fordi det ikke har noget relevans her,ikke mere end din besætelse for dem bliver afspejlet!!
Altså, så lille "farmor" skal passe børnene?? i Danmark?? Det hænger ikke sammen, for i Danmark en gennemsnit farmor passer kun sine børnebørn, når det passer til hendes røv!!! Nå!! jeg husker nu, det er fordi du er tyrker og din mor er hjemme hele dagen ..Ja, klar!!!
Hvis vi ser bort fra din baggrund, morbundet, osv..og hvis mændene er bedre til at passe deres børn både økonomiske og tid og opdragelses messigt, så vææærsgåå!!!! Endelig mange kvinder slipper fra den burde, med at være enlig mødre!!! plus uden penge!!Det var på tiden!!!
Kvinder bryder altid forholdet?? nå!! hvor? i Danmark?? oki..så gift dig med en fra Hong Kong!!!Asiater er ikke sådan luder..
Jeg sukker ikke for flere mandlige deltagelser, især fordi Danmark er et de lande med fleste pedofiler...!! ellers tak!! Og at min svigermor skal passe min børn?????? over min gravested eller aske eller det ved jeg ikke hvad!!!!!!!!!!!!NO WAY!!! Er flere mænd eller kvinder i det Danske retsystem??????????? Er du ikke lidt forknyttet til din mor, forresten?? hvad med din far?? kan han ikke hjælpe at passe dine børn? Og jeg tror eller at i er en generation der blev opvokset med en øl i en hånd og en møg i den anden. Og jeg håber virkeligt at tallene byttes som du siger!!! Skøn! men porno branchen kommer til at sælge mindre..

Tænk på børnene opuspigen
Jeg er selv et skilsmissebarn, og også i mit tilfælde fik min mor forældremyndigheden... men det var faktisk min far der brød forholdet da han fandt en anden dame... jeg synes at det er den helt rigtige beslutning at min mor hverfald fik forældremyndigheden og der bliver snakket om at mødrenen ikke skal belønnes hvis de forlader forholdet, men tit kan man se på børn hvem af forældre de er tættest knyttet til og derfor ville det være helt absurd hvis den anden forældre fik forældremyndigheden. så jeg har et budskab: Tænk på børnene, for det er os der kommer i klemme....!!

Ja, netop!!! ruby
Kvinden bliver ikke alene med børnene!! men soulmate kan ikke tænke så lang...underligt, fordi han er fra Danmark...

du svarer ikke Ruby
du svarer ikke til "???"..du kommer med en urelevant kommenter om smerten, i stedet for, at kommentere det med at mændene skrider meget nemt, når børnene er små..så?? har du ikke hjerne til det??

Det er vel lige meget hvem donolmo
Der tjener pengene og hvem der har født afkommet.
Det må handle om afkommet, og det gør det jo ikke idag.
Jeg læset en rapport skrevet af en fra socialforsknings instituttet, og det handlede meget om den "nye" tend, hvor forældre sagtens kan dele børn 50-50, og faktisk også gjorde det i rigtig mange sagen (og det er stigende). Men når der opstår en konflikt og man sætter hinanden i stævne i Amtet, ja så ka der ikke træffes en afgørelse med en 50-50 ordning, for det står ikke skrevet, det var den besked jeg fik af vores sagsbehandler. Man ville heller ikke spørge børnene hvad de havde lyst til de er 7 og 9.
Kan man overhoved lave en dele ordning med sin snart x som er fair for børnene, uden at ens egoistiske følelser kommer til at siknne igennem?

Donolmo

Ligestilling Lillefad
Den kan ikke være så svært, og i vores brødrelande er man jo kommet langt.

Der kan retterne dømme fælles forældremyndighed, hvilket man ikke kan i Danmark.

I danmark oplever 4 ud af 5 skilsmissefædre, at moren anlægger forældremyndighedssag og faderen derved uretmæssigt og usagligt mister forældremyndigheden over egne børn.

Man har selvfølgelig stadig samværsretten, men retten til aktivt at deltage og involvere sig i børnenes institutions- og skoleliv mistes.

Det gør sku da ikke ondt at føde beritom
Du må være helt hen i vejret kvinde, psysisk i ubalance nu siger du sku også at mormor er bedre end farmor.
Det med porno, det kan du læse lidt om i mit næste indlæg..."hvorfor mænd tænder på porno og kvinder ikke gør"

provo anns
Jeg kan godt forstå der ikke bliver svaret, du er provokerende og jeg kan forestille mig den kedelige barndom du har haft....eller er du blevet forladt mange gange pga din holdning til kvinder?
Tænk med din store hjerne og ikke dit lille hoved

Du har fat i noget. Hmmhmm
Jeg vil gerne give dig ret i, så godt som alle dine punkter.
Meen, jeg ved nu ikke om det oftest er moren, der forlader faren...
Det med lønnen bør dog ikke være en faktor, da det ikke burde, at være tilfældet.
Jeg synes, at det er en god debat.... Hold den kørende!!

Irrelevant?? Hmmhmm
Mener du irrelevant? For i så fald er det dit eget eksempel, han svarer på..!
Irrelevant er når man blander andres hjernestørrelse ind i debatten..
Det er et mærkeligt eksempel du bruger, og hvordan vil du få afklaret, om en mand kunne holde til at bære et barn? Og hvad har det med noget som helst at gøre?

Du har ret beritom
Det er ligemeget hvem der forlader hvem.

gaaaaaap! igen..og god nat.. ruby
ridset plade...Og jeg gider ikke at læse hvorfor du tænder på porno..har meget andre bedre ting at gøre..
Men, hvis du kan flygte fra kvindes universen en dag , hvor du blev fanget i fooor lææænge siden, hvor du vandrer som en hund der vil bide sin hæle, og når du holder op med at elske og hade kvinder, SÅ..kommer du i en balance med dig selv! du bliver født igen (ude af en(alle) kvinde(rne), klar!)..kan du ikke give slip vores verden?? STAKKELS DIG!!*S* Tak for din kærlighed..

jeg tror bare at jeg vælger tazzia
jeg bare at jeg vælger at lade være med at sige min mening....jeg bliver jo bare svinet til...

Du er som en tom pose beritom
uden indhold

Klog mand tisser ikke mod vinden. ruby
Du blæser, og har mel i munden.........

MÆND KAN IKKE PASSE BØRN!!!!!! Redjacket
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=256947

enig anonym
Flot indlæg du har skrevet her. Men jeg har bare et enkelt lille spørgsmål til dig: hvordan er det bevist børn er mere knyttet til deres mødre i starten? Du har det vel ikke fra statistikker, for du ved jo godt at dem kan man ikke stole på (ja, kunne altså ikke lade være med at provokere dig lidt her) ;)

smerter kvinde
Nu er der vel ingen mænd som med vilje vælger at få blodpropper og/eller nyresten? Desuden vil jeg sætte spørgsmålstegn ved den "målte" smerte. Jeg har selv født 4 børn uden nogen former for smertestillende midler. Smerterne var meget forskellige, men ved mit 4. barn fik jeg "målt" smerterne og fik at vide der skete en hel masse. Mærkeligt nok fandt jeg ikke selv smerterne var ret slemme på det tidspunkt.
Jeg mener det er individuelt fra person til person hvordan du oplever smerter - også alt efter hvor stresset eller afslappet personen er.

Du er klog kvinde
Men netop derfor burde du sige din mening. Det er ikke sjovt at blive svinet til, men helt ærligt.. De personer som har gjort det herinde har vist sagt mere om sig selv end om dig (og andre) ved at gøre det, ikke sandt?
Så hold dig ikke tilbage - jeg mener det: du er en klog pige.

Griner KHN
Ja, så fik jeg den....men den debat er jeg gået ud af (griner). Jeg har dog samme mening om statestiker, men lad nu det ligge. Kan godt tåle folk prikker lidt til mig, så okay.

Det bygger ikke på stastestik (griner) men er videnskablig bevist....og hvor jeg har læst det, kan jeg ikke huske (sorry).
På et tidspunkt var der meget skriveri netop om dette emne og der blev skrevet om oven nævnte emne flere gange. Kan desværre ikke komme det nærmere.

Tak tazzia
Tak fordi du syns det...
har ellers altid set mig selv som dum... ;)

Børnene's største inflydelses kilde Maria
Grunden til man tildeler kvinderne forældremyndigheden, er, at et barn (generelt) får mere opdragelse og har det bedst hos sin mor i voksealderen.... Ingen siger kvinder er bedre forældre. Ud over det er den en klog mand der har sagt, "den største indflydelses kilde hos et barn, er forælderen af samme køn" da det bliver den forældre barnet ser mest op til. Det er ikke ens betydende med at fædre er bedre forældre til sønner og mødre til piger, det er som landet nu ligger. Og det er tydeligt at se på min datter, og hun er kun 1 år, men alligevel gør hun alt hvad jeg gør og søger "tilladelse" hos hendes far, hvis jeg siger nej. Og det har da ikke noget med at gøre at jeg er en bedre forældre end hendes far.

Tomhjerne theo
Hvor er det surt, at man bliver fanget af din overskrift - tog den seriost, men bliver noget saa skuffet naar man laeser dit indlaeg. Det bekraefter nemlig kun, at kvinder saa bestemt skal have foraeldreretten.

helt uenig trunte
Jeg må ærligt indrømme at jeg bliver ret chokeret når jeg læser folks svar og modangreb herinde. Er i slet ikke voksne mennesker og kan tænke på andet end jer selv. Børnene er de vigtigste i sådanne diskutioner, og tit og ofte er der ingen problemer med at finde ud af det med forældremyndigheden når to voksne mennesker går hver til sit. I de fleste tilfælde har man fælles forældremyndighed, da begge forældre er lige egnet som forældre til deres fælles barn/børn. I opfører jer som små børn.

Hvor svært er det at blive sammen? Mads
Jeg har læst flere af de svar der er rullet ind, men ingen har nævnt, at kampen for rettighederne til barnet eller børnene måske er større en kampen for et stablit forhold, hvor børn generelt har de bedste opvækstvilkår. Jeg tror der er for mange der ikke tænker tanken til ende inden de beslutter sig for at skilles.

Fyr krudtet af på din partner (mand/kone), og give dine børn de bedste rammer.

Mads

HAN TAR´PIS PÅ OS ALLE padborg1
Jeg har det ligesom dig. Gid pokker havde at man bliver lader sig lokke af en sådan overskrift. Når man så ser hvem der har skrevet indlægget( provokationen) burde man hurtigt gå videre.
Men jeg blev alligevej hængende og læste indlægget igennem.Jeg kan kun sige ting: Han tager pis på dig og mig
med sine total sindsyge og forskruede indlæg.

kampen er hård trunte
Min tidligere forlovede og jeg valgte at få et barn i ung alder, men da barnet kom endte det med vold og stoffer fra faderens side, vi blev begge enige om at det ikke ville gå længere og vi delte vores tid til vores søn imellem os, men til sidst gad faderen hverken kører for at hente drengen eller lege med ham når de endelig var sammen. Vi røg i statsamtet fordi min ex kørte helt af sporet. Jeg kæmpede for min søns skyld og forlangte at de tjekkede for stoffer hver gang han skulle se sin søn, men det mente amtet ikke var nødvendigt, han var jo far til barnet og jeg skulle bare lærer og stole på faderen. Så det et noget pjat at det altid er moderen som vinder alle kampe. Dette skette for lidt over tre år siden. Det skal så siges jeg har forældremyndigheden, og faderen får den aldrig pga hans opførelse. Jeg skal møde faderen endnu engang i amtet om en måned, så kampen er ikke slut endnu.

????????????????+ padborg1
ENDNU ENGANG ET GANSKE UFORSTÅELIGT INDLÆG FRA DIG.?

har du først fattet det nu? annonym
det har han da gjort længe.

HAR HAFT EN MISTANKE padborg1
men valgte at lade tvivlen komme den anklagede til gode!!
Jeg syntes ikke det kunne være sandt, at han kan få så mange til at reagere så alvorligt.

Sikke en gang P** Anonym
Sidder her og kigger i disse mange indlæg. Og jeg må sige at han tager da forhåbentlig gas på alle som kommer på denne side. Tænk at bruge sin tid på sådan en åndsamøbe.

for meget corinna
lige nogle få kommentarer forhåbentlig uden at komme med for mange fordomme, men det sgu svært med det indlæg.

Kan det være det er flere kvinder der bryder med mænd fordi de alligevel sidder hjemme det meste af tiden fordi manden hellere vil arbejde eller bryder fordi manden måske har været utro.

kan det være kvinden får barnet netop fordi mænd sætter deres arbejde vigtigere end familien.
fint du har en mor der kan aflaste men det har kvinden også og barnet har også brug for sin far, ikke kun farmor.

og magen til latterligt argument at det er bedre kvinderne betaler underholdsbidrag fordi det har de mere styr på??? Så skal de straffes fordi de tager visse ting mere seriøst???

Dermed ikke sagt at fordelingen er fair for selvfølgelig kan en mand være ligeså god forælder som en kvinde.
Du lægger bare tingene forkert ud og har alle de forkerte argumenter til hvorfor!!!!!!

rigtigt mads joan99
man ser flere og flere skilsmissebørn, de voksne burde være mere klar over deres ansvar inden de får børn.
alle kan få deres forhold til at fungerer, det er et spørgsmål om respekt for hinanden.
min mand og jeg har været sammen i 22år og vi har 3børn, og vi er stadig som nyforelskede.

På tide... padborg1
at han begynder at vise det, hvis han vil have det prædikat.

Vi føder, vi beholder barnet twin
Det er da kklart at vi oftest får lov til at beholde barnet. idet det er os der føder barnet, så er det også os der har myndigheden over barnet, MEDMINDRE moderen mishandler barnet eller ubehager barnet på nogen måder. BASTA!!!

en gang lort mingo
mænd kan ikke passe børn!!!!!!!!!! det er det værste gang pis jeg længe har hørt,, jeg har vores to piger hveranden uge,,og jeg snakker fint med deres mor,,,og faktiskt giver de udtryk for at de vil være hos mig,,har 2 piger på 5 år,,jeg kan både vaske sy og stryge,,og det var deres mor der forlod mig,,

Tilfældigt rp22
Nu er det jo sådan at de fleste børn får lov at vælge hvor de vil bo, det fik jeg (er 14, var 12 da forældrene blive skilt). Jeg valgte at bo hos min mor, simpelthen fordi det er hende som jeg ikke kan undvære. Min far har aldrig rigtig haft tid til mig, så jeg vil da hellere bo hos mor som har tid til mig og min bror.

Desuden, hvis det nu er sådan at børnene bor hos kvinden, så er det jo op til manden at besøge dem, men det er der nok mange som ikke kan tage sig sammen til, og så bliver det jo sådan noget en gang om måneden besøg.

"Det kunne vel heller ikke skade at vi fik et par generation af rigtige mænd og kvinder som var opvokset med andet en fitness og kvindehvin fra teklubben". De fleste kvinder er altså ikke sådan at du ved det!

Ligestilling bobart
På mange områder i det danske samfund er der ikke ligestilling. Som et yderligere lille eksempel kan nævnes at unge mænd, der i gymnasietiden bliver indkaldt til session bliver noteret for fravær for denne hele dag! Det er da ikke retfærdigt.
Til den konkrete debat sætter jeg dog min lid til at retssystemet vurderer korrekt. Men hvorfor slås om børnene? De egentlige tabere bliver altså børnene, hvis det kommer så vidt. Måske er kampen kun for at vinde over den anden part! Voksne der bliver skilt bør optræde som voksne og kun tænke på børnene. Hvor svært kan det være?
Hvis vel at mærke, at de voksne ikke har hængere som alkoholproblemer, narko, vold o. lign.? Her bør andre træde til og hjælpe og vurdere.
Måske kan et nyt familieministerium komme med nye løsningsforslag?

Beklager beritom
Tak for dit ellers meget seriøse svar.
Et af formålene med dette indlæg er at få lidt debat om børnepenge, man kan godt sige at det kun er mænd der betaler børnepenge.
Nu er det sådan at mange kvinder med en rimelig god indkomst klager over at børnepenge udebliver eller er for små.
Jeg tror ikke kvinderne ville være bedre til betale børnepenge hvis de ikke havde børnene....!!! kan du følge mig lidt..?

Fis med dig!!! beritom
Hvad er det for noget fis, kender du ikke det med løfte i flok ,du føder måske men alle kvinder er sku så bedøvet af midler idag at de slet ikke opdager de har født.
Du tænker dig slet ikke om, hvad med adopterede børn, skal moren der fødte dem i første omgang have barnet eller skal en adoptivforældrene.....?

Respekt beritom
Godt svar min kære ven.

Jeg har kun et spørgsmål, hvorfor har din mor bedre tid...?
det skulle vel ikke være fordi far har travlt med at tjene penge til hus og åbentbart stor familie...?

Du har da vist set lyset beritom
De kære børn ja...det er jo for deres skyld vi er sat i verden.
Børn har bedst af at have to forældre af modsat køn, og det er netop det jeg provokere imod hvorfor gør parrene ikke mere for at blive sammen, de tænker slet slet ikke på børnene i en skilsmisse situation de tænker på det fri liv og en masse nye skiftende partnere(kvalitetssex)

gid jeg var Anonym
vosket så kunne jeg får brn for jeg vil gerne have noget og elsker dem. jeg må vente 6-10år får jeg får en kone og børn og rejes rundt i verden.............. du har ret mænd skal have børn. og opdrage dem ligesåmeget som kvinder gør!!

latterligt ...
utroligt at så mange svarer på denne latterlige debat..

har kæresten lige efterladt dig?? eller hvad er der sket siden du skulle have din vrede ud?

du er dum twin
du tror kun at smerten er der når man skal føde.. så er du virkelig dum og uviden. at skulle bære på barnet i ni måneder er nok til at give kvinden ret til at beholde barnet! vi har allerede et tæt knyttet bånd til barnet mens vi bærer på det, hvilke mænd først har når barnet er født.
hvad angår adoptiv og almulig pladder, så blander du to vid forskellige ting sammen som jeg slet ik gider at diskutere, da det ik er det værd og dordi jeg skal på stranden :)

hold da kæft.. mor
man kan godt høre at du er mand som har mistet forældremyndigheden til sit barn. (eller noget). Men hold kæft hvor er du plat at høre på...
Jeg har selv mundigheden over mit barn, men det siger min kæreste ik noget til. Han kan godt se at lige nu har vores barn mest brug for at være ved mig. oz da han jo arbejder. Jeg har tilbudt ham barsel, men han sagde nej.
1. Mere en 90% af kvinderne ammer i dag. Og barnet har best af den mælk det ka får fra sin mor, da det får flere ting som bl.a kan forbygge allergi obg andre sygdomme.
2. Jeg havde/har mere opbagning fra min mor, som min kæreste har fra hans da jeg blev gravid og fødte.
3. kvinder kan tjene mere end mænd. Jeg tjener mere end min kæreste.
4. fitness og kvindehvin fra teklubben??? Ska barnet så høre på højdtråbende mænd som sidder og drikker øl i stedet...???
Det er rigtigt at mænd er lige så gode til at passe børn som kvinder. så myndigheden sku nok deles 50/50...!!

nå nå godtskår
Du er vel nok klog..( klog kan jeg nu skrive det?? klog hmmm nej det kan jeg jo ikk skrive men det lyder da fint at skrive) der er sikkert mange små "mænd" der har det ligesom dig hvor er det altså synd for dig, godt du har din MOR som du kan få lidt støtte af.. hvis en dag du skulle være så uheldig at du måtte blive forladt af din kærste...( for du kunne vel aldrig finde på at gå fra kærsten det er jo altid kvinden der forlader manden??)eller det vil sige det må jo så være for dig din FAR du skal have støtte af for din far er vel lige så god som din mor...til at hjælpe dig med at opdrage din poder hvis da har muligheden for at få børn!!
og børnpenge ja puha dem bliver kvinderne jo fede af vi kan både tage på dejlige charterture og købe biler for 998.- om md. for børnehaven den koster jo ikk noget bortset fra lidt ca. 1252.- pr md.. og så er der jo også den fede børnechek/ børnefamileydelsen hver 3. md puha den er fed doooo 2983.- sådan nogle børn de vokser jo ikk så de skal ikk have nyt tøj ej do du har helt ret vi bliver rige på de børn ... total griner at nogle kan blive så sure på dig .. tillykke med det..

hav en dejlig sommer..

måske fordi du er dum.. lige meget
´blev du forladt..?

Det tror jeg ikke helt.... Marianne
Jeg tror, hans egentlige mål med "de sindssyge og forskruede indlæg" i bund og grund er for at provokere til debat - at få folk ud af stolene (selvom han nok ofte får sig en god, selvsmagende griner hver gang). At han så rammer ved siden af næsten hver gang, fordi han skyder om sig med spredehagl, så debatterne altid ender med at tage form af vrede beskyldninger og personlige udfald, er så afgjort en skam, da emnerne meget tit er ganske spændende.

Han har jo selv her i debatten på en egentlig ret god måde fortalt, hvad hans intention var:

Fra ”Beklager”:
"Et af formålene med dette indlæg er at få lidt debat om børnepenge; man kan godt sige, at det kun er mænd, der betaler børnepenge.
Nu er det sådan, at mange kvinder med en rimelig god indkomst klager over, at børnepenge udebliver eller er for små. Jeg tror ikke, kvinderne ville være bedre til betale børnepenge, hvis de ikke havde børnene....!!! kan du følge mig lidt..?" (Soulmate)

Fra: ”Du har vist set lyset”:
"Børn har bedst af at have to forældre af modsat køn, og det er netop det, jeg provokerer imod: Hvorfor gør parrene ikke mere for at blive sammen, de tænker slet, slet ikke på børnene i en skilsmisse situation" (Soulmate)

At de så hver for sig udgør selvstændige emner til en debat, og at han tydeligvis har flere linet op (at dømme efter "start-indlægget"), er desværre bare med til at gøre præmisserne for debatten temmeligt uklare, hvorfor det altid ender i skvudder-mudder.

Men når det så er sagt, så er jeg i øvrigt stadig i tvivl om, hvad det egentlig ér, han ønsker ud af en debat, for en sjælden gang bliver han sgu´ helt sober og saglig at høre på (som ovenfor), for i næste øjeblik at tage form af en kvinde- og omsorgssvigtet pitbullterrier, der bider fra sig uden anledning.

..... anonym
Godt du kunne ta min provokation uden at "flippe" igen.... griner. Nu skal jeg så nok lade være med at provokere yderligere ved at sige jeg mener børn har bedst ved at vokse op i ikke-ryger hjem....
Herinde er vi jo rørende enige. Jeg mener også at have læst det om tilknytningen mellem mor/barn i diverse graviditetsbøger. Man bliver jo mere og mere opmærksom på hvor meget det ufødte barn egentlig registrerer, så det er klart det vil have en tilknytning til den person det har været forbundet med i så mange måneder inden fødslen.

ikke dum kvinde
Så prøv at holde op med at se på dig selv med så negative øjne. Jeg ved godt det er lettere sagt end gjort, hvis ydre omstændigheder har givet dig lavt selvværd. Men jo flere år du fortsætter med at se dig selv som "dum" jo sværere er det at komme over det lave selvværd. Og du er så ung endnu, så prøv med det samme at se mere positivt på dig selv. Du er det værd!

Selvfølig Anonym
Selvfølig skal vi ha forældre myndigheden. Vi (kvinder) har gået og været smæk fede i 9 måneder, og født barnet, og fået hænge patter af at det har spist at vores bryster, så hvorfor i al verden, skulle vi ikke ha forældre myndigheden? Altså, jeg går ind for fælles forældre myndighed, men hvis der er en der skal ha forælder myndighedne, skal det da helt klart være kvinden, hvorfor skulle manden?

hvad er fair......... Anonym
Jeg er en far, som blev skilt for 7 år siden, og har en søn på nu 8½ år.

Jeg har måtte igennem hele møllen med kamp fra dag 1 for blot at se min søn, og har haft voldsomt mange agressioner mod såvel moderen som systemet, da man bliver reduceret til skaffedyr mere end som far - nøjagtig som faderen blev betragtet for 50 år siden, hvor størstedelen af loven blev grundlagt.

Fælles forældremyndighed er for mig at se ikke en skid værd, medmindre parterne kan samarbejde. Og hvis man kan samarbejde behøver man ikke et Statsamt til at opnå et kompromis. Hvis kampen fortsætter virker det fornuftigt at tildele ansvaret til 1 person... og jeg taler ikke om kønnet, men ville da gerne se flere mænd vinde den sag.

Hvad der mere bekymrer er den manglende motivation som mødre oplever til at samarbejde. Hvis faderen ikke agerer som ønsket, så straffes han hårdt - hvorimod moderen meget langt hen ad vejen kan ødelægge samvær, som ikke straffes overfor hende. Samarbejdet kan styres meget forkert fordelt, og inden Statsamtet har reageret, ja så blev barnet lige et år ældre - grotesk.

Når der søges hjælp i Statsamtet hos den overvejende del kvindelige rådgivere, så kan man jo også stille sig nogle spørgsmål om ligestilling.

Jeg oplever narkomaner på Nørrebro, som har mere samvær med deres børn end jeg har (jeg er nu godt gift, bor i hus, har høj indkomst, har yderligere børn og karieren udvikler sig positivt - altså et godt normalt liv) - ikke at jeg taler dårligt om narkomaner, men på en måde udgør de større sundhedsrisiko, hvorfor jeg føler en stærk nedværdigelse fra den offentlige sektors side.

Men hvad gør man - jeg har givet op. Moderen vinder, som så ofte. Jeg er nok stemplet som ikke interesseret, men helt ærligt, så må det have en grænse hvormeget man må lide, kæmpe og tilsidesætte. Jeg har nået den beslutning, at knægten bliver større, og så må det udvikle sig - men jeg vil aldrig tilgive hvormeget moderen har ødelagt af forholdet til mine forældre og søkende/familie, da han næsten ikke har haft chance for at opleve dem. Forholdet er derfor aldrig til at redde eller reparere til blot et fornuftigt niveau.... og hvem taber..... tjah mon ikke knægten lider mest.

Hvad mener I mødre med samme indgangsvinkel til Jeres eks-mand.

Helt fint KHN
Helt fint at være dybt uenige på nogen punkter....og man så kan være enige på andre.
Jeg kunne jo også drille lidt (troede ikke en IKKE ryger kunne have humor)....men kun er spøg.

Nogle debatter bliver kørt for vildt op...jeg er selv en del af det, så ingen beskyldninger. Jeg synes så bare, at folk skal skrive hvem de er HVER gang og ikke skifte navn for at bakke det andet nickname op, man bliver lidt forvirret. Jeg vil lige pointerer....jeg henviser ikke til dig.

Nej da slet ikke! smukkesara7
Hej Du!

Det kan godt være at du mener du er bedre egnet end kvinder...

Men hvordan kan det være at de fleste mænd først skal lære at baby er ikke 5 årig der synes det er sjovt at blive kastet op i luften?

Hvordan kan det være at hvis mænd skal give babyen med og det drejer hovedt... så smider manden skeen og sir så skal du ikke have mere.... ?

Hvordan kan det være at hver gang barnet græder bliver det smidt i seng af faderen... for så må det være træt?

Hvordan kan det være man skal fortælle faderen hvordan barnet skal opdrages?

Hvordan kan det være at man skal bede manden om ikke hidse sig op i nærheden af barnet... for ikke at skræmme det?

Kan dísse grunde være derfor kvinder får forældre retten oftere???

MVH Sara

fair..... farmedflereboern
Hej Sara

hvis du stiler dit indlæg til mig, så vil jeg bare sige du er voldsomt ensidig, for kvinder kan altså agere på nøjagtig samme facon.... lad os prøve at antage situationen mere lige, for mænd agerer psykisk på en anden facon, men hvem er mest korrekt. Jeg vil ikke dømme, men kvinder kan altså være nogle hysteriske bidske sataner.

Sorry

Tja.. spørgsmålet er jo nok om egoét AEKN
Det er en svær situation at gå fra hinanden.
Men det er lige som vigtigt, at dem der er de vigtigste i ens liv, ens børn, får det godt. Og så skal man bagefter kunne stille sig foran sit spejl og sige: "Jeg gjorde ikke det her for min skyld, men for deres. Jeg gjorde det der var bedst for dem. Og vi løste situationen bedst muligt."

Kvinder der ikke i samarbejde med manden, finder ud af hvor ens børn skal være, tænker kun på sig selv og ens eget bedste. (der er selvfølgelig ekstrem situationer)

Jeg blev skilt for lige knap 2 år side. Det var mig der valgt at gå. ( Jeg er kvinde ) Da vi satte os ned og skulle tale om det, sagde jeg til min x- mand, at jeg følte at mine drenge var bedre tjent hos ham, idet at han var den af os, der havde været der mest for drengene, og jeg mente at han var en fandens god far, så derfor skulle han beholde dem så fremt han ville. OG JEG GJORDE DET BEDST FOR MINE DRENGE. Jeg har to drenge der er kommet ud af en skillesmisse uden nogen former for sår. De har kun vundet ved det her, fordi at mor og far er de bedste venner, og samarbejder om deres bedste.

Den store af mine drenge, er lige flyttet hjem til mig for 2 måneder siden for at gå i skole.
For 1 måned siden blev jeg indlagt på psyakist afdeling. Jeg fik sat diagnosen for 14 dage siden. Manio - depressiv.( i svag grad) Men jeg vidste det godt.
Efter diagnosen var blevet stillet ringede jeg til min x-mand. Sagde at min store dreng var nødt til at flytte tilbage til ham, idet at jeg ikke vil have min børn skal have nogen ar på sjælen af at have en psysisk syg mor. Jeg har fraskrevet mig forældre retten på dem begge, idet at hvis min sygdom en dag udvikler sig, skal han, som verdens bedste far, kunne sørger helt og holdent for dem, uden at jeg skal være der.

Jg vil gerne med det her sige at jeg bifalder, virkelig meget de fædre der så gerne vil tage deres ansvar. Og at nogen kvinder, burde kraftigt overvej, om de ikke bruger børnene i kamp, fordi de skal beskytte sig selv og deres eget vel, i stedet for at sørge for børnenes bedste.
Prøv at lyt til børnene og se deres behov

Mænd eller kvinder Enno
Hvis ikke så mange mænd og kvinder blev skilt, så ville der ikke være så mange børn der skulle tage stilling til hvorvidt de skulle være hos deres mor eller far. Så; mænd og kvinder: find ud af tingene, det letter det hele for alle.

Prøv at åbne dine øjne!!!!! Anonym
Du burde virkeligt åbne dine øjne, og hvis du virkeligt mener det du skriver, burde du komme med nogle bedre argumenter!
Hvad har det med sagen at gøre, at børn får modermælks erstatning?
det kan da godt være at det mange gange sker, at det er kvinderne der får forældre myndigheden, men det er der måske en grund til!!!!!
Jeg kan give dig mange eksempler på at mænd ikke kan klare at opfostre et barn, eller simpelhen ikke har interessen. Kan godt give dig ret i at det nogen gange er som du siger, men kan virkeligt blive sur når du skriver dit indlæg på den måde, og især kommer med nogle latterlige argumneter.
Det kan heller ikke være rigtigt at du skriver at mænd tjener mere end kvinderne.... OG???? Burde det så ikke betyde at I arbejder mere, så der er mindre tid til børnene?
Det kan da også være lige meget hvem der tjener mest, tænker du kun materielt? Hvad med kærlighed og tryghed? Det kan en far selvfølgelig sagtens give, men det viser bare at du bruger nogle latterlige argumenter.
Er selv skilsmissebarn og min far tog på ingen måde sit ansvar, og gør det stadigvæk ikke. Er 19 år og det er 5 år siden mine forældre blev skilt. Man skulle tro at han måske havde lært det, men nej, han røvrender mildt sagt min lillebror som er 6 år, og det er bl.a. derfor jeg bliver så hidsig når du skriver det på den måde.
Du og alle andre kan sagtens sidde og tænke at ikke er særligt tit at det sker på den m¨de jeg oplever det, men jeg har mange venner hvor det er på samme måde, og har også mennesker i min familie som gør nøjagtigt som min far.

det har du ret i anonym
Jeg skrev som anonym, da jeg kun havde regnet med et par enkelte indlæg og ikke ville oprette profil for det. Jeg kunne selvfølgelig godt have fundet på et mere opfindsomt "navn", da der er mange herinde som kalder sig anonym. Jeg vil også lige pointere at jeg ikke står bag samtlige indlæg fra anonyme i ryge-debatten.

ja egoet ka væer et problem mizzmus
Det lyder også som om at du er en god mor, når du gør hvad du mener er bedst for børnene.

Og ja vi lever jo i et samfund hvor egoet efterhåndet er vokset. Der er mange der tænker for meget på sig selv, selv efter de har fået børn, og ja hva godt er der ved det når man har nogle børn som også skal opdrages.

Jeg mener at man skal tale om tingene og komme ud af problemerne på en smertefri måde, så vidt muligt.

Det kommer ofte til at fungere rigtig godt hvis man kommunekere godt med hinanden omkring alt (specielt forældrende, men selvfølgelig også med børnene), så lærer man hinanden at kende bedre og har derved nemmere ved at løse problemer før de bliver store.

Og ja det med børnepasning, det er jo meget individuelt og i nogle tilfælde hvor systemet blandes ind i det er det pga af manglende eller dårlig kommunikation mellem forældrende.

Nej rp22
Nej, det var såmænd fordi at han var min mor utro, og derfor ikke synes at vi var lige så vigtige. Han kaldte det "overarbejde". DERFOR!

har du selv mistet forældreretten? mizzmus
Hvor negativ er man så lige at høre på!?!


Jo mænd skal også ha lov til forældreretten over børnene.
Men da ik hvis de er så hykleriske at høre på som dig.

Det lyder som om du lige selv lige har mistet retten som forældre, og bare er irreteret over at du ikke fik børnene.

Har du prøvet at ha en fornuftig samtale med moren? så kunne i måske ha fundet en løsning uden om retssystemet?

Ja det er oftest kvinden som bryder forholdet, men det er fordi en mand oftest ik ka se at der er noget galt og kvinder ka altså også godt gå lidt i detaljer.

DERFOR: Kommunikation er en vigtig faktor!!!

Mere støtte til fædrene Anonym
Jeg har flere gange oplevet skilsmisser i min omgangskreds og hver eneste gang er det kvinderne, der får børnene. I et enkelt tilfælde var moderen forsvundet med parrets 1 årige søn og faderen blev fraholdt, at se sin elskede søn i næsten 4 måneder. Faderen kontaktede politiet, for at bede dem hjælpe ham med at finde hans kone og deres søn, men fik bare at vide, at han skulle i statsamtet. Konen var psykisk syg og manden var bekymret for sønnens liv, men ordensmagten var fuldstændig kolde og sagde, at de ikke kunne hjælpe ham med at finde sønnen, hvorimod de gerne ville prøve at finde hans bil, som konen var stukket af i - FLOT IK?
Efter 4 måneders hårdt arbejde fra den efterhånden meget nervøse far, lykkedes det ham at få øjeblikkeligt samkvem med den lille søn, men da konen var flyttet til Jylland og forøvrigt stukket af fra regninger, hus osv. havde manden ikke råd til, at rejse over og hente sønnen og tilbage til københavn og omvendt 2 dage senere. Manden og den syge kone forsøger nu med terapi, at finde sammen igen.....how low can you go??? Som om han nogen sinde vil tilgive hende, at hun kidnappede deres søn og fraholdt ham fra at se knægten i 4 måneder.

Hvis computeren havde udviklet sig med samme hastighed, som vores retssystem på dette punkt, så ville dette indlæg være lavet på hulkort.

Hvor er du blank. Mike
Tror du at fordi at i (kvinder) bærer rundt på barnet i 9 mdr, så har i ret til det de næste 18 år????

Hvor blød i kasketten kan man blive? Jeg gik gladeligt rundt og bar på et barn i 9 mdr hvis jeg havde muligheden for det, men det har jeg ikke, og derfor skal vi åbenbart stå i sidste række.

Prøv og sæt dig i vores sted og forestil dig at dit barn bliver taget fra dig den dag du føder! ! ! ! !

Du er virkelig blank oven i hovedet.......

hvilken vinstue er du opfostret på? Anonym
Hvor har du din oplysniing fra? Middelalderen?

Hvem har bildt dig ind at modermælkserstatning har afløst naturmetoden? I min verden er du en udmærket grund til at DU ikke skal have retten til dine eventuelle-og-forhåbenlig-ikke-børn!

Hvis kvinden dominere i samfundsdebatten hænger det måske sammen med at mændene blander sig for lidt. På den saglige måde! Jeg ved ikke hvad du prøver at opnå med dit indlæg, men respekt opnår du ikke fra min side.

Hvis det er, som du skriver, kvinderne, som er de ansvarlige der betaler sine bidrag til tiden, hvorfor undre det dig så at det er dem der opnår forældreretten?
og når det nu er kvinderne der deltager i skolearrangenmenterne, hvorfor så overlade barnet til dem der sukkes efter?

Kvinder har et gen for "afkomsopdræt" hvilket hænger biologisk sammen med evnen til at føde børn, hvis mænd havde det gen, tror du så ikke de også havde evnen til at føde.
De 9 måneder i kvindens krop, knytter ikke barnet til manden! Det kommer bagefter, når og hvis, han evner at give barnet muligheden for at knytte det bånd! og med tiden er det faktisk lykkedes kvinden at opdrætte ansvarlige drengebørn der evner at tage det ansvar! Det tog os også kun 2000 år! Men som du selv er et udtryk for, så er der fejl ved begge køn! og derfor har du (desværre!)ret i en ting, der ER kvinder der ikke lever op til deres ansvar!

De optimale opvækstbetingelser for et barn, kræver begge køn og nu er vi trods alt nød til at være 2 om at lave dem, så hvorfor skal forældreretten (som i min verden burde hedde forældrepligten) kun tilfalde den ene part? Det er en debat, jeg som kvinde vil være stolt af at starte!

Og så måske lige en debat til dit hoved; hvem var det lige der svigtede i din opdragelse?

FATTIGE MÆND lille lulu
lees dette her..

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=256947

spørgsmål nysgerrig
Hvis du har samme mening om statistikker, hvorfor "angriber" du så ikke soulmates indlæg og skriver man ikke kan regne med det er 4 ud af 5, for det er også "kun" en statistik. Det er vel ikke fordi du og soulmate også er "smokemates" du glemmer din aversion mod statistikker her??

Jamen dog....... KHN
Altså....jeg har klart udtrykt der er ting jeg ikke tror på.....der er MANGE ting jeg ikke tror på. Jeg kommenterer da ikke alt jeg ikke tror på hver gang jeg lægger et indlæg ind.
Og hvorfor skulle jeg angribe en mand jeg overhovedet IKKE kender. Jeg har svaret hvad jeg mener om EMNET og statestiker var altså IKKE emnet. Iøvrigt var jeg IKKE enig med soulmate....det har du vist ikke set, men hæftet dig ved helt andre ting. Og fordi jeg IKKE var enig med soulmate, er jeg IKKE blevet svinet til, som mange påstår han gør. Jeg har INTET mod soulmate og kan sagtens accepterer hans måde at skrive på.
At han skriver 4 ud af 5....det hæfter jeg mig ikke så meget ved....jeg ved hvad han mener...!!!!
Jeg ved ikke hvorfor jeg hele tiden skal samlignes med soulmate, fordi vi i et par tilfælde har været enig....men mødte jeg soulmate en dag, kunne vi sagtens blive smokemate for min skyld, som du så pænt skriver.

Du har det hårdt..snut beritom
Hvor er det bare rørende at læse din ulykkelige historie.
Du er i bund og grund som mange andre enlige mødre.
Du har frihed til gøre hvad du vil, du har dit barn 24/7 du får penge fra far som ikke ser ungen ret tit, du får penge fra staten. Og nu kommer det sjove, du er dybt utaknemmelig og du føler dig snydt så vandet driver af dig.
Helt ærlig så ville du vel gerne blokke en af parterne for en tur sydpå, men nu er danmark heldigvis ikke indrettet så man skal tjene penge på at få børn.
Egentlig burde faren få en kompensation fordi han ikke har barnet så meget.

svar Nysgerrig
Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg IKKE sammenligner dig med soulmate. Og det bør du være glad for! Du virker dog som om du vil debattere seriøst og ikke bare for at provokere nogen. Jeg vil snarere sige du er meget modsat soulmate, for du virker nogle gange meget forsigtig i dine udtalelser. Jeg fandt f.eks. ikke at du var direkte uenig i soulmates indlæg her. Du starter med at skrive du er enig..... Så kommer alt det man kan sætte spørgsmålstegn ved. Det giver jeg dig da ret i, men opfattede det altså ikke som at du var direkte uenig. I øvrigt er det fuldstændig ligegyldigt (mener jeg) om du er enig eller uenig med soulmate - i er forskellige i mine øjne. Men læser du hans indlæg rundt omkring i andre debatter, så kalder han altså nogle gange folk de værste gloser - og han argumenter er helt ude i skoven, så derfor gider jeg overhovedet ikke tage HAM seriøst. Ej heller svare på noget fra ham.

Svar KHN
Denne debat er omkring at fædrene SKAL have børnene. Mit svar er at jeg ikke mener vi fædre absolut er selvskrevne til at skulle have børnene. Barnet skal også høres....selvfølgelig afhængig af alder. Der spiller så mange ting ind i sådan en sag, at INGEN sager er ens.

Jeg skriver ligeledes i mit svar, at ofte har mændende så travlt, at de ikke har tid til at skulle være fædre 24 timer....eller lad mig sige....det er det meningen går ud på.

Jeg er selv fraskilt med 2 dejlige børn....tvillinger iøvrigt. Jeg var karriere mand, min eks-kone fik børnene, men vi havde fælles forældreret. I min situation var det helt okay og jeg kan kun sige, jeg er glad for mine børn har en god mor.....

Når jeg læser svar til soulmate, bliver han provokeret igen og igen. Han provokerer også selv, men læs lidt mellem linjerne. Dette er ikke en debat omkring soulmate, så lad det ligge.

Det er ogte jeg absolut ikke er enige med folk, men jeg har alligevel en stor respekt for andre meninger....ofte findes der ingen facitliste. Selv om man er forskellig i opfattelserne, kan man lære meget af ander....man kan ofte få øjnene op for, at man kan se en sag fra mange sider.
Desværre læser jeg ofte folk som er uenige, skrive til modparten de er "dumme" og kalder dem alverdens ting. Disse svar er der mange af....kan folk ikke klare sig, bliver de platte og kalder andre alverdens ting. Min konklusion er, er der en "vis" person der skal udelukkes på grund af provokationer, skulle mindst halvdelen af alle debatører på sol´s sider udelukkes.....dette er ikke en statestik.

samvær og børnstrivsel donolmo
Jeg gad nu godt vide om det bliver lettere at være mand, men det nye familie ministerium der er kommet?

Social forsknings instituttet har lavet en del rapporter om dette.

http://www.sfi.dk/sw10091.asp
klik på download i PDF format nederst.

Donolmo

"Tag aldrig illusionerne fra andre før du har noget bedre at tilbyde."

Mandens gen beritom
Manden har flere gen som kvinder ikke har...sidespringsgen..!!!!altså så skal mænd have lov til sidespring. Dominationsgenet, altså skal manden dominere.
Kvinder som får forældreretten betaler ikke bidrag og det er den enste grund til at de er så ivrige efter at bidraget betales.

Vi kunne komme meget længere ud med denne diskution, men det er ikke meningen...meningen er at vi mænd skal have ret til nøjagtig det samme som kvinder, det betyder ikke at alle mænd vil have forældreretten...men de skal have ret til den...vi kræver ligeret på alle områder hvor kvinden er forfordelt.

Kvinder gider ikke... beritom
at gå på værtshus....men prøv lige at lave et forbud, så tror jeg nok danmark kunne ses på landkortet.
Kvinder gider ikke se fodbold, men de skal alligevel altid stå i vejen.

hvorfor kls
Måske gik du ud af den anden debat, da du fandt ud af din statistik-lede ikke kunne ændre på fakta. Og der kom kloge svar du ikke kunne give modsvar på!

jeg gider at se fodboldspiller, ikke fodbold lille lulu
hvis de er pæne..eller NEJ TAK!! SIKKE SPILD AF TIDEN!!!!

Soulmate viser psykopatens karakter kvinde
han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater

Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.

Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.

Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.

Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".

"Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.

Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en pskopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)

vil lige sige peterfk
vil lige sige at, det er os mænd der gå med det først. :D
og så mange andre børn. kvinerne gå kun med skallen..!